Kočík Mountain Buggy Nano - skúsenosti
Ahojte maminy, chystame sa kupit pre nasho krpca golfac a rozhodujeme sa medzi Mountain Buggy Nano a Babyzen Yoyo. Chceme ho do mesta aj na cesty. Babyzen som videla a je fajn, ale zda sa mi, ze Mountainy Buggy je o cosi pevnejsi. Mate s nim niektora skusenost? Ak ano, budem vdacna za postrehy 🙂
@mishparis ahoj mozem sa spytat na skusenost s pieskom, dorbynmi kamienkami a pod? na nejakej ceskej diskusii som citala, vraj sa vsetko zachytava do koliesok...my mame teraz bgb cam, mala ma 18 m a furt beha, a tak vyberam nieco co zaberie menej miesta, na rychle presuny, a hlavne na dovolenku, tak neviem ako to zvladne tento kocik pri mori...
@dapo : na cestovanie je nano super, o tom nie je pochyb 😉 a co sa tyka piesku, s tym nemam skusenosti ale asi by som nano nedoporucovala, asi tak ako ziadny iny kocik tohto typu 😖 no je to ine ako bugaboo, s tym sa dalo ist takmer po kazdom terene.... 😀
nam sa do koliesok nic nezapichuje, tak neviem... bolo by dobre keby sa ozvali aj ostatne mamicky ze ake s tym maju skusenosti
juj, no neviem ci som ti aspon trochu pomohla 😀
Tiez mame o tento kocik zaujem a preto sa chcem opytat na vysku rucky, ci je vyskovo nastavitelna. A zaujimala by ma aj to blokovanie kolies, lebo na predoslom golfaci ma to dost rozculovalo ked sa zaaretovali pocas jazdy, najma na nerovnom terene. Dakujem za odpoved.
@slavna28 rucka nie je nastavitelna, ale ja mam 180cm a kocik sa mi tlaci pohodlne, mozno keby bola o par cm vyssie. Takze ked si nizsia, nastavovanie rucky by nemalo chybat. Kocik pouzivame rok a za celu dobu sa kolecka same neblokovali ani raz. Kamoska ho ma tiez a tiez sa jej nikdy neblokovali kolecka.
Dakujem za odpoved. To blokovanie spominali na zahranicnom fore tak preto sa pytam a ta rucka ma zaujima najma kvoli manzelovi ktory ma skoro 190 a nerad sa zohyna. Este sa opytam ako sa s nim jazdi po zlom terene ako su kamienky na ceste a nerovny povrch, ci to velmi nehrkoce.
@slavna28 moj manzel ma 187cm a je pravda, ze brble, ze rucka mohla byt vyssie. Po zlom terene sa s nim ide ako s golfacom, jasne, ze to nie je terenny kocik, takze nerovnosti je citit, hrka trosku, ale neporovnatelne menej s inymi golfacmi. Sportovy kocik mam hartana, s nim sa ide ovela lepsie po nerovnostiach, ale zas zabera mi cely kufor v aute, kdezto nano tam pomaly musim hladat 🙂. My sme nano kupovali kvoli minulorocnej dovolenke a ako kocik do auta, ale pouzivam ho ovela viac ako hartan
dakujem za vasu odpoved.
v com je lepsie nano ako yoyo? 🙂 dnes som skusala yoyo
@celasapremenim o 200€ vo vacku 🙂
a kde by sa to dalo vidiet nazivo v ba? 🙂 chcem to porovnat
V predeti pri avione
@rumcajzik dakujem, pojdem ho urcite pozriet
Ajojte do kolko kg je? Zvazujem tento alebo yoyo. No ani jeden som nazivo nevidela 😒
@bibko2 prosim ta, kde ho predavaju za 130 e? Mozes mi dat na nich tel.c. alebo nemaju stranku na nete?
@adriana132 Už je predaný
Ahojte mamičky
nepredavate niektora nahodou tento kocik? Hned by som ho brala... 🙂
Ak by daco kludne piste 🙂
Tak nase prve jazdy dopadli super🙂) nechcem to zakriknut zatial ;). . Maly 93cm a 13,5kg sa krasne vyspinkal vysse 2h. Jazda taktiez fajn i ked koli kolieskam nie taka lahucka ako ked su fungl nove. Ale zatia nemam ziadne vycitky. A hlavne ked ideme k babke tak dedko nefrfle, ze ma plny kufor koli kociku xixi.
Jedine co mozno mohli dat dlhsiu striesku. Ale to sa da provyzorne raz dva vyriesit aj plienockou latkovou pripadne daky dazdnicek ;)
A uz sme si ako tak zvykli, ze nemame madlo ;)
@beka12 za kolko predávas kociar nano? alebo uz je predaný? mam záujem, ak by bola primeraná cena, zobrala by som ho...tu na mk je v predaji nový za 199 e. ....prípadne ak by ste ho niektorá predávali mozete ma kontaktovat. dakujem
nas kocik sa hned predal, dakujem za zaujem 🙂
@jongopongo ešte stále ho máte? Spokojna?
Uz ho mám...rozhodli sme sa pre nový...od predajcu tu na mk za 199 e. A je skvelý...konecne kociar s ktorým som spokojna. Tento splna vsetky moje náročné poziadavky. Malé rozmery po zlození, lahko sa skladá, da sa pripevnit vajicko takze je pouzitelny ako cestovny od narodenia, polohovanie noziciek....tento veru tak skoro nepredám. Najprv som myslela ze mi bude chýbat madlo ale vobec tam nie je potrebné, lebo pásy krásne drzia. Jediné malé mínus su kolieska vzadu...idu mierne do x takze ocakavam ze po nejakom case to bude vidno na opotrebeni koliesok ale pozerala som, ze sa daju objednat nahradne kolieska za 14 e (plus posta), takze to nie je zase az take hrozne.
@adriana132 kde sa prosim daju kupit kolieska?
@janin26 na oficialnej stranke vyrobcu https://mountainbuggy.com/fr/Acheter/parts/part... ...dokonca 12 e stoja..zle som si to pamatala ... https://mountainbuggy.com/fr/Buy/parts/parts-fo...
ale mozno sa da dohodnut s niekt. predajcom alebo tam kde si ho kupila, aby ti ich pri najblizsej objednavke objednal. Treba sa skusit popýtat, a potom mozes tu dat vediet aka bola ochota.
@adriana132 dakujem . Som myslela, ze odtialto sa da., skusim sa opytat priamo predajcu. nooo
@radka211 to by ma tiez zaujimalo, tie poistky, kamaratka mala tiez tento problem, mala mountain a tiez sa to robilo 😒
@adriana132 a este - tie druhe koliska sa ale nedaju objednat, ci ano?
Ahojte. Nemate niektora fotku s 13kg vysokym dietatom? Mam priblem kupit buginu kedze su moc uzke pre mojho.

Dufam aj ja ;) lebo spojenu rucku ma, sklada sa do mini rozmerov, zmesti sa do neho aj nas velkac a je do 20kg;) cize splna poziadavky;) vsetky golface sa mozu schovat ;).
Dakujem za odpovede na moje otravne otazky 😀