Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@levandula28 Ešte sú za takú cenu? Ďakujem
Baby kúpim greentom , ponúknite 😀
@zojuska1704 si z BR? Ja ho mam asi 2 tyzdne a na BR chodniky skor treba odpruzeny offroad 😉
@eewitka 😀 😀 Áno som 😀 Ale už iba nejaké 2 mesiace budem bývať v Br 😀 A ste s ním spokojna? Ktorý máte model?
Mozem Vas poprosit zmerat na klasickom Greentome odmerat vzdialenost pasov na chrbate az po pas medzi nozkami? Dala som si uzit podlozku. Dakujeeem
KOcky, mam cisto cierneho, zvazujem predaj, velmi malo ho puzivame..ale ho uplne milujem, maly ma skoro dva a pol, fakt neviem, ci predat, ci este vyuzijem.....POMOOOOOC
@vladkaluckalukas čisto čierny musi byť krásny... na dovči ešte nevyužiješ???
Myslim, ze nie, lebo ani syarsibuz dva a pol rocny vobec ani na dovolenke nebol v kociku, je nadherny
su dve možnosti... predať alebo odložiť... 😀 raz do muzea alebo pre dalsie, alebo pre vnuča 😀 😀 😀 pri odložení, že pre koho a načo už je vela možnosti 😀 😀 😀 len aby nebol velmi ekologicky a po čase sa sam na prach nepremenil 😀 😀 😀
https://www.facebook.com/thepolkadotproject/pho... - sivo sivy ako naš... dnes to na mna na FB vyskočilo tato foto 😀 😀 😀
Ja uz mam tri deti pre boha, stacilo 😀 idem rozmyslat
@vladkaluckalukas inak sa mi páči, že maš všetky deti na "L" .. .moja mamka tiež nas všetkých chcela na L... ale ocko nechcel, tak sme na L a J .. .a tiež začala Luckou.. my sme tiež začali Luckou... 😀 😀 😀 😀 😀 ale tiež nemame všetky deti na L 😅
Maminky, nema niekto zaujem o cierny potah na klasicky Greentom v bezchybnom stave? Novy stoji u nas 116€, ja posuniem za 55€ aj s postovnym.
@levandula28 Dobry vecer, chcela by som sa opytat kde ste ho kupili tak lacno, dakujem
Maminky,nepredava niektoea greentom upp classic?pre chlapca
@natik090709 už Vám prišiel?
@vladkaluckalukas zdravim, budete vas greentom posuvat? ako ste sa rozhodla, to je ten nepolohovatelny? ci? dakujeeem ... oststne kocky, rada by som sa spytala, ked chcem polohovatelny greentom, kde ho zohnat? dakujem za rady...
@lusib24 uz je predany
@lusib24 predavam polohovatelny greentom 200 eur s original plastenkou
@selina.liana jeeej, super v akom je stave, kedy bol kupovany? kolko vas stal novy? 😉
@selina.liana a aka je to farba?
no super a to mas pls ktory rocnik? nech viem potom zhanat tu zakladnu cast? keby kupim od vas ten sedak teda? 😉

@nikushka1 ahoj, ak bˇho budes mat doma poslel zopar fotiek? Ja toez hcem biely ram a petrolejovu farbu 😊 dakujem