Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

Autor odpoveď zmazal
Autor odpoveď zmazal

Ahojte. Kamarátka predáva Mimu Xari hnedej farby ak niektorá ešte hľadáte 😊

mimsbee
22. aug 2017

@xbabatko1 určite treba aj fusak, zimnej sade je len nanoznik na športovú časť, do vaničky treba určite ešte fusak

dermacol
22. aug 2017

@janamatejkova dobrý den, mam záujem ale o mimu s rose gold konstrukciou.dakujem

yhtak
22. aug 2017

Dobry den, mam na predaj Mimu s roznym prislusenstvom.

@dermacol čiernu konštrukciu má

kaja0210
22. aug 2017

Kocky na konci oktobra budeme predávať našu Mimu Silver. Hlboká časť používaná 5 mesiacov športova 2 mesiace. Nakoľko sa ideme sťahovať do nového domčeka kde je zlý terén radšej ju posuniem ako ju tam zničiť na tých dierach. Kupovali sme novu,ešte v záruke a príslušenstvom. Viac info správa. Aj foto real😊

nona2007
23. aug 2017

@danusskaaa odkial mate tie uchytky? Sedia aj na o bag? Dakujem

danusskaaa
24. aug 2017

@nona2007 si rucne robene prave na obag.

25. aug 2017

Baby bol by zaujem? Len vážny poprosím 😊

26. aug 2017

@janamatejkova Dobrý večer, my máme záujem, no všetko závisí od ceny a príslušenstva, môžete mi poslať do spravy fotky a čo všetko máte, Ďakujem. 🙂

26. aug 2017

@xbabatko1 uz je predany. Mrzi ma

28. aug 2017

@adrikada čo to je?to UNI madlo?prepac naozaj neviem🙂

28. aug 2017

@adrikada už som to vygooglila to madlo 😅A nie príde mi zbytočne nakoľko dôverujem tracikom 🙂👍🏻

Už nech príde na SK 😱

29. aug 2017

do akého mesiaca vám vydržali chlapci v športovej časti?

katika7
31. aug 2017

@loreal123 dobry den je kociar este aktualny?

petrikazuzka
31. aug 2017

Mamicky, ktore ste mali a mate mimu, existuje vlozka do kociara na okraje? tu startovaciu sadu mame, ale tie kraje maju dost plastov a nas drobec sa casto uplne presunie na kraje a tlaci si hlavicku o okraj a nechcem, aby si ublizil...Peg Perego kociare take maju automaticky prikladam foto

linda2013
10. sep 2017

Dobry den...este ho mate v ponuke?@larintamo

10. sep 2017

@katika7 Ano kľudne píšte správu

linda2013
12. sep 2017

Vajicko nepredate zvlast?@loreal123

12. sep 2017

Zatiaľ by som to rada chcela predať ako komplet ak sa mi nepodarí tak ho pustím na kedy ho potrebujete ?

bubik91
14. sep 2017

ahojte, prosim vas co ste dlho vyuzivali mimu nerozhejgala sa vam strieska? pozerala som vsade ale neviem zohnat nahradnu ... strasne je labilna viete nieco poradit? dakujem

14. sep 2017

Aladin predáva všetky dieli ku mime aj striešku

bubik91
14. sep 2017

@loreal123 ale iba tu druhu na tu spodnu cast ...

15. sep 2017

Naozaj ? Mne tvrdili iné ked som s nimi komunikovala