Kočík, keď už dieťa odmieta byť v hlbokom
Ahojte...
Hladam niekoho kto ma podobny problem ..mam 3 a pol mesacneho synceka a v hlbokom kociku sa mu nepaci...na sportovy je este primaly..kedze nevie este poriadne drzat hlavicku a ani sediet..prosim poradte...
V mojom sa da zdvihnut opierka, tiez som ho skusala dat do sportiaku, ale na ten si pockame, hoci sa da dat do lahu uplneho ked sme ho tam posadili vyzetalo to strasne.
britax b agile plus
sa da dat do uplneho lehu, mam ho je velmi dobry
@deusa ahoj,my zijeme v UK a tu mamicky nekupuju kociky s vanickou.Je to tu bezne,ze deti su od narodenia v sportiaku.Alebo niektore maminy maju deti prvy mesiac-dva vo vajicku(nakliknute na sportiaku). Do sportiaka sa da dokupit vystuz po okrajoch,podobne ako do vajicka pre novorodenca.😊😉😊
@deusa ja som.mala kocik,kde sa dala nadvihnut opierka -hlboky a sportiak v jednom -uplne super. Ale moje druhe dieta bolo kolikove a kedze som si ju v takom veku neteufala este nechat ani vo vyvysenej polohe,riesila som.to nosicom,aspon som sa mohla venovat aj starsiemu nieco vyse 2rocnemu stuplovi. Ked mala necele 4m.,tak koliky ustali,no este som.ju nosievala,lebo bola zvedava a ako bola starsia,v kociku sa jej pacilo,uz som jej mohla zodvihnut aj opierku dp vuvysenej polohy.
Aj pri malom bolo super,ze som.ho mohla.vyvysit,dat sediet,ked si iz on sam sadol,nemusel sedier ako my kedysi,mohol sa pekne opriet,mala som.tam aj remence a ked zahajal,pekne som.ho zas dala do vodorovnej polohy.
Tebe asi nic ine neostane,len kupit nejaky sportiak.. Alebo si kupit nosic,nez si zvykne na kocik... Neviem,aky mas,ale co citam,tie moderne maju vraj male vanicky,takze asi aj tak budes musiet kupit dalsi..
Inak su babatka,ktore kociky nemaju rady vobec..
Ahojtee...ste zlate...ze ste sa mi takto pzvali😉
Mame " concord ion" vanicka je dost velka...takze v stiesneni asi problem nebude...
Doteraz do tych 3 mesiacov sme pekne vysli aj na dbojhodinkovu prechadzku...a ak ked este nespal tak vzdy ho ten monotonny pohyb uspal...ale teraz prejdeme jedno kolecko najprv je v pohode a potom spusti rev...ako keby sa hneval ze ho v nom chcem uspat😢
Sportovy som este nenamontovala...
Ked ideme v aute vo vajicku tak zahaja ...hadam keby sme sa vozili aj 3 hodiny...no akonahle vystupime a zacvaknem vajicko na konstrukciu chvilku vydrzi a uz sa mu nepaci😢
Mame aj baby vak...tam sa mu paci v polohe lezmo ale ta mu bude zachvilku "stiesnena"
Tak preto som sa pytala...ci nahodou nemate nejaky napad alebo skusenost
@deusa mojmu sa páčilo vo vajíčku na konštrukcii, ale ked ani to nezaberá, tak skús dať ten športiak a uvidíš, čo malý a ked ani to nepomože, tak ho nos v šatke alebo v nosiči, moj malý tiež nie je veľmi kočíkový typ, niektoré deti sú také, moj má už 7mesiacov a zatiaľ si na kočík veľmi nezvykol, teraz vydrží tam tak pol hodiny a dosť a ani spať tam nechce
@deusa uprimne?niekedy staci,aby si dietatko zvyklo.....moze sa bat napr.tmaveho potahu kociarika=striesky,mozno sa len boji same,bez dotyku....moj druhorodeny takto nechcel byt od cca 3mesiaca....davala som ho tam az ked zaspal...lebo som aj pouzivala ergonosic,ale nie vzdy sa to dalo...skratka som potrebovala,aby bol mimo mna...a pekne spinkal v klude niekde na ceste,ked som potrebovala vybavovat,riesit kadeco...
trvalo to asi mesiac....a nejako si zvykol...lebo nesilu to zmysel nema....ale co som sa tak pytala inych mamiciek....tiez mali podobne problemy a preslo to....len trebalo kadeco poskusat...od hraciek,cez biel farbu vnutra striesky,uspavanie a nasledne vlozenie do kociarika...atd,atd

Ved niektore sportaky sa daju dat do úplneho lahu. Detom sa tam paci, lebo maju lepší výhľad, nie su tam take stiesnene ako vo vanicke
Aky mas sportak?