Kočík Mima Xari - recenzie
ahoj mam mimu a som nesmierne spokojna ta stieska super udrzba lahko sa sklada uzasne sa ovlada a to byvame na dedine kde su cesty v nehoraznom stave zatial som lepsi nenasla vanicka je velka maly ma 6 mesiacov a v pohode a aj super vyzera stokač je uz obkukany
@olo ahoj začala som uvažovať o tomto kočíku, veľmi sa mi páči, ale mám trošku strach. Aké má jazdné vlastnosti v zime? Máš ho odskúšaný aj v takom obdobi, ako sa sprava na snehu? Budem Ti vďačná za odpoveď🙂
mala sa narodil 1.1 takze aj zimu na orave mam odskusanu som bola nadsena vsetky mamicky spotene tisli kociar a my sme si len tak valili no je uzastny ani stoke ani quinny mood sa nechyta zatial som lepsi neobjavila fakt stoji za tie peniaze
@cacka .. Ahoj , chcem sa ťa opytat, nemas problem so skrabancami , kedze je kozeny ??
@petulka268 ja mam strieborno cierny ale kozu asi by som zvolila latku kvoli skrabancom
Ty mas teda cosmo ?
@olo
ahojre aj ja mám kočík mima xari a som s ním velmi spokojná mám ho v bielej farbe a s ružovou výplnou cena bola trochu vyššia ale stálo to zato.
baby chcela by som sa opýtať, ak máte biely kočík nemáte skusenosť, že by ta biela zo slnka zostala zožltnutá? strašia ma že biely zožltne a že je ťažky na údtržbu a bla, bla, bla 🙄
Dik
@luciaoenaova no ja som zhodou okolnosti videla jeden v nitrecez vikend s asi polrocnym dievcatkom- a bola ta biela uplne hnusna spinava
no to si ma moc nepotešila... dufam, že ho len nikdy neočistila 😀
Dobrý den,už jsem koupila šedou.Z té bílé jsem nakonec měla strach právě kvůli tomu žloutnutí,ale je fakt,že je nádherná a upoutá pozornost 😉
🙂 Dobrý deň,ja by som sa chcela opýtať lebo neviem sa toho tu dočítať že do akého veku sa tam dieťa vojde .. Pretože mám vyhľadnutý ten MIMA kočík a mienim si ho ísť kúpiť..
Ahojte 🙂 ,
mna by tiez zaujimalo do akeho veku sa zmesti dieta hlavne do tej sportovej casti?
Nejak si to neviem predstavit.
Babatko cakam v juli vanicka je dost velka takze ratam ze celu zimu bude moct pekne lezat vo fusaku v nej, len ta sportova cast sa mi zda mala, asi kvoli tomu ze nanoznik sa neda polohovat.
Inac je to podla mna najkrajsi kocik na trhu, uplne jednoducho sa sklada, bola som ho obzriet v Kocikove v BA a pan mi ho uzasne predviedol.... Jedinou nevyhodou je ze ho treba vcas objednat, vraj sa nan dlho caka, ale neviem ci len v tejto predajni alebo vseobecne na SK...
Ahojte baby radte prosim co mate tento kocik🙂
Ako to je s vajickom? Je na to aj original, alebo sa moze pouzit aj inej znacky? Som z toho jelen 😅 😅
Dakujem krasne za odpovede
@gabiiika21 su nan take adaptery a myslim ze sa tam daju pripojit autosedacky besafe, maxi cosi a este nejaka ale to si uz nepamatam ☹
@dadymima jeej dakujem musim to este pozistovat🙂
Baby, ktore budete chciet predat tento kocik kludne sa ozvite nebranim sa kupi uz aj pouziteho, ale zachovaleho.
Najidealnejsie okolo mája, dakujem 😉
@gabiiika21, mozem sa ta spytat odkial si? Ja tiez uvazujem o jeho kupe a tiez niekedy v aprili/maji 😀 bola som ho kuknut v kocikove v BA a tam mi povedali ze do konca marca ho treba objednat lebo potom budu mat najblizsiu dodavku az na jesen. A este ho maju v obchode Pre deti, len tam predavacky nemali moc informacii, mam pocit ze tam este ani jeden nepredali 😀 Len stale som neni rozhodnuta ci tento alebo mam popozerat po nejakom inom 😀
@dadymima som z RK. Tu ho predavaju v Liptovskom Mikulasi v detickove. Som im pisala ohladne ceny tak ze ta je 900€. Ale ohladne terminu dodania som sa neinformovala. Su nejake na predaj aj po nete tak uvidim co sa natrafi. Co sa tyka vyberu kocikov ja neviem ci som uz padnuta ale mne sa ich tak malo paci. Zvazovala som nad Joolz ale ma sklamal v skutocnosti. Je nizsi ako som si myslela a mala strieska:(. Stokke novy urcite nie, lebo nechcem davat za kocik uz viac ako 1000€ a nie som o nom uplne presvedcena. Mojmu chlapovi sa najviac lubi mima a mne tiez. Je to nieco ine.....
@gabiiika21 🙂 900 eur so všetkým nejako sa mi nepozdáva,ale nehovorím že to tak nemôže byť len ja že ho všade možne hľadám po nete lebo u nás najlacnejší v košiciach čo ideme kúpiť je za 1200eur 🙂 ja ho chcem veľmi takže nemáme na výber 😀 😀 😅
@nikoleska Ano tolko. Ved si ho mozes o objednat aj z netu. www.detickovo.sk
Predajna v Liptovskom Mikulasi. Cena nieje na nete len na vyziadanie. Tak som im pisala a stoji do 900€ aj s tou farebnou vlozkou co si sama vyberies.
@gabiiika21 🙂 Ja som im tam písala email a odpísali mi že cena 829€ a v cene je len podvozok,športová časť,s hlbokou vaničkou. Ostané veci si treba dokúpiť 🙂 Takže podľa mňa víjde tak nejako cez 1000€ tak jak u nás 🙂 asi mám jedno kde ho kúpim ,len unás už nieje s kožušinkou a je len v základných farbách 😒 ..
@gabiiika21
@nikoleska
Baby, akurát som ho videla real u nas v meste, maju ten krásny biely s čiernou konštrukciu, ALE strašne na kockách hrká 😖 boože to som vôbec nečakala 😒

Ahojte,,mozem sa spytat,,,ktory kocik? mima xari,,alebo stokee? rozhodujeme sa .) dakujem