Kočík Icandy peach pre dvojičky

xevulax
15. júl 2013

Zdravím mamičky. Máte niektorá skúsenosť s týmto kocikom? Kde sa da kúpiť? nechystá sa niektora tento kocik na jeseň predávať?

adriana89
15. júl 2013

i candy pre dvojicky nieje co jaa viiem...ja cakam tiez dvojky..i candy ma len za 230 eur pripojku a sportovu cast kupit skor ako surodenecky niee dvojickovsky.....

xevulax
autor
15. júl 2013

@adriana89 iCandy peach blossom twin, daj do googla 🙂 popozeraj obrázky.

adriana89
15. júl 2013

@xevulax noooo ideeeem kuknuut.....🙂🙂 ja chcem bugaboo donkey twin

adriana89
15. júl 2013

@xevulax noo niic mooc mne sa neaci ako to je na sebe..i candy sam o sebe nieje dobry kocik

xevulax
autor
15. júl 2013

Bohužiaľ asi nebude na výber, keďže máme mini výťah a potrebujem tam kocik dostať. Nemám šancu s 3 deťmi zísť dolu bez výťahu.

jankagun
16. júl 2013

@xevulax skus pozriet baby jogger city select,ja chcem ten kupovať,mal by sa tiez zmestit aj do tych malych vytahov(aj my taky mame)..ale ak by ho niekto predaval,tak dajte vediet :D ...a aj ja som pozerala ten icandy ale pear

xevulax
autor
16. júl 2013

@jankagun pear som nechcela, vraj nemá dobre vanicky, nie sú až tak hlboké a sú problémy tam fusak napchat. Inak baby jogger city select som pozerala, ale nevojde nám, je dlhší ako iCandy a ten vojde len tak tak. Asi budeme voliť ten a ked deti budú vedieť chodiť kúpime nejaký golfac a iCandy predám.

jankagun
16. júl 2013

@xevulax fiha to ma ani nestras ze je dlhsi.v obchode nam povedali,ze sa zmesti aj do malych vytahov.ak vies,prosim Ta,tak aky dlhy je ten jogger?(ja ho chcem len so sport.sedadlami)

xevulax
autor
16. júl 2013

@jankagun neviem, kde som tó pozerala, skúsim mrknut a napíšem tí. Pamätám sa, že iCandy má 98 športové casti

xevulax
autor
16. júl 2013

@jankagun. Tak so sedackami v sede má 116cm ak sú v lahu tak 135cm (pripadne vanicky), mne sa ani športová časť z joggera nezmesti. Muž meral výťah a má iba 100cm cca na dlzhu.

sashabb
16. júl 2013

Nech sa na mňa nikto nehnevá ale "toto" nieje dvojičkovský kočík (viď príloha). Je to normálny kočík, ku ktorému sa dá pripnuť ďalšia športová časť, ktorá je ale veľmi nevhodne umiestnaná. Viete si predstaviť to dieťa pod tou vrchnou sedačkou? 😕 😕 😕 ako tam budu napr. spať?
@xevulax viem že je to zložité, riešiť kočík skrz výťah, no osobne by som asi skladala športovú časť (konštrukciu) a vaničky naklikávala až vonku. Je to síce nepraktické, ale radšej normálny kočík ako toto.

čo spomínala @jankagun baby jogger city select je super, a určite by som volila skôr tento ak by som musela voliť kočík za sebou 😉

chloe001
16. júl 2013

Suseda ma icandy pear a myslim, ze vyzera celkom spokojne a do nasho pidi vytahu sa zmestia uplne poho... A chalani v kociku vyzeraju nadmieru spokojni.🙂 Ale nepytala som sa jej na osobne dojmy, len co som odpozorovala. 🙂

jankagun
16. júl 2013

@xevulax Ďakujem,no to budeme musieť tiež premerať,že presne aký je dlhý.joooj mňa švacne ak sa nám nezmestí 😖 a šírka je myslím normálna ako pri klas.jednokočíku,však

xevulax
autor
16. júl 2013

@sashabb ja viem ako ten kocik vyzerá aj naživo. Ja mám este jednu dcérku, malý výťah, neviem si predstaviť naobliekat 3 deti, dať do vaniciek, zložiť podvozok, zísť dolu s deťmi, nechať ich tam a ísť po podvozok, alebo naopak. Este pri vanickach by som bola ochotná, ale ako prepraviť deti v športovej časti, ked este nechodia? Tó už nie je take jednoduche ako vanicky nakliknut. Narodia sa na zimu, viem čo je tó s jedným dieťaťom poobliekat a dotrepat sa von cez zimu, celá som bola prepotena a toto si neviem predstaviť. Keby sa mi vošla športová časť, hneď ho beriem, joggera som mala vybratý ako prvy, koli možnému kombinovaniu otacania sedačiek. Ja ten kocik nemám kde ani v pivnici nechať, kocikaren nemáme. Tak čo mám podľa teba robiť? Svojim detickam by som dopriala iba pohodlie, ale bohužiaľ nebudem môcť vláčiť 2 deti na rukách a tretie za ruku a k tomu ťahať kocik

