icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

dadymima
Odpoveď bola odstránená
gabiiika21
9. feb 2014

@dadymima ahoj🙂 ake zapory ma? Vanička sa Ti zda aka?

dadymima
12. feb 2014

@gabiiika21 ahoj, vanicka je v pohode, nie je sice najvacsia ale ani extra mala, taky zlaty stred myslim ze do 6m uplne vystaci. Nevyhodou je trosku maly kosik, pre babatkovske veci postacujuci ale ak chodis na nakupy peso budes musiet dokupit bud tasku (original sa mi nepaci) alebo chodit s velkou kabelkou, pripadne ruksakom (ja chodim autom takze pre mna to problem nie je).
Dalsou nevyhodou je, ze dieta v sportovej casti aj po leziacky ako keby sedelo (ale to ma viac kocikov)....
Inak v jednom obchode mi povedali ze sa olupuje latka, ale pani v inom mi zasa odporucila kolekciu flair (tu kozenu, kozenkovu?, neviem) ze ta je bezproblemova, ze latkove nepredavaju, lebo mali tiez reklamacie, ze sa zosuchali....
takze tak, dufam ze som poradila 🙂

gabiiika21
13. feb 2014

@dadymima ahoj jasne urcite si poradila... 🙂
A ako ides este riesit vajicko do auta? Je tam aj original, ale podla mna je to malo vyuzite a dost €. Da sa tam aj nejaka ina znacka? Mydlim, ze ano ale som to este moc neriesila. Mas nejake info aj o tom.
Inac aj ja som julovka, takze letne deticky budeme mat🙂

dadymima
Odpoveď bola odstránená
lenkaleg
22. feb 2014

@minicko Ahoj. Ja mam kocik Mima Xari a som s nim velmi spokojna. Vanicka je dost velka, nie ako mi hovorili, ze to si nekupuj to je len styl a nie prakticke. Praveze mne sa nepacia tie siroke a velke kociky. Vydrzal vo vanicke do 7 mesiacov a to som mala maleho dost dlheho a uz sa pozeram po golfaci. Momentalne sme v sportiaku a iny kocik by som si ani nekupila.....sportiak polohovatelny do 3 faz. Puta pozornost. Ja mam chalana a mala som kombinaciu sedu s kriklavym ruzovym sedenim 🙂....genialna kombinacia. Dala som zanho 1000 eur aj s fusakom, dazdnikom, taskou. Ku kociku je automaticky pribalena plastenka, puzdro na flasku, podlozka na prebalovanie.
Ak by si mala nejake otazky, kludne ma kontaktuj.

lenkaleg
22. feb 2014

@lenkaleg Kocik sa neolupuje, da sa umyvat vlhkou handrou popripade jar. Nakupny kosik je mensi ako byva na tych velkych kociarok ale na takychto stylovych ako si si vsimla ci na Stokke alebo na Mime, su mensie kosiky. Ja som si kupovala aj tasku original na kocik, taktiez som si este kupovala aj fusak, je uplne super, pretoze nepremoka, nie je z latky . Ale vzdy mi ten kosik stacil,dokonca aj ked som si robila nakup alebo kupovala plienky, dala som si to tam, akurat, ze to nemas uplne skovane, ze to je vidiet co mam v kosiku.
Ja som si tento kociar kupovala este v roku 2012 a je super skoro ako novy.

lenkaleg
22. feb 2014

@gabiiika21 Ahoj. Ja mam kocik Mima Xari a som s nim velmi spokojna. Vanicka je dost velka, nie ako mi hovorili, ze to si nekupuj to je len styl a nie prakticke. Praveze mne sa nepacia tie siroke a velke kociky. Vydrzal vo vanicke do 7 mesiacov a to som mala maleho dost dlheho a uz sa pozeram po golfaci. Momentalne sme v sportiaku a iny kocik by som si ani nekupila.....sportiak polohovatelny do 3 faz. Puta pozornost. Ja mam chalana a mala som kombinaciu sedu s kriklavym ruzovym sedenim emoticon....genialna kombinacia. Dala som zanho 1000 eur aj s fusakom, dazdnikom, taskou. Ku kociku je automaticky pribalena plastenka, puzdro na flasku, podlozka na prebalovanie.
Ak by si mala nejake otazky, kludne ma kontaktuj

