icon

Kočík Maked verzus Rico Brano Ecco

misuliatko23
5. okt 2015

MAMINY,cakame chlapceka a uvazujeme nad kupou kociku, kocik chceme nowy aj ked ide o nase posledne dietatko (haaadam ) lebo jedneho nezbednika uz mame uvazujeme nad kocikmy MAKED,alebo RICO BRANO ECCO je to novinka ale velmi sa mi paci pridawam foto mate niektora skusenosti welmi by ste mi pomohli a kedze som malicka mam dop 160cm ci ten maked nieje na mna vysoky..
prwe dwe foto su rico
posledne maked
dakuejm za kazdu odpowed maminy pomozete 🙂 pekny dnnnik

Kočík Maked verzus Rico Brano EccoKočík Maked verzus Rico Brano EccoKočík Maked verzus Rico Brano EccoKočík Maked verzus Rico Brano Ecco
katuliacik
5. okt 2015

@misuliatko23 chod si do predajne kde maju vacsinu renomovanych znaciek a omakaj si to

girlie_konik
5. okt 2015

@misuliatko23 preco tak trvas na novom? A toboz,ked ako pises nemate na rozhadzovanie. Ved to su fakt vyhodene prachy.

misuliatko23
autor
5. okt 2015

newiem chcela som nowy,tak jako na rozhadzovanie no do 500e som sa chcela zmestit

misuliatko23
autor
5. okt 2015

@katuliacik a to su ake concord?stoke alebo ake su podla teba ? beham po obchodoch uzz phu ale 3 mes..a stale nic

seahorse27
5. okt 2015

@misuliatko23 novy smejd versus zachovaly kvalitny? Cena zhurba rovnaka...uvazuj logicky...ja som stale za tu druhu moznost 😉

angelous1991
5. okt 2015

ja by som podla dizajnu brala ten hnedy 😎

mircalla
5. okt 2015

@misuliatko23 to zavisi, co chces....ci si mesto dedina...do terenu, ci skor do zahrady...ci budes cestovat mhd alebo nie, ci mas zimne/letne dieta, dom/byt, vytah/nevytah
osobne pre mna je dolezite aby nebol tazky, lahko sa ovladal, pekne zmestil do auta, vytahu - nemal moc siroky podvozok, mal dobre kolesa aj do terenu, vacsiu vanicku
mozem pisat len so skusenosti - cam dinamico mi vyhovuje, ale urcite su aj lepsie kociky...mne tento postacuje a som spokojnal. polskym kocikom by som sa zdaleka vyhla....kupovat daco podla obrazka - ze jaj pekne vypada na obrazku a je lacny...to nie

seahorse27
5. okt 2015

@misuliatko23 Vidim, ze absolutne nemas prehlad 😀 Najskôr si ujasni - co od kocika ocakavas...co chces od vanicky, co od sportaka, ake kolesa - kolko, aky podvozok, ake vychytavky, ci do terenu alebo do mesta... ved uz jedno dieta mas, tak by ti to malo byt jasne. Ja som pri druhom presne vedela, co chcem, prave kvôli tomu, co mi vadilo na prvom kociari. Precitala som si zopar recenzii, diskusii a mala som v tom jasno za pomerne kratku dobu...

misuliatko23
autor
5. okt 2015

@mircalla no ja som mesto,mhd nije,december babtko budeme mat tak aj weciu wanicku treba,a ci su ppolske ja som to vobec neriesila nejako,,jasne ze wiem ze nebudu take kwalitne ako ja newiim coccord..ale tak zato som sem dala prispewok aby som wedela wiac

seahorse27
5. okt 2015

@misuliatko23 Tak to je dost zasadna vec na riesenie - ci polsky alebo nie :D Aspon pre mna bola...

misuliatko23
autor
5. okt 2015

@seahorse27 no tak priblizne viem asi ze co ako som pisala uz ja som prvy kocik skoro vobec newiuzila ale vobec tak zato ani newiem porownat

misuliatko23
autor
5. okt 2015

@reni1512 dakujem si zlata..a teda concord,jane,alebo stoke ??

