Kočík Mima Xari - recenzie
Zdravim 🙂 baby co hovorite na zelenu mimu videli ste ju niekde v obchode alebo mate ju niektora dakujem za odpoved
@katalina24 videla som a pekna je, vsetky su peknr, akurat pre mna cierna je najneutralnejsia
Dobrý deň, ak by mal niekto záujem predávam vajíčko mima. Viac info v správe.
@anikak
Ahoj, presne o aký typ vajíčka ide? Môžem poprosiť fotku, farbu, stav a cenu? Ďakujem 🙂
@beruska1605
ja mám takéto 🙂 TOP stav, možno 3xsme ho mali vonku, žiadne škrabance, ani poškodenia
Ahojte je tu ešte niekto ?? Vidím že sú tu dátumy 2014 :D chcela by som poradiť
@yanniemnikmon kľudne sa pytajte
Dá sa vymeniť strieška za novú ??
@yanniemnikmon áno da sa kúpiť nova minule som videla na market24 v akcii
ahojte, prosím Vás ako ste do športovej časti uchytovali fusák? Nezošuchoval sa? Ďakujem.. prípadne foto keby sa dalo 🙂
pre vsetky maminky, ktore su zblaznene do Mima Xari novinky 2018
@petrikazuzka ked to bude dievcatko planujem zltu mimu 😍😍
Vobec nie su pekne tie farby, skor ma napadlo, preco neurobia taku slabulinko ruzovu 🙂
@larintamo cena za vajíčko prosím ??
Inak baby neviete o niekom alebo nepredávate vy Mimu all black ?? Ďakujem ;)
@yanniemnikmon 160€
maminky, ktore mate mimu xari, poslali by ste mi do spravy, ako tam mate original fusak Mimu, uz som ho tam skusila, zda sa to ok, ale cast fusaku je az hore akokeby na strieske
vopred dakujem mamickam za ochotu ❤️ nejako sa vzdy pri vsetkom novom okolo kociara citim ako lava...
Ten zlty je wau...
@petrikazuzka to by som aj ja poprosila😘
Ahojte 🙂 prosím vás, aky fusak používate v športovej časti? Mne sa páči fusak elodie details, len mám obavy, či sa ten fusak do tej športovéj zmestí a ako ho tam uchytim, aby sa drobec aj s fusak nesmykol dole..ktorá máte originál fusak Mima , ste spokojné? Ak by sme mohli, prosím fotky , dakujem vam😘

@annalii 750e