Kočík Mountain Buggy Nano - skúsenosti
Ahojte maminy, chystame sa kupit pre nasho krpca golfac a rozhodujeme sa medzi Mountain Buggy Nano a Babyzen Yoyo. Chceme ho do mesta aj na cesty. Babyzen som videla a je fajn, ale zda sa mi, ze Mountainy Buggy je o cosi pevnejsi. Mate s nim niektora skusenost? Ak ano, budem vdacna za postrehy 🙂
Baby, nemá niekto na predaj kočík Mountain Buffy Nano???? Ďakujem.
@ariana_30 Myslím, ze to je daň za to, ze ten kočík ma len 6 kg. Lebo tym, ze je ľahký tak na tie kolieska sa nevyvíja žiadny tlak, žiadna váha a tie plasty o seba potom buchocu. Lebo golface co maju viac kíl tak nehrkaju. Lebo väčšia váha tlači na kolieska
No skúsim aj ja namazat a este muž povedal, ze tam skúsi dat akúsi gumičku a nebuď to o seba trieskať
Ahojte, predava niekto nahodou Mountain Buggy Nano? Dakujem
@katuskaa2 ja som bola s ním spokojná veľmi, je lahučký, multispratný, ozaj do jednej ruky, na rameno a ide sa. Nie je však vhodný na nejaké rozbité dedinské cesty, kde je veľa kameňa a ani cez zimu do snehu. Mali sme hlboký kočík, ktorý som predala, lebo drobec mi v ňom nechcel spať, mali sme britax agile, ten sme využili dosť, ale aj to synček nemal tak rad, ako tento Nano. Mali sme ho na dovolenke, tam sa vozil stále a potom občas po dedine a v meste... ja som ho kupovala keď mal synček skoro 4 roky a to ozaj len kvôli dovolenke a keď bol chorý a sem tam v meste sa povozil. Keby bol skôr v ponuke, tak je to parádny kočík na vozenie jar-leto-jeseň.
@katuskaa2 ahoj,ja budem akurát predávať nano rocny,limitovanú edíciu "year of the dog" používany minimalne
@maciatkolulu ahoj môžem ťa poprosiť foto aj cenu ďakujem
@katuskaa2 ahoj,tak sa mi podarilo nafotiť kočík a pridať do inzerátov https://www.modrykonik.sk/market/kociky/oqn5rz/...
Kocky ako to je s tymi sietkami na mountain.. Niektore maju vpredu sietku na strieske su to starsie ci novsie?
@ifif so sieťkou su starsie
@maciatkolulu a tie novsie maju vzadu kde je sietka aj prekrytie?

Baby to aj váš nano tak príšerne hrkoce? Tie predné kolieska. Ved to je hrôza. To za tu cenu som si mohla kúpiť inú hrkalku 😏 ja mam úplne novy tu limitka 2018 za 330€. Akože hrôza. Tie predné kolieska hrkocú na celu ulicu