Kočík Icandy peach pre dvojičky
Zdravím mamičky. Máte niektorá skúsenosť s týmto kocikom? Kde sa da kúpiť? nechystá sa niektora tento kocik na jeseň predávať?
@xevulax no presne,ved ja som to chcela tiez kupit z toho prispevku.lenze trebalo to kupit,a toto a este toto..aaa bolo fuc po takmer vsetkom prispevku.. chcem predat kocik co mame po starsej ,ale k tomu musime aj tak nasetrit este nieco.este aj postielku nam treba,starsej chceme kupit taku vacsiu uz,zeby to mala na dlhsie a tu jej drevenu dame malej..same vydavky..(a vraj stat dostatocne podporuje mlade rodiny) haha....inak pozeram,ze vy budete mat tiez taky maly vekovy rozdiel 🙂
@jankagun veru hej. Mala bude mať 15-16 mesiacov, podľa toho kedy sa detičky narodia. My jednu postielku poziciame od svagrinej a malú snáď naučím späť v normálnej posteli. Uvidíme. Budem im objednávať s takými zabranami aby nespadli. Tak ked náhodou nie tak u našich je taká postielka tak tu poziciame. A tie financie ani nevrav, hypoteka na krku, pôžička na auto, museli sme kúpiť veľké, zaplatíš nájom, energie, poistky, telefóny, nejaké šetrenie na poistky čo sa platia raqz ročne a ostane tí iba rodičovský. Som zvedavá ako z toho budeme žiť 5ti. Z toho dve bábätká ak náhodou budú na UM som zvedavá z čoho budeme žiť. Ale sak pani hore sa majú dobre a este aj mamičkám poskrtaju čo mozu, lebo veď sme bohatí, no nie?
@xevulax jj my tak isto,auto,byt-a to sme chceli na buduci rok nejaky pozemok a zacat stavat domcek,...ja som si este pred dovmi rokmi zalozila zivnost,ze si prilepsim popri rodicovskom-lenze aj to chcu zrusit,takze mi to nakonmiec ani nepomozer velmi,darmo som si odvody platila a stale teda platim..ja uz tomu systemu fakt nerozumiem,nieze by boli radi,ze mamicky si popri materksej este zarobia-ved predsa tie peniaze vyrabaju a tocia sa v state,a niektore mamicky tym,ze ostali na MD tak predsa dali pracu niekomu inemu..jooj....skoda pismen,,,no a drzim Ti palce,aby si mala teda veeeela mliecka pre drobcov 🙂 aj viete ci baby alebo chalani?
@jankagun ja som dozrata z tohto systemu, pozri na cigánov, neplatia nič, este aj dostanú, bývajú, sú najedeni a čo im chýba? Juj nejdem sa rozculovat. Inak este nevieme čo, včera mi dr. Nechcel povedať. Idem do HC na 3=, asi o 2 týždne, preto chcem ísť hneď aj na tu predajnu pozrieť a hneď asi aj kocik objednam. Viem že tam je nejaká dlhšia dodacia doba, tak musíme riešiť skorej. A vy máte dve dievčatá?
@xevulax ja som mala pre dvojičky aj icandy aj baby jogger, icandy ja neodporučam, málo miesta, spodné dieťa nevidí, snád ako vaničkovy fajn, ale so sportovými sedačkami per mnahroza, žiaden nákupný košík. baby jogger super, vela miesta, velký nákupný košín, vela sa do neho zmeszí. my máme mini výťah a ked spodnú vaničku a neskor seadčku das akoby do nákupneho košíka na tu cestu vythaom vojdes aj s dcerou, ja som tak bezne chodila. ja som z nitry, baby jogger ti mozem predviest. icandy som predala, a s močenkom nemám dobré skusenosti.
@xevulax no dve baby mame :D ..pri prvom teho mi 3 doktori tvrdili ze urcite chlapec a ked mi po CR doniesli dievca tak som povedala ze to je asi omyl , ze ja mam mat chlapca :D ...takze bola baba nakoniec..a pri druhom sme si to nedavali zistovat,uz sme tym doktorom a sonu nejako neverili :D
@maklu ahoj, som rada, že si sa ozvala a bolo by super, keby si ho môžem prist pozrieť 🙂 veľmi ale naozaj veľmi by mi tó pomohlo a tešila by som sa. Hlavne preto, že som ho chcela ako prvy a detičky by mali pohodlie v športovej časti, da sa urobiť viac variacii. Inak kde si ho kupovala? Pises, že s Mocenkom nemáš dobrú skúsenosť, môžem sa spýtať prečo? Som prekvapená, lebo na nich som len dobre počula, tak vidím, že nie som jediná teda. No v každom pripade sa mi ozvi, a dohodneme sa, kedy by sa dalo stretnúť. Si vazne zlata.
