Kočík Mountain Buggy Nano - skúsenosti
Ahojte maminy, chystame sa kupit pre nasho krpca golfac a rozhodujeme sa medzi Mountain Buggy Nano a Babyzen Yoyo. Chceme ho do mesta aj na cesty. Babyzen som videla a je fajn, ale zda sa mi, ze Mountainy Buggy je o cosi pevnejsi. Mate s nim niektora skusenost? Ak ano, budem vdacna za postrehy 🙂
@dlucia dobrý deň, ešte ho mate? Ďakujem.
Dobrý deń, predávam mountain buggy vo výbornom stave.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/jlfw7n/...
@rit Bol to skvelý kočík, môžem len odporučiť,aj keď som ho využila len pár krát, veľmi lahučký, pani, ktorá ho odo mňa kupovala, mala malinké dievčatko, že hneď ako ho skúsili, malinka sa v ňom hodinu vozila po byte, že sa jej veľmi páčil.. tak držím palce, snáď nájdete, alebo potom jedine nový...
dievčatá neviete mi niektorá zmerať dĺžku chrbtovej opierky? dakujem
Ahojte,kupili sme kocik a mame taky problem,ze jedno koleso nam 2x uz vypadlo 😢(zadne,pocas jazdy) co s tym neviete poradit?
Baby Prosim vas aká je výška od zeme po rúčku? Lebo ja som nízka tak sa obávam aby mi to nebolo vysoké
@rit Vážne??? Ja mam 158 cm a vsetko mi je vysoké. Preto som pozerala na Bugaboo Bee 5 lebo tam sa da rucka nastaviť. Ale 700€? 😣 sa mi nechce dávať. A mas tu novú verziu? 2017?
Baby a este otázka. Tie kolieska su pogumované alebo umelé? Proste ci hrkocú na ceste a na kamienkoch. Napr. viem ze Britax tak hrkoce. Ja to neznášam
Ja mám starý typ ešte 2016 ale super sa s ním kočíkuje a podla mna až tak nehrkoce, ja tiež moc nemusím ked kocik hrkoce...
Skor gumene a eucka je penova
Dievčatá este ma napadlo nevadí ze sa opierka sklápa len do 2 pozícii? Proste ked mi dieťa zaspí mam pocit, ze to nie je dostatočná poloha na pohodlne spanie. Iné golface maju bežne 4 az 5 pozícii na sklápanie
Prosím Vás kt. ročník má túpreslzenu streisku...2016?Lebo na nete som nasla iba 2016 a limitku 2018...
Nepredávate niektorá?
Ahoj dievčatá.
Mám nano V1, používam ho teraz pri druhom drobcovi. Chcela by som vymeniť striešku a kolieska, no priamo od výrobcu z Nového Zélandu my systém pri objednávke vypisuje, že na Slovensko neposielajú. Vedela by mi niektorá poradiť, kde zoženiem novú striešku? Kolieská som už našla. Ďakujem vopred za odpovede a rady. AK

@saska697 Dobrý deň, ešte ho mám, pre viac info mi napíšte správu, Ďakujem