icon

Kočík Mountain Buggy Nano - skúsenosti

nenabaja
5. sep 2014

Ahojte maminy, chystame sa kupit pre nasho krpca golfac a rozhodujeme sa medzi Mountain Buggy Nano a Babyzen Yoyo. Chceme ho do mesta aj na cesty. Babyzen som videla a je fajn, ale zda sa mi, ze Mountainy Buggy je o cosi pevnejsi. Mate s nim niektora skusenost? Ak ano, budem vdacna za postrehy 🙂

petra16
9. máj 2018

Baby to aj váš nano tak príšerne hrkoce? Tie predné kolieska. Ved to je hrôza. To za tu cenu som si mohla kúpiť inú hrkalku 😏 ja mam úplne novy tu limitka 2018 za 330€. Akože hrôza. Tie predné kolieska hrkocú na celu ulicu

krengoska
13. máj 2018

Baby, nemá niekto na predaj kočík Mountain Buffy Nano???? Ďakujem.

ariana_30
15. máj 2018

@petra16 ahoj ja mam od ruky kupeny je v podstate nový, a hrkocu ano ..tak nieje to ziadny terenak cize hrkoce na nasich chodnikoch ako skoro všetko..mozno skusim premazat este

ivusik152
15. máj 2018

@krengoska mam modro čierny cena 120 eur

petra16
15. máj 2018

@ariana_30 Myslím, ze to je daň za to, ze ten kočík ma len 6 kg. Lebo tym, ze je ľahký tak na tie kolieska sa nevyvíja žiadny tlak, žiadna váha a tie plasty o seba potom buchocu. Lebo golface co maju viac kíl tak nehrkaju. Lebo väčšia váha tlači na kolieska
No skúsim aj ja namazat a este muž povedal, ze tam skúsi dat akúsi gumičku a nebuď to o seba trieskať

krengoska
15. máj 2018

@ivusik152 Ahoj vieš mi poslať fotku?? Ďakujem

lkdesign
16. júl 2018

Ahojte, predava niekto nahodou Mountain Buggy Nano? Dakujem

rit
16. júl 2018

@lkdesign ahoj napis mi ip😉

lkdesign
27. júl 2018

@rit ahoj prepac vôbec som si nevšimla správu a už som kúpila nový

ifif
3. mar 2019

@rit dobry predavate este nano?

ifif
3. mar 2019

@ivusik152 este mate v ponuke?

ivusik152
3. mar 2019

@ifif už je predaný

rit
4. mar 2019

@ifif ano uz je predany

katuskaa2
9. apr 2019

@dlucia je to este aktuálne?

katuskaa2
9. apr 2019

@ivusik152 dobrý deň je to este aktuálne?

dlucia
9. apr 2019

@katuskaa2 dobry den, uz je daaaavno predany 😜

katuskaa2
9. apr 2019

@dlucia no myslela som si ale či náhodou no ďakujem 😂😂😂

katuskaa2
11. apr 2019

@dlucia viete mi aspoň napísať ako ste bola s ním spokojná poprípade nedostatky

dlucia
11. apr 2019

@katuskaa2 ja som bola s ním spokojná veľmi, je lahučký, multispratný, ozaj do jednej ruky, na rameno a ide sa. Nie je však vhodný na nejaké rozbité dedinské cesty, kde je veľa kameňa a ani cez zimu do snehu. Mali sme hlboký kočík, ktorý som predala, lebo drobec mi v ňom nechcel spať, mali sme britax agile, ten sme využili dosť, ale aj to synček nemal tak rad, ako tento Nano. Mali sme ho na dovolenke, tam sa vozil stále a potom občas po dedine a v meste... ja som ho kupovala keď mal synček skoro 4 roky a to ozaj len kvôli dovolenke a keď bol chorý a sem tam v meste sa povozil. Keby bol skôr v ponuke, tak je to parádny kočík na vozenie jar-leto-jeseň.

katuskaa2
11. apr 2019

@dlucia a mali ste ten starší so sieťkou v zadnej časti či celolatkovy?....a kolieska sa neopotrebovali rýchlo ako zvazujem ten nano alebo yoyo preto sa pýtam

maciatkolulu
11. apr 2019

@katuskaa2 ahoj,ja budem akurát predávať nano rocny,limitovanú edíciu "year of the dog" používany minimalne

katuskaa2
11. apr 2019

@maciatkolulu ahoj môžem ťa poprosiť foto aj cenu ďakujem

maciatkolulu
12. apr 2019

@katuskaa2 ahoj,tak sa mi podarilo nafotiť kočík a pridať do inzerátov https://www.modrykonik.sk/market/kociky/oqn5rz/...

dlucia
13. apr 2019

@katuskaa2 bola tam sietka, ktora sa prikryla latkou, kolieska neviem ako rychlo sa zoderuti, kedze ja, som ho pouzila velmi malo, 10 dni na dovolenke a mozno 20 dni bezne vozenie....

katuskaa2
27. apr 2019

@mishparis dobrý deň viete mi povedať kde by som našla tie cudliky proti zablokovaniu kolies neviem to nájsť ďakujem

ifif
1. máj 2019

@vziskova uz predany?

vziskova
1. máj 2019

@ifif Ano, davno

ifif
22. máj 2019

Kocky ako to je s tymi sietkami na mountain.. Niektore maju vpredu sietku na strieske su to starsie ci novsie?

maciatkolulu
22. máj 2019

@ifif so sieťkou su starsie

ifif
22. máj 2019

@maciatkolulu a tie novsie maju vzadu kde je sietka aj prekrytie?