mircalla
5. okt 2015

@misuliatko23 ja uz som ti odporucila cam dinamico - podla mna vhodny na zimu, tiez mam december....kupila som z druhej ruky...ako som pisala, su aj lepsie....brio, bugaboo - tie by som preferovala, ale mimo financnych moznosti....
zase pozeram aj na cenu....este su mi symparicke concord. zase az taky prehlad nemam, ale to, ze polsky nie, v tom mam jasno
musis si to trosku nastudovat - nepytat sa, ze concord, jane alebo stokke....ved musis vediet, co od kocika ocakavavas....kazdy ma aj roznu cenu.....

gurmanka
5. okt 2015

Ak mas decembrove babatko, tak vanicka bude ok, kym podrastie, uz nebudes potrebovat fusak. Ak chodis hlavne autom, hladaj spratny a lahko skladatelny kocik. Ak silou mocou chces novy, tak mrkni napr. Britax B-motion, myslim, ze som ho videla aj za 550 ked som hladala kocik ja. Prisiel mi celkom fajn a oproti polskym typom je to nebe a dudy. Vajicko je k tomu Romer, co je teda rozdiel oproti tym no nane tyrkysovym vajciam. Uprednostni radsej pohodlie a bezpecnost babatka a seba pred vzhladom..

misuliatko23
autor
5. okt 2015

no tak teras uz ozaj newiem 🙂 bola som rozhodnuta a ako tak ale hm..ked mne sa moc nepacia ako tie co maju w predu te male kolieska chcela som troska aj neaky dizajn...no sak je prworade bezpecie dietata..

reni1512
5. okt 2015

@misuliatko23 stoke nie.... ja za seba cam dinamico, male kolieska urcite nema 🙂

bambulka118
25. okt 2016

Ahoj my cakame tiez o tr ityzdne a tiez chceme riko brano aj ked je to polsky vyrobok, ale dnes mas skoro vsetko polske. Je to naozaj pekny kocarik🙂

tina1988
25. okt 2016

Ahoj, my cakame druhe a kupili sme si rico brano. S vyberom sme spokojny, kocik je krasny. Vanicka je dostatocne velka ( kedze sa babo narodi v januari, bude mat dostatok miesta aj na fusak), konstrukcia kocika je pevna, lahko sa sklada.

stubnerka
31. okt 2016

@bambulka118
@tina1988 ahojte chcem sa vas opýtať ako ste spokojne s tym Branom, rozmýšľam nad ním 😊

stubnerka
31. okt 2016

@misuliatko23 ty si sa nakoniec pre ktorý rozhodla ? 😊

misuliatko23
autor
31. okt 2016

@stubnerka nakoniec bexa 😀

stubnerka
31. okt 2016

@misuliatko23 a spokojnosť ? To je tiez podobná cenová kategória vsak? Tiez chcem okolo 500€

misuliatko23
autor
31. okt 2016

@stubnerka bola som velmii ale uz sportova mu tak nepasovala hlboka moc ja som mala bexu royal tyrkys

stubnerka
31. okt 2016

@misuliatko23 bože ja uz musím akútne nejaký objednať a neviem aký, mne sa aj tak zdajú v tejto cenovej kategórii všetky rovnaké 😊🤔

nivea777
31. okt 2016

@stubnerka bexa vs. riko je riko lepsie..rozhodujem sa medzi tymi dvomi,ale viac sa priklanam k riko,aj ked bexa ma vyhodu ze nefuka dnu az tak

stubnerka
31. okt 2016

@nivea777 a riko ktoré? Brano? Brano ECCO alebo? 😊

nivea777
31. okt 2016

@stubnerka to je uz na tebe ci sa ti paci kombinacia s kozou alebo nie.. vidi sa mi,ze na brano neni nic kozene..a inak neviem ci tam je nejaky rozdiel,okrem dizajnu

tina1988
31. okt 2016

@nivea777 my mame riko a nebojim sa ze nam tam bude fukat 🙂 na vrchnej casti kocika mame taku " skrytu" cast, ktora sa da zapnut az uplne hore a do kocika nam nenafuka 🙂

kveta146
23. feb 2017

my mame Rico Brano Eco a sme velmi spokojný, už ho mame rok a super. a nebol ani drahy 390 eur cez obchod Adoli . odporučam spokojnost velká. Mame presne ten druhy z obrazku ale farba nieje taka je viac do zelena