@jankagun tó sa v dnešnej dobe aj da, že si tó takto pomylia? Fuha 🙂 no my ideme na 3= o 2 týždne, dnes som sa konečne objednala. No som zvedavá čo cakame. Len, aby boli detičky zdravé. Už sme aj mená vymysleli, resp. Ja som len tak mužovi napísala a on súhlasil. Rýchly proces. Už len aby mi testy z krvi vyšli ok. Z 12tt som mala zle testy na stitnu, malo TSH. Tak idem v utorok na endokrinologiu, a som nervózna, bo ak tó mám stale zle, fungujeme tak už 2 mesiace bez liečby. Ach jaj. Už len nech tó dopadne v poriadku. Dnes má aj podbrusko nejak pobolieva, no nie som nadšená. Len pri tej mojej hyperaktivite sa veľmi šetriť neda
@xevulax ja mam sice iba dvojky ale tiez som amla taku komplikovanu situaciu...mame easywalker kedze mne su nejako protisrsti tieto kociky zas ebou pod sebou a pdoobne....robila som to tak ze som si zniesla podvozok a vratila som sa hore po deti vo vanickach....ked sme prisli domov tak najprv som odniesla drobcov a tak som sa vratila po kocik...ked uz boli vacsi a mali sme sport cast tak som si zniesla kocik a jedneho dala do nosica a druheho normalne na ruky a jednu ruku som mala volnu na tasku alebo cokolvek (tweoreticky pre tvoje tretie dieta)...ako je to narocne ale stoji to za to podla mna. hlavne ked vidim ako sa jasia v kociku ked sa mpzu dotykat seba navzajom a ake maju pohodlie....a dokupila som si aj golfac cosatto ktory mi vojde do vytahu aj ked ma nas vytah sirku len 66 a ten pouzivam hlavne na take rychle vypadnutia z domu ...obchod posta lekar....a EW na dlhsie
Ja mam kocik Icandy peach, som s nim velmi spokojna,nemenila by som ho za ziadny iny. Deti su v nom spokojne,aj to co sedi vzadu a nevidi velmi dopredu,len zboku. Velmi dobra manipulacia, nezabera vela miesta, vojdem s nim do kazdych dveri, aj do najmansieho vytahu.
Baby ja mam sice I candy peach pre jedno dieťa , ale určite by som si ho kupila znova 🙂 A ked budeme mať dve deti tak super vec 🙂
Ahojte baby, potrebovala by som poradiť.. Máme výťah len 70x110cm a neviem či sa mi tam tento kočík vojde. Niekde som čítala, že pri 2 vaničkách má dĺžku až 116cm. Neviete či je to naozaj tak, alebo či sa nedá zložiť rúčka nejako? Ďakujem
Predavam iCandy peach pre dvojicky, kto by potreboval 😉
My mame velmi maly vytah a icandy peach je jediny kocik , ktory sa nam zmesti do vytahu. Ja som ho vyuzivala ako surodenecky a musim povedat, ze neskutocne mi to ulahcil, kedze mam 15 mesacny rozdiel. V bazare mam ho uz na predaj.
ahojte, ako ste spokojne s tymto kocikom? moje dvojicky maju 8 mesiacov, no silno nad nim rozmyslam, bo mame easywalker duo (ten je super) no nezmesti sa do vytahu, takze je v pivnici a uz teraz nie som schopna ist s nimi sama von, kedze su uz v sportovej casti a este nechodia.. oplati sa mi v takomto veku vobec riesit tento kocik, kedze je dost drahy? do kedy ste ho vyuzili? nema niekto v super stave na predaj?
@xjanulkaax ahoj, ja nemam sice dvojicky ale u rodicov mame tento kocik. Moja ma rok a pol, 80 cm a 9,5kg a je tam uz len len. Podla mna je to jeden z tych mensich kocikov, sportova aj hlboka cast.
@xjanulkaax a to treba ratat s tym, ze sedacky nie su rovnako velke. Ta druhe je este uzsia, neviem ci aj kratsia
Baby takze uz maju moje dvojky 3 roky, ale aby som dala nejak feedback ako sme nakoniec dopadli. Kupili sme nakoniec baby jogger- super skvely kocik (vdaka maminke, u ktorej som ho bola pozriet). Vosiel sa aj do naseho vytahu. Jednu vanicku som vzd zasunula do kosika a vosli sme a pri sportovych castiach sme vosli na uhlopriecku a dvaja dospeli 😊 Tazko sa mi s nim lucilo. Super velky kocik, starsia sa mi do neho zmestila ako 3 rocna. Takze z mojej strany buducim dvojmamickam urcite odporucam BJCS. Pre mna ako bonus- da sa vyuzivat aj ako jednokocik. Ked som sla k dr len s jednou nemusela som brat obe vanicky alebo obe sportove casti.
@anjelicek26 mozete prosim poslat potom foto tiez to riasime pre nase deti dvojicky pol r.
@anitram03 foto coho konkretne?
Ospravedlňujem sa ale prišlo k nedorozumeniu

@jankagun aj my máme schody. Z výťahu musím prejsť schody vo vchode a este ďalšie vonku. Inak jogger som pozerala hneď prvucky a ten stojí do 800 eur tuším čo som pozerala. Keby mi vojde do výťahu športová časť joggera hneď ho beriem. Nuž tak bude iCandy. Akurát rozmýšľam nad farbou. Paci sa mi tyrkysova aj fialová. Len záleží čo budeme mať. Ale asi kúpime tyrkysovu, taká veselá farba a tá sadne aj dievcatkam. Inak čo sa týka financii, ani nehovor. My teraz ideme robiť detskú izbu, takže hneď ju zariadim pre 3 deti, takže vieš si predstaviť tu palku. Do placu mi je. Ale asi budeme musieť požičať od našich a vrátime z príspevkov a z materskej ked sa deťúrence narodia. Nič iné nám nezostane, bo bohužiaľ na tó nemáme. A tó som sa tešila, ked som este nevedela, že cakame dvojicky, že bude aspoň kocik po malej využitý. Nuž tak nebude....