Kočík Mima Xari - recenzie
@mischellllllll cena?
@mischellllllll dobry den! Kde ste ho prosim kupili? Chcela by som si ho v kamennom obchode pozriet pred kupou.dakujem
@kajkagretka kociky mima BO nemavaju moc na kamennych predajniach. Je na objednavku. A ten moj fusak tiez neni na predajniach. Je to homemade praca.
@adrikada dakujem! Tak ho skusim objednat...
@mimsbee prvykrat vidim vyzera fajn je vobec v predaji?
@alpenskinka ešte len včera ho predstavili, neviem kedy príde na Slovensko
Nepredáva tu niekto prosím biely Mima xari
Ahojte, kúpim vajicko bielej, prip. čiernej farby ku kočíku Mima Xari 🙂👍
@dashenka75 sestra bude ale iba hlbokú časť. Kočík je používaný ale nie je dobity a za super cenu Max 200 eur.
@kaja0210 my mame 5 mesiacov už takze pomaly pôjdeme do športového už
@binabae rada by som sa len spytala kupili by ste si ten kocik opat? mne sa strasne paci ale dost ludi hovori ze je moc maly. kludne aj ip v kratkosti prosim
@dashenka75 to nič športový mala donicila úplne zosuchala lebo ho dosť využili 😊
danicka8888 chcem sa opýtať, predali by ste vajicko zvlášť? Dakujem 🙂
@danicka8888 chcem sa opýtať, predali by ste vajicko zvlášť? Dakujem 🙂
@sandrasstini ja mimu mam a moja mala bude mat coskoro 7m a az teraz budem davat sportiak. Cize podla mna nieje az taky maly. Je sice mensi ako klasicke vajickove kociky ale ja som spokojna 👍
@adrikada dakujem velmi pekne!
@magie27 .Prosím vás máte ešte aktuálny ten kočík mima?
@olipechacova predany.
Ahojte ak by mal niekto zaujem budem predavat moju uzasnu mimu xari po mojej 10 mesacnej dcerke.
Mima xari kupovana v maji 2016 ciernej farby , konstrukcia je rose gold . Mam k nej startovaciu sadu ruzovu a vsetky doplnky ktore k mime existuju od winter kitu az po slnecnik, drziaky na napoje, termosky, prebalovaci tasku, 2 deky kremova farba a farba cierna plus vsetky zvysne doplnky. Ak by mal niekto zaujem prosim o internu postu rada zaslem aj foto a pozadovanu cenu.
Strazila som ju ako oko v hlave....tazko sa mi s nou bude lucit ...max. spokojnost no moja malinka je uz dost velika a pomalicky behame tak budeme potrebovat iny kocik .
Naaadherny!
Ahojte mam záujem o kociarik Mima xari , uprednostním , ak bude v bielej farbe , ale kľudne ponúknite aj ine farby .... Najlepsie by bolo východ alebo stred Slovenska, kvoli osobnému odberu...dakujem 🙂

Toto je moj fusak ➡ foto predtym bol zatepleny cubek . Moj jr hrubsi