Kočík NeoNato Puro
Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂
Dievčatá, čo ste vymysleli na zimu do Pura? Aký fusak ste použivali do šporťáku? Ktory sedel do šporťaku? Mali ste aj nánožník? Aký?
@karinecka19 ja mam fusak od elodie details a sedi v nom ako uliaty a este su tieto fusaky aj suprove😊👍, krasne a kvalitne a nanoznik som nemala a ani nemam.... a zