icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

nunu2013
6. mar 2014

S tou aretaciou predny h koliesok musis dat cudlik este o polohu vyssie potom ti nebude zasekavat ono su tam az tri polohy nie len dve takze veselo este o polohu vyssie amozes jazdit

verronica
6. mar 2014

Baby neviete o niekom, kto predava solu vo farbe plum ? velmi sa nam paci

katarina.banska
11. mar 2014

Mam doma solu orchid aj solu plum. obe su krasne, no kedze mam dalsie kociky idem ich popredat. plum je aj s vanickou, orchid samostatne.

nunu2013
11. mar 2014

Ja mam na predaj vanicku aj autosedacku cybex+adapter na solu v ciernej farbe

jana.oravcova
13. mar 2014

prosím vás baby na solu pasuje aké vajíčko? CYbex, ? treba aj nejaké adaptéry? alebo ešťe aj iné značky? poradte . dakujem

aliza
13. mar 2014

@jana.oravcova cybex aton, aton, ale aj peg perego primo viaggio + adapter. Obe sedacky, aton aj primo viaggio maju kazda ine adptery.

nunu2013
13. mar 2014

Ja som bola s cybex velmi spokojna. Vyhrala aj prvu cenu v bezpecnosti za rok 2013.

bearuska
16. mar 2014

Viete mi poradit. Chcem kupit solu, ale cez internet. Len nejako som zmatena z tych doplnkov - neviem najst nikde nanoznik origi. Stale len fusak mi vyhladava. A este otazka, tie co ho uz mate 🙂 co vsetko ste si k tomu dokupili?
Diky!

oskarik
18. mar 2014

žienky, vie mi niekto poradiť, kde kúpim adaptér na solu a vajíčko maxi cosi? vďaka!!! 😉

nunu2013
18. mar 2014

Nanoznik na sportovu cast samostatny nie je preto ti stale daba len fusak a ten je odnimatelny a mozes ho potom poizit ako podlozku. Ja som si dokupovala tasku na kocik a autosedacku, fusak.

silviasofi
20. mar 2014

ak môžem cez túto diskusiu, mám na predaj Solu čiernu s fusakom, pláštenkou a taškou, cena 150,- EUR, keďže ja som ju už kúpila od jednej kočky ... preto tá cena 🙂

zuzika21
24. mar 2014

@cinicka dobry vecer, natrafila som na vas prispevok, je starsi, tak mozno uz nie aktualny, ale ja mam na predaj zelenu Solu 2013 🙂

nunu2013
1. apr 2014

Nemate niektora na predaj slnecnik?

stastnamaminka
18. apr 2014

kočky ja každú chvilku predavam vaničku tyrkysovú urbo, mala som ju na sole, tak ak by bol zaujem pošlem foto

verronica
19. apr 2014

Nemate niektora na predaj solu plum 2012 len sportovy v super stave do 200 eur ?

katarina.banska
22. apr 2014

@verronica ja mam na predaj solu plum fialovu aj som pisala ti odpisovala na inzerat

mystery217
28. apr 2014

žienky pomooc ,,dnes mi prišiel adapter na kočik SOLA a autosedačku Cybex.. zaklapli sme adaptery do vajička a šup do konštrukcie,,,všetko lahučko super problem nastal ked som vajco chcela vybrať z tej konštrukcie tiež som stalčila a super ale adaptery ostali a ked postavim vajco na podlahu tak to vadi no a daptery nemožem z vajca vybrať nazad..čo robim zle? prosim porradte ..a aešte ktora mate na predaj dažnicek ? dakujemm za každu odpoved

nunu2013
29. apr 2014

Ked sa postavis pred autosedacku spreduu naboku su take sede tenke pasiky tie treba zatlacit a adapter vypadne.

77orchidea
23. máj 2014

Nepredava nahodou niekto nanoznik na sportovu cast na Solu 2012 Denim? Neviem uz nikde zohnat, nakolko uz prisli nove modely. Alebo neviete, kde by som vedela este kupit novy? Dakujem krasne

ewelinna
30. máj 2014

ahojte, nemáte niektorá na predaj solu?pre dievčatko, v top stave 😵

oksu
3. jún 2014

@katarina.banska ešte mate na predaj kočik?!

oksu
3. jún 2014

@stastnamaminka ešte mate na predaj kočík?!

stastnamaminka
3. jún 2014

@oksu ja nepredavam kocik len vanicku urbo 🙂

katarina.banska
3. jún 2014

@oksu uz nie

stastnamaminka
4. jún 2014

mamas papas sola lime, tento typ nový 498eur, športová časť používaná 3týždne, ale jazdený polroka 😉 v prípade zaujmu pošlem aj original fotky môjho 😉 info v IP

lukmaj
6. sep 2014

ahojte prosim vas holky nevedeli by sme mi poradit kde by som kupila vlozku do soly green 2012...nemate niektora na predaj? a este prosim mate niektora aj iny fusak ako original? ake fusaky do soly pasuju? dakujem krasne za rady a pomoc

lukmaj
6. sep 2014

@77orchidea ja hladam to iste ale pre solu green...zatial som neuspesne hladala na nete...ak sa ti i. ieco podari najst dam vediet

lukmaj
30. sep 2014

@silviasofi ahoj mam na teba jednu prosbu, nemohla by si mi prosim poslat rozmeryfusaka na solu? na ziadnej stranke jich neviem najst a chcem si kupit. ovy fusak green ale nevim ci nebude maly ...mam 8m dietatko a rada by som fusak vyuzila aj na buduci rok🙂 dakujem velmi pekne.

lulu1981
30. sep 2014
mia.
16. okt 2014

Ak by mal niekto na predaj Solu v dobrom stave, mám záujem - od januára 2015... ďakujem