lenkaleg
22. feb 2014

@gabiiika21 Kocik sa neolupuje, da sa umyvat vlhkou handrou popripade jar. Nakupny kosik je mensi ako byva na tych velkych kociarok ale na takychto stylovych ako si si vsimla ci na Stokke alebo na Mime, su mensie kosiky. Ja som si kupovala aj tasku original na kocik, taktiez som si este kupovala aj fusak, je uplne super, pretoze nepremoka, nie je z latky . Ale vzdy mi ten kosik stacil,dokonca aj ked som si robila nakup alebo kupovala plienky, dala som si to tam, akurat, ze to nemas uplne skovane, ze to je vidiet co mam v kosiku.
Ja som si tento kociar kupovala este v roku 2012 a je super skoro ako novy.

lenkaleg
22. feb 2014

Este ma napadlo, ze sportiak ked das do lahu, nie je uplne v lahu to babo, ako keby na posteli lezi, tak to tak nieje. Co mi aj vyhovovalo. Babo ma vyvisenu troska hlavicku ale aj nozicky, co vytvara dojem ako keby je v maternici, v lone matky.
A kocik sa da dat aj do protismere jazdy aj v smere jazdy. Co je u mna velke plus, kedze ja sa rada pozeram na to svoje miminko 🙂)))........zaroven je to dobre aj ked je zle pocasie ze mu fuka do tvaricky tak si ho vies otocit naopak .

gabiiika21
22. feb 2014

@lenkaleg jeeej si zlata a dakujem ze si mi to tak krasne rozpisala. Ja som uz na 100% rozhodnuta ze do neho idem. Este co ma zaujima je vajicko. Ake mas? Kupovala si, nekupovala?

lenkaleg
26. feb 2014

@gabiiika21 ahoj....no v tedy neboli ani vajicka ani golface od Mima Xari....teraz myslim su, alebo aspon golface, vajicka neviem. Cize ja som kupovala vajicko myslim od Chicco.....i ked ja som za to moc neni....alebo lepsie povedane, ked som videla to malinkate babo v tom vajicku, no bolo mi ho luto.....ale kazdy ma iny nazor. Samozrejme pri prevoze autom sme ho vyuzivali , hlavne ked som sama soferovala, ked som isla z manzelom, tak som si vanicku dala na zadne sedadlo a bola som tam s nim, i ked by sa to asi nemalo v ramci bezpecnosti.....ale to len na male trate ked sme isli 🙂))

gabiiika21
26. feb 2014

@lenkaleg Ja som presne toho isteho nazoru o vajičku a preto nechcem zan davat zbytocne vela penazi. Preto som sa pytala🙂 A ty este mas svoj kočik, alebo ho este vyuzivate, ci nie🙂 ?

lenkaleg
28. feb 2014

@gabiiika21 Este ho pouzivam.....teraz mame 17 mesiacov..este tak do jary do marca, musim uz kupit golfac, tiez mam dilemu, v celku som rozhodnuta 🙂))

gabiiika21
7. mar 2014

@lenkaleg ak ho budeš chcieť predať ozvi sa, nebranim sa kúpe ani použivaného ale zachovalého🙂

lenkaleg
8. mar 2014

@gabiiika21 ahoj. urcite ho budem chciet predat ...uz by som mala kupit golfac. Jedna baba sa mi ozvala, ale este nevedia co budu mat a nechce vsetko prislusentsvo k tomu co bolo a co som dokupovala. (taska, dazdnik....)....ak budu mat chlapceka, tak tu ruzovu startovaciu sadu by nechcela, ale to je aj vo vanicke aj kryt na vanice (tam, je v predu lem ruzovy) aj v sportiaku.....tak to mi bude zbytocne predat bez toho, co budem potom s tym robit.....mne sa to paci, aj ked mam chlapca, vobec nam to nevadi, ze tam je ruzove......
Ja sa to chystam pofotit zajtra a potom by som sem pridala foto, mrknes sa na to.......urcite je zachovaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........a co budete mat?

gabiiika21
8. mar 2014

My budeme mat chlapca a nevadi mi ze je to ruzove. Keby mi to tak strasne vadilo tak si kupim inej farby 🙂
A jasne, ze by som kupila cely komplet len uz ako som pisala, ze az v maji. Nechcem skor pokusat. Ak by sa ti niekto skor ozval tak jasne, ze ho predas, ale ak by si na mna pockal potesilo by 😉

gabiiika21
8. mar 2014

@lenkaleg som sa sekla vyssie mas odpoved🙂

lenkaleg
12. mar 2014

@gabiiika21 ahoj, nestihla som ho este nafotit, dufam, ze cez vikend mi na to vide cas. Vies co , mozno by to ani nevadilo, kedy si ho kupila v maji, len ci by si ho vobec kupila:-!)))))....najlepsie by bolo ho prist omrknut niekedy, odkial si? a este som ani neuvazovala na cene, musim si aj to prejst.

gabiiika21
12. mar 2014

@lenkaleg ahoj🙂 v pohodicke...kludne pofot, premysli cenu a uvidime..... Ja som od RK.
A preto som Ti pisala, ze ak ho chces predat a pacil by sa mi, tak by sme boli obe spokojne🙂

lenkaleg
31. mar 2014

@gabiiika21 ahoj, neuveris, stale to nemam nafotene......nechavam to na muza nech to pofoti a da do PC ale asi to budem musiet ja nafotit, lebo takto to nebude ani do konca roka 🙂
Ale cenu mam, dala som to povodnu cenu na polovicu a to je 650 € (kocik, sportiak, startovacia sada ruzova, fusak, taska, plastenka, dazdnik a k tomu bolo pribalene este puzdro na flasku a podlozka pri prebalovani). V pripade zaujmu by sme sa vedeli este nejak dohodnut.
Mozno sa ti to zda vela, ze za taku sumu mas inej znacky novy kocik, lenze toto je Mima a tieto znacky su drahe.
Takze je to na tebe, rozhodni sa.....beriem to zatial nezavazne, nechcem ta tlacit.
Skusim pozriet foto aspon s mojim malym v kociari a poslem ti....

lenkaleg
31. mar 2014

@lenkaleg posielam sportiak - maly tam mal vyse roka neviem teraz presne kolko, ale rok mal urcite.

lenkaleg
31. mar 2014

@gabiiika21 posielam sportiak - maly tam mal vyse roka neviem teraz presne kolko, ale rok mal urcite.foto mas vyzsie, ale posielala som viacej fotiek nechce mi to zobrat neviem co je s tym.....nedas mi tvoj mail a tam ti ich poslem?

gabiiika21
31. mar 2014

@lenkaleg už som Ti poslala správu, tam máš email🙂

saskaamy
2. apr 2014

lenkaleg ahoj mozes mi prosim ta poslat do emailu fotky kocika 🙂 Dakujem

lenkaleg
2. apr 2014

@saskaamy &
ahoooj....no kocik je uz zarezerovany, takze momentalne nie. dakujem pekne

veve26
19. apr 2014

Kočky ak by ste mali v pláne niektorá predať kočarik mima xari v bielo čiernom prevedeni,najidealnejsie s ruzovou podlozkou,prip ked bude inej farby nevadi a aj v co najlepšej výbave,tak prosím dajte vedieť..ďakujem

dofi22
17. máj 2014

Ahojte baby, mam Mimu a ja som maximalne spokojna. Odorucam. Sice sa zatial neviem vyjadrit k sportovej casti, zatial sme vo vanicke. Mame bielu kozu a je ok, ziadne zltnutie som nezbadala.

nika1981
21. máj 2014

Ahojte maminky,ak by mal niekto na predaj prebalovacie tašku,fusak,winter Kid set mima v tmavo hnedej koženke,pripadne len v niektorej s tmavých odtieňov za dobrú cenu kúpim.vopred dakujem

ddiankaa
23. máj 2014

Chcem sa spýtať maminiek, ktoré používajú mimu, ako zvláda nerovný terén a kocky - mačacie hlavy. Naše mesto je samá kocka a nerovnosti 😠 Nevytrasie sa dieťatko? ďakujem za každú odpoveď 😉