Kočík Mountain Buggy Nano - skúsenosti
Ahojte maminy, chystame sa kupit pre nasho krpca golfac a rozhodujeme sa medzi Mountain Buggy Nano a Babyzen Yoyo. Chceme ho do mesta aj na cesty. Babyzen som videla a je fajn, ale zda sa mi, ze Mountainy Buggy je o cosi pevnejsi. Mate s nim niektora skusenost? Ak ano, budem vdacna za postrehy 🙂
@radka211 : to zasekavanie prednych koliesok by sa dalo mozno odstranit aj tym ze sa napravi pruzinka co tam je. Objedjednala som nove poistky a ked som podla navodu rozobrala predne kolieska, zistila som ze pruzinky co drzia poistky v polohe hore/dole (zablokovanie/odblokovanie) koliesok boli velmi stlacene a preto poistky padali samy od seba a blokovali tak nechtiac kolieska. Kedze som uz nove poistky dostala tak som ich vymenila, ale myslim ze by sa problem bol vyriesil tym ze by sa pruzinky napravili.
Ak najdem doma ten navod na vymenu tych postiek, tak ho sem dam 🙂
ahojte, navod som doma nenasla, ale nafotila som "fotonavod" ako rozobrat koliesko a skontrolovat tie pruzinky 🙂 treba krizovy sroubovak a trosku zrucnosti 🙂
1. najskor treba stlacit kovovy cudlik a vybrat predne koleso
2. odsroubovat tri skrutky
3. vybrat sedu poistku s pruzinkou a ak je to potrebne tak ju roztiahnut
Neviem ci je to dobre vysvetlene ale hadam vam to pomoze 🙂 🙂 🙂
Baby co ho mate,chcem sa vas spytat,je to pevna konstrukcia? Nerozhegal sa vam? Nehrkaku kolieska? Bojim sa ci mojmu pri 13kg a 89cm vyske bude maly. Babyzen yoyo mu bol ltt co sa tyka opierky.
Náš má 94cm.a.super.sa.aj.vyspinka;)
Ja som si recaro v limetkovej farbe kupila ,je naozaj supeeeeer.milujem ho.je ľahky,pohodlny a vzdušny.odporučam
@miksavk radsej recaro ako nano ? Preco ? Ja sa neviem medzi nimi rozhodnut .... Ake velke babo mas ?
Mala ma 1,7 mesiacov.
Podla je uplne super.nema ani jednu chybu.
Len recaro je drahší a neviem ci ma polohovacie nozicky
Nie nedaju sa polohovat nozicky ale to ma maloktory golfač
Vacsina golfacov typu maclaren ma polohovatelnu opierku na nohy. A z Nano konkurentov (bugaboo bee, yoyo babyzen a recaro) nema opierku ani jeden co je velmi velka nevyhoda si myslim, dietatku ovysaju nozicky co je nie velmi pohodlne hlavne ked spinka. Aj prave prave som sa pred rokom rozhodla pre nano 🙂 inac tento vikend sme boli na vidieku a nano zvladol dedinsky kamienkovo-zeminovy teren uplne v pohode! A po roku kazdodenneho intezivneho pouzivania nie je vobec rozhrkany!
Ale pri NANO buggy sa dajú;)
Aj recaro a yoyo su urcite super kociky ale nemaju polohovanie noziciek.
pre tie kt. sa rozhodujete tu je porovnanie nano a yoyo http://www.bestbuggy.co.uk/2014/03/mountain-bug...
A polohovatelnu opierku noh nano má a takisto opierka chrbta je vyssia nez yoyo a je o dost lacnejsi. Mne sa tiez pacil recaro kvoli rozkladaniu ale uz som mala jeden kocik bez polohovania noziciek a viem ako mi to chybalo preto som sa rozhodla pre nano. ;)
Dá sa dokúpiť madlo na Nano??? Asi by nám chýbalo, máte niektorá?
@adriana132
@mishparis
@saska697
My nemáme madlo a v pohode a to je malý šikovný a vždy sa vyzliekol s popruhov a s týchto nie;). A jedine dáke univerzálne čo budete pri každom skladaní musieť dávať dole.
Dá sa urcite dokupiť, treba sa pytat v predajni kocikov, najlepsie osobne aj s kociarom alebo od predajcu ktory predava aj nano, ze ti ho vykusa ci sedí. Ale aj ja som si myslela, ze mi bude chybat madlo,no nakoniec som si ho nekupila a som rada lebo by to bolo zbytocne a akurat by ma rozculovalo pri skladani ho stale davat dole.
My madlo nemame, a vobec nam nechyba! Syncek si sam sada do kocika odkedy vie chodit (a je na to patricne hrdy 🙂 ) a popruhy su prakticke (daju sa odpnut aj z vrchu! vid.moj strasi komentar).
@adriana132 môžem sa opýtať koľko vyšlo poštovné keď si kúpila kolieska? Ďakujem 😊
@katarinkam ak si dobre pamatam, postovne bolo 15 eur do francuzska, posielaju to z holandska. Predpokladam ze tak nejak to vyjde aj na slovensko. A vtedy bola aj akcia ze druha objednavka do mesiaca je poslana zadarmo. ☺
Ja tiez uvazujem kupu tohto kocika takze ste spokojne s kocikom 😊 to som rada 😊 len este musim predat nas quinny zapp xtra2 s ktorym som tiez velmi spokojna lahucky skladny je len nie pre vatsie deticky je stvoreny, maly mi je dost velky nedavno mal 2 a uz vazi skoro 15kg ledva sa don zmasti... Takze hladame nieco podobne ale vacsie 😊 mohla by som Vas poprosit jednu fotku s malym dakujem 😘
@laracska : moj syn ma vyse 2 a pol roka (13kg) a do nano sa zmesti bez problemov aj ked kocik uz velmi nepouzivame. Podla vyrobcu je nano urceny pre deti do 15kg ale inac je priestrany hlavne co sa tyka miesta pod strieskou. Odporucam vam pozriet si fotky deti v nano na oficialnej stranke vyrobcu kde je mnnozstvo fotiek od roznych rodicov po celom svete 😉
Je az do 20kg a je super 🙂 aj nas 3r na dlhy motaniach a prechadzkach si pospinka bez problemov 🙂
Ahojte , nemáte niekto na predaj nano kočík za dobrú cenu ? Ďakujem
baby neskusali ste niektora objednavat z aliexpresu tuto striesku? potrebujem vediet ci sedi aj na nano...predavaju ju na cinsky kocik yoya. Ja mam nano starsi typ a ta strieska by mohla byt vacsia, tak rozmyslam nad toutoz aliexpesu, su tam rozne farby a je tam aj predlzena strieska
https://www.aliexpress.com/item/Textile-strolle...

@radka211a @janin26 : kolieska predne/ zadne, poistky aj ine nahradne casti kocika sa daju kupit na oficialnej stranke vyrobcu. Poslem vam link do posty (lebo neviem ci to tu mozem verejne davat) 🙂