sashabb
16. júl 2013

@xevulax no, maš to ťažke 😒 kamarátka to tiež riešila, a vyriešili to tak, že kočík nechávali v aute (aj keď je to teda riskantné) a hlavne mali každý svoje auto, inak by sa to tiež nedalo

lubika39
16. júl 2013

@xevulax kupis ho aj tu, je to pri Nitre. maju aj Icandy aj baby jogger city select , tak mozes ich tam aj porovnat.

http://www.prenasedeti.sk/obchod/cid/4/category...

ja mam Icandy pear a maximalna spokojnost, nemenila by som
komentare typu neni to dobry kocik, ako budu deti spat a podobne ani neries, treba si ho ist osobne vyskusat, presne pomerat, pochodit po obchode, vyskusat skladanie a rozkladanie.

xevulax
autor
16. júl 2013

@sashabb tó už by mi bolo jedno, podstatne pre mňa je vojsť sa do výťahu so športovými časťami, vanicky este pol roka nejak prenosim a niečo vymyslim. Keby bol jogger o niečo kratší, beriem ho hneď. Ale chodiť s 10kg dieťaťom, resp. S dvomi, ktoré nevedia chodiť a sú už v sportiaku, no neviem si tó predstaviť. Vanicka sa da este odniesť v poho.

xevulax
autor
16. júl 2013

@lubika39. Ďakujem za odpoveď, konečne aj pozitívny ohlas. Má ho aj jedna mamička tu, aj som s ňou kecala a je spokojná a dievčatá má už v sportiaku dávno. Viem, že v Mocenku sa dajú kúpiť oba, ale včera mi od nich prišiel nepríjemný mail, ked som sa dovolila spýtať,či by sa nedalo. Prist aj mimo otbvaracich hodín, prípadne v sobotu. Pani mi poslala mail namiesto svojej. Kolegyni a nie príjemný. Ostala som prekvapená, pretože kazdy močenok chválil, tak tým pádom este viac. Ja som sa spýtala slušne, pretože manžel nemá šancu sa uvoľniť z práce, pretože o 2 týždne ide na operáciu a dlho vymeska, nikto mu už nedá voľno. U mňa keby chcel niekto minút 1500 eur cca, tak by som veru zákazníka neodmietla. Nuž takže zvažujem kúpu cez Hlohovec, dnes mi napísali, že aj oni aju túto značku. Len ako pises, chcela som pozrieť kočíky dvojickovske a porovnať aj naživo, ale čo som sa tešila, tá pani mi tó znechutila. A tó fakt, že tie peniaze neviem kde naskriabeme, tým pádom očakávam aspoň slušne jednanie. Čo už.

xevulax
autor
16. júl 2013

@jankagun snáď aspoň tebe sa zmestí, šírku som nejak ani nepozerala priznám sa. Ale nemal by byť širší podľa mňa, nie je na tó dovod

jankagun
16. júl 2013

@xevulax citala som o tom jednani v tom MOcenku.to som aj ja prekvapena,lebo tiez som chcela cez nich kupovat.a v Hlohovci je aka predajna?resp.maju aj e-shop?

anjelicek26
16. júl 2013

@sashabb - zla fotka, kukni si komplet video na youtube... inak mne tiez prijde pre dvojicky hranicny, skor surodenecky... ja mam rozdvojovaci set na nas icandy peach objednany, je tam aj ta nizsia vanicka, aj ta nizsia sedanka, kurier ho mal doniest dnes, ak teda nie, tak hadam zajtra, potom mozem pofotit s mojimi drobcami, ako to vyzera @xevulax

lubika39
16. júl 2013

@jankagun , @xevulax to som nevedela, ze v Mocenku takto komunikuju, ozaj za taku cenu by sa mohli prisposobit.
Inak Hlohovec myslis tento obchod? ten je super, je sice malinky a chodi tam strasne vela ludi, tak si tam radsej zavolaj dopredu.

