Kočík Mima Xari - recenzie
Ahojte baby, nejaka mima na predaj? Termin mam na august, tak ak by ste si to niektora do vtedy rozmysleli..🙂 Dakujem😉
@zabkalilly Aka je cena kolies? Dakujem.
Napíšte mi správu🙂
Mala by som záujem o Mimu Xari Camel ak by mal niekto na predaj, tak sa hlásim 🙂 nepotrebujem kočík hneď, rodím až na jeseň.
@bombonik27 zdravim. Ja na zaciatku jesenu budem predavam mimu no ciernu. Ak by bol zaujem
@bombonik27 ja predávam mima xari chocolate, ak by ste mali zaujem. Predávam komplet. Mám tu aj inzerát.
Ahojte, niekto na predaj Mima v sivej alebo v striebornej farbe?
@adrikada Dobrý deň, mám termín na september a chcela by som mimu čiernu,ak budete predávat poslali by ste mi foto? Ďakujem ☺
@lencika226 mima xari 3G čierna, čierna konstrukcia, cierny sedak s korbickou (hlboka a sportova cast), cierne vajicko besafe izi go, cierna preb taska, adaptery na vajicko, drziak na caj vodu, cierny winter kit (narucnik, nanoznik, proti vetru plast, kryt na striesku s kozusinou) plast proti dazdu, červena startovacia sada, fusak elodie details. V pripade zaujmu sprava ☺
@lencika226 kocik je v dobrom stave, bude po jednom dietatku, v hlbokej casti sme boli do 7,5m, teraz mame sportiak, no budem ho pouzivat tak do konca augusta cca. Ten fusak elodie je uni, cize vhodny aj do hlbokej aj do sportovej casti 👌
Vyzerá super čakáme chlapca tak tá červená sada asi moc nie, ten fusak je v akej farbe? A cena by bola cca?
@lencika226 no sadu si budete musiet doobednat sama, podla vyberu. No a fusak pre chlapca by bol vhodny tiez elodie, zebra sunshine. Prilozim foto, v pripade, ze vezmete s fusakom 1000€ bez neho 900€
@lencika226 povodna cena za vsetko bola 1600€
@filomona ďakujem veľmi pekne, len ja by som veľmi rada caramel (svetlo hnedú) 🙂 ale ďakujem za ponuku
@adrikada ďakujem veľmi pekne za ponuku 🙂 len ja by som chcela svetlo hnedú 🙂
Predávam bielu mimu. Viac info https://www.modrykonik.sk/market/kociky/j1kbzh/... alebo správa 😉 krásna, nezničená, plno doplnkov.
@petrikazuzka tento sa používa aj do vaničky aj do športovej 😉
@alenasavkanic mne to akosi nesedi, ale to sa este musim ucit celkovo ovladat cely ten kocik 🙂

Baby mam v bazáriku podložku do športovej časti,mali sme ju cca,dva krát,a,zostali mi aj zadné kolesá,ak,by niektorá uz chcela vymeniť,naše su v skvelom stave ,to by som.poslala foto.kuknite..podložku.😉