icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
katty8
30. mar 2016

@nikushka1 ahoj, ak bˇho budes mat doma poslel zopar fotiek? Ja toez hcem biely ram a petrolejovu farbu 😊 dakujem

nikushka1
30. mar 2016

@katty8 jasne poslem ale az tak za 2-3tyzdne lebo tolko je dodacia doba ale potom bez problemov

zojuska1704
30. mar 2016

@levandula28 Ešte sú za takú cenu? Ďakujem

zojuska1704
30. mar 2016

Baby kúpim greentom , ponúknite 😀

eewitka
31. mar 2016

@zojuska1704 si z BR? Ja ho mam asi 2 tyzdne a na BR chodniky skor treba odpruzeny offroad 😉

zojuska1704
31. mar 2016

@eewitka 😀 😀 Áno som 😀 Ale už iba nejaké 2 mesiace budem bývať v Br 😀 A ste s ním spokojna? Ktorý máte model?

evitaa777
1. apr 2016

Mozem Vas poprosit zmerat na klasickom Greentome odmerat vzdialenost pasov na chrbate az po pas medzi nozkami? Dala som si uzit podlozku. Dakujeeem

vladkaluckalukas
2. apr 2016

KOcky, mam cisto cierneho, zvazujem predaj, velmi malo ho puzivame..ale ho uplne milujem, maly ma skoro dva a pol, fakt neviem, ci predat, ci este vyuzijem.....POMOOOOOC

najjulinka
2. apr 2016

@vladkaluckalukas čisto čierny musi byť krásny... na dovči ešte nevyužiješ???

vladkaluckalukas
2. apr 2016

Myslim, ze nie, lebo ani syarsibuz dva a pol rocny vobec ani na dovolenke nebol v kociku, je nadherny

najjulinka
2. apr 2016

su dve možnosti... predať alebo odložiť... 😀 raz do muzea alebo pre dalsie, alebo pre vnuča 😀 😀 😀 pri odložení, že pre koho a načo už je vela možnosti 😀 😀 😀 len aby nebol velmi ekologicky a po čase sa sam na prach nepremenil 😀 😀 😀

https://www.facebook.com/thepolkadotproject/pho... - sivo sivy ako naš... dnes to na mna na FB vyskočilo tato foto 😀 😀 😀

vladkaluckalukas
3. apr 2016

Ja uz mam tri deti pre boha, stacilo 😀 idem rozmyslat

najjulinka
3. apr 2016

@vladkaluckalukas inak sa mi páči, že maš všetky deti na "L" .. .moja mamka tiež nas všetkých chcela na L... ale ocko nechcel, tak sme na L a J .. .a tiež začala Luckou.. my sme tiež začali Luckou... 😀 😀 😀 😀 😀 ale tiež nemame všetky deti na L 😅

vladkaluckalukas
3. apr 2016

Naaaaaaas ciernyyyyy krasavec

evitaa777
12. apr 2016

Maminky, nema niekto zaujem o cierny potah na klasicky Greentom v bezchybnom stave? Novy stoji u nas 116€, ja posuniem za 55€ aj s postovnym.

vyparinka
20. apr 2016

@levandula28 Dobry vecer, chcela by som sa opytat kde ste ho kupili tak lacno, dakujem

mamickatanicka
30. apr 2016

Maminky,nepredava niektoea greentom upp classic?pre chlapca

adebi
1. máj 2016

@nikushka1 už Vám prišiel?

adebi
2. máj 2016

@natik090709 už Vám prišiel?

lusib24
2. máj 2016

@vladkaluckalukas zdravim, budete vas greentom posuvat? ako ste sa rozhodla, to je ten nepolohovatelny? ci? dakujeeem ... oststne kocky, rada by som sa spytala, ked chcem polohovatelny greentom, kde ho zohnat? dakujem za rady...

vladkaluckalukas
2. máj 2016

@lusib24 uz je predany

selina.liana
2. máj 2016

@lusib24 predavam polohovatelny greentom 200 eur s original plastenkou

lusib24
2. máj 2016

@selina.liana jeeej, super v akom je stave, kedy bol kupovany? kolko vas stal novy? 😉

lusib24
2. máj 2016

@selina.liana a aka je to farba?

lusib24
3. máj 2016

@bejbi777 ahojky, uz si sedak asi predala, co? 😀

bejbi777
3. máj 2016

@lusib24 nie lebo so, ho este ani nedala nikam na bazar 🙂

bejbi777
3. máj 2016

@lusib24 ale už musim dat

lusib24
3. máj 2016

@bejbi777 jeee a cena je teda aka? das do bazarika nech si mozem pozriet? ... to keby kupim ten nepolohatelny, viem dat dole sedacku a pripnut takuto, ze? ... inak cakame chlapca, tak vasa blue by mi aj vyhovovala 😉

bejbi777
3. máj 2016

@lusib24 hej ja mam polohovatelnu do oboch stran sa da otocit a ano mozes pouzivat aj tu nepolohovatelnu aj tu polohovatelnu cast striedat

lusib24
3. máj 2016

no super a to mas pls ktory rocnik? nech viem potom zhanat tu zakladnu cast? keby kupim od vas ten sedak teda? 😉