Kočík Maked verzus Rico Brano Ecco
MAMINY,cakame chlapceka a uvazujeme nad kupou kociku, kocik chceme nowy aj ked ide o nase posledne dietatko (haaadam ) lebo jedneho nezbednika uz mame uvazujeme nad kocikmy MAKED,alebo RICO BRANO ECCO je to novinka ale velmi sa mi paci pridawam foto mate niektora skusenosti welmi by ste mi pomohli a kedze som malicka mam dop 160cm ci ten maked nieje na mna vysoky..
prwe dwe foto su rico
posledne maked
dakuejm za kazdu odpowed maminy pomozete 🙂 pekny dnnnik

@misuliatko23 preco tak trvas na novom? A toboz,ked ako pises nemate na rozhadzovanie. Ved to su fakt vyhodene prachy.
newiem chcela som nowy,tak jako na rozhadzovanie no do 500e som sa chcela zmestit
@katuliacik a to su ake concord?stoke alebo ake su podla teba ? beham po obchodoch uzz phu ale 3 mes..a stale nic
@misuliatko23 novy smejd versus zachovaly kvalitny? Cena zhurba rovnaka...uvazuj logicky...ja som stale za tu druhu moznost 😉
ja by som podla dizajnu brala ten hnedy 😎
@misuliatko23 to zavisi, co chces....ci si mesto dedina...do terenu, ci skor do zahrady...ci budes cestovat mhd alebo nie, ci mas zimne/letne dieta, dom/byt, vytah/nevytah
osobne pre mna je dolezite aby nebol tazky, lahko sa ovladal, pekne zmestil do auta, vytahu - nemal moc siroky podvozok, mal dobre kolesa aj do terenu, vacsiu vanicku
mozem pisat len so skusenosti - cam dinamico mi vyhovuje, ale urcite su aj lepsie kociky...mne tento postacuje a som spokojnal. polskym kocikom by som sa zdaleka vyhla....kupovat daco podla obrazka - ze jaj pekne vypada na obrazku a je lacny...to nie
@misuliatko23 Vidim, ze absolutne nemas prehlad 😀 Najskôr si ujasni - co od kocika ocakavas...co chces od vanicky, co od sportaka, ake kolesa - kolko, aky podvozok, ake vychytavky, ci do terenu alebo do mesta... ved uz jedno dieta mas, tak by ti to malo byt jasne. Ja som pri druhom presne vedela, co chcem, prave kvôli tomu, co mi vadilo na prvom kociari. Precitala som si zopar recenzii, diskusii a mala som v tom jasno za pomerne kratku dobu...
@mircalla no ja som mesto,mhd nije,december babtko budeme mat tak aj weciu wanicku treba,a ci su ppolske ja som to vobec neriesila nejako,,jasne ze wiem ze nebudu take kwalitne ako ja newiim coccord..ale tak zato som sem dala prispewok aby som wedela wiac
@misuliatko23 Tak to je dost zasadna vec na riesenie - ci polsky alebo nie :D Aspon pre mna bola...
@seahorse27 no tak priblizne viem asi ze co ako som pisala uz ja som prvy kocik skoro vobec newiuzila ale vobec tak zato ani newiem porownat
@misuliatko23 ...popozeraj tu bazar, tie dobre znacky...podla toho do akej ceny chces...ale
napr:
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/8w9c4m/...
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/p8cxto/...
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/l14i/ca...
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/6l01/ca...
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/bd8c/ca...
🙂
@reni1512 dakujem si zlata..a teda concord,jane,alebo stoke ??
@misuliatko23 ja uz som ti odporucila cam dinamico - podla mna vhodny na zimu, tiez mam december....kupila som z druhej ruky...ako som pisala, su aj lepsie....brio, bugaboo - tie by som preferovala, ale mimo financnych moznosti....
zase pozeram aj na cenu....este su mi symparicke concord. zase az taky prehlad nemam, ale to, ze polsky nie, v tom mam jasno
musis si to trosku nastudovat - nepytat sa, ze concord, jane alebo stokke....ved musis vediet, co od kocika ocakavavas....kazdy ma aj roznu cenu.....
Ak mas decembrove babatko, tak vanicka bude ok, kym podrastie, uz nebudes potrebovat fusak. Ak chodis hlavne autom, hladaj spratny a lahko skladatelny kocik. Ak silou mocou chces novy, tak mrkni napr. Britax B-motion, myslim, ze som ho videla aj za 550 ked som hladala kocik ja. Prisiel mi celkom fajn a oproti polskym typom je to nebe a dudy. Vajicko je k tomu Romer, co je teda rozdiel oproti tym no nane tyrkysovym vajciam. Uprednostni radsej pohodlie a bezpecnost babatka a seba pred vzhladom..
no tak teras uz ozaj newiem 🙂 bola som rozhodnuta a ako tak ale hm..ked mne sa moc nepacia ako tie co maju w predu te male kolieska chcela som troska aj neaky dizajn...no sak je prworade bezpecie dietata..
@misuliatko23 stoke nie.... ja za seba cam dinamico, male kolieska urcite nema 🙂
Ahoj my cakame tiez o tr ityzdne a tiez chceme riko brano aj ked je to polsky vyrobok, ale dnes mas skoro vsetko polske. Je to naozaj pekny kocarik🙂
Ahoj, my cakame druhe a kupili sme si rico brano. S vyberom sme spokojny, kocik je krasny. Vanicka je dostatocne velka ( kedze sa babo narodi v januari, bude mat dostatok miesta aj na fusak), konstrukcia kocika je pevna, lahko sa sklada.
@bambulka118
@tina1988 ahojte chcem sa vas opýtať ako ste spokojne s tym Branom, rozmýšľam nad ním 😊
@misuliatko23 ty si sa nakoniec pre ktorý rozhodla ? 😊
@stubnerka nakoniec bexa 😀
@misuliatko23 a spokojnosť ? To je tiez podobná cenová kategória vsak? Tiez chcem okolo 500€
@stubnerka bola som velmii ale uz sportova mu tak nepasovala hlboka moc ja som mala bexu royal tyrkys
@misuliatko23 bože ja uz musím akútne nejaký objednať a neviem aký, mne sa aj tak zdajú v tejto cenovej kategórii všetky rovnaké 😊🤔
my mame Rico Brano Eco a sme velmi spokojný, už ho mame rok a super. a nebol ani drahy 390 eur cez obchod Adoli . odporučam spokojnost velká. Mame presne ten druhy z obrazku ale farba nieje taka je viac do zelena

@misuliatko23 chod si do predajne kde maju vacsinu renomovanych znaciek a omakaj si to