http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

xevulax
autor
16. júl 2013

@lubika39
@jankagun oni tak podľa mňa nekomunikuju, len pani mi poslala omylom mail, ktorý patril jej kolegyni alebo zamestnankyni (neviem či to bola majiteľka alebo čo). Ostala som vazne v šoku, pretože som vazne čítala iba dobre skúsenosti. Ja som sa tam už tešila, ale vazne má prešla chuť a aj sa ma tó dotklo, keďže som sa len informovala. Keby mi príde iba druhy mail, ktorý mi poslala, všetko by bolo v poriadku, ale keďže sa sekla, tak smola. Len tó človeku nepadne najlepšie. Proste keby som mohla prist v ramci otvaracich hodín, tak prídem. Ale určite nemôžem kocik za takú cenu k tomu kupovať bez manžela. Je mi tó ľúto. Pani sa vyjadrila, že majú otvorené od do, buď chceme alebo nie. No my chceme, ale nemôžeme. Neviem, ja mám asi iné zmýšľanie. Resp. Ja son musela bývať v práci koli spokojnsti zákazníka aj do polnoci. Nevadí, len som zostala nepríjemné prekvapená.. A inak hej, myslela som ten obchod alladin v HC. Pán mi už aj odpísal, že vystavený kocik majú iba pre jedno dieta ale nie je problém objednať pre dvojky. Ja som v podstate kocik videla na živo, len by som chcela lepšie popozerat.

xevulax
autor
16. júl 2013

@anjelicek26. Super, určite sa fotkam potesim. V podstate decká vo vanickach budú mať pohodu, horšie bude v sportaku, ale veď vydržia pol roka kým nebudú behať a potom by sme vymenili za nejaký golfac, ktorý si zlozim do výťahu. Inak príjemná predstava vysolit toľko peňazí na nejaký rok. Hlavu v smútku mám, len čo robiť ked sa inak nedá.

sashabb
16. júl 2013

@anjelicek26 pozrela som si, no nepresvedčil ma. Ako píšeš, je to skôr súrodenencký kočík. Pokiaľ je tam vanička + športová ešte je to ako tak, ak by som rátala, že staršie vyrastie z kočíka pokiaľ dám druhé do športovej už samotné.
No samozrejme ak nemá mamička inú možnosť ...

jankagun
17. júl 2013

@xevulax prosím Ťa a tam stoji koľko ten icandy?bo na tej stranke tonemajú napísané-teda som to nenašla

xevulax
autor
17. júl 2013

@jankagun včera mi pán napísal, že kocik 2 športové sedačky+2 vanicky a plastenky 1200€. Len treba dokúpiť adaptery a nie sú v tom autosedačky. Tie ja nechcem, nebudem vyhadzovať ďalšie peniaze, budeme vláčiť vo vajciach k lekarke. Pôjdem o nejaké 2-3 týždne do HC, tak sa tam hneď aj zastavim. Ak by si chcela niečo vedieť spytam sa. Cenu nenajdes inak nikde, bo výrobca chce, aby sa dávala iba na požiadanie. Inak mi písal, že sa da dohodnúť este nejaká zľava. Tak uvidíme. V podstate som už rozhodnutá pre tento, este počkám na tó, čo cakame, a uvidím aká farba. Celkom sa mi páči tá tyrkysova.

jankagun
17. júl 2013

@xevulax no tak nakoniec budeme musiet kupovat asi tiez icandy,nas vytah ma 99cm 😠 .jedine zeby som ten baby jogger skladala tak,ze jednu sedacku by som musela odkliknut a dieta na rukach mat...ak by som teda mohla poprosit,tak sa mi spytaj na cenu icandy iba so sportovymi sedackami..Ďakujem

xevulax
autor
17. júl 2013

@jankagun no tó máte asi taký výťah ako my. Ja neviem kto tieto výťahy navrhoval, ale absolútne nerozmyslal. Jasné, spytam sa tí na to 🙂

jankagun
17. júl 2013

@xevulax no a to mame este aj schody ku vytahu a aj z vchodu von,takze teraz chodim tak,ze starsia je v sportovom kociku a ta mensia je v klokanke a kocik taham hore schodami schod po schode,a kym vyjdem hore,ttak som spotena ako mys,konecne sa narveme do vytahu a potom zase schody vonku.jooj veru ani ja nepochopim..to ekdysi nasa mamina nechavala kocik v "kocikarni" v pivnici.no ale teraz tam nechaj kocik za 1000 eur 😖 by som kazdu chvilu chodila do pivnice pozerat ci tam vobec este je....noooo a este sa tesim ako MM oznamim ze jogger sa nezmesti,a icandy stoji raz tolko fuu tiez neviem kde ideme skrabat tie peniaze 😒