Kočík Mima Xari - recenzie
@mony221 ahoj, rucka sa vobec nekyve, je pevny a stabilny, ja sa tiez chystam moj predat niekedy v priebehu aprila az maja, pretoze na leto uz kocik nebudeme potrebovat (stacia nam uz golfky). Mam tmavohnedy ak chces poslem fotky na mail 🙂
Inac je super aj do snehu, coho som sa najviac obavala ale zvladol ist aj po poli, takze sneh bol hracka 😀
Ahojte ja mam mima xari biely a som s nim velmni spokojna ... strasne lahka a rychla je jeho udrzba ... po snehu ide super a po ceste ako po masle ja som s nim uplne spokojna ani skrabance na kozi nie su!!a to som sa bala... ale baby chcela som sa opytat ci ho nemate niektora v bielom ci nepredavate nahodou zimny set nan dakujem 🙂
@dadymima, prosím ťa, máš ešte ten kočík na predaj?
@katka119844 ahoj, zatial ho mam rezervovany pre jednu pani 😊
Áno, je záujem 🙂
Ahojte PREDAM MIMA XARI uz je nam maly . Pouzivany 4 mesiace... vyrastli sme z neho lebo moj maly ma 4 mesiace 10kg a 70cm mame mega babo... sportovu cast sme nepouzibali a ani fusak vonedz lebo som mala druhy na zimu... ak mate baby zaujem.pisye spravu poslem.foto ;) a na cene sa dohodneme ;)
Bol by záujem o Mimu Xari Cosmo ?Limit. Edícia)
Príslušenstvo :
Vložka do sportiaku ružová a hnedá Mima
Prebalovacia taška kožená Mima
Plastenka Mima
Fusak Mima
Slnecnik Mima
Deka čierna Mima
Winter súprava na zimu s kozusinou : nánožník, poťah na stiesku, rukávnik ,chránič proti vetru.
náhradné zadné kolesá
Info cez bazar
Foto:
V mojom fotoblogu😉
@alexandraleo ahoj, za koľko chcete predať kočík, keď tam máte, že darujete ? 😉
Naozaj tam mam ze darujem??ale nie vsak ha sa tomu tu nerozumiem ... aspon 900 minimum 850 e
Naša Mima 😊
Ahojte baby,nemáte niekto na predaj 5 bodové pasy?sa mi podarilo zlomiť🙂

@152013 Ahoj, prosím, ako si spokojná s kočíkom mima kobi pri vození dvoch detí? Uvažujeme nad ním, nevieme do akého veku alebo výšky sa do športovej časti dieťatko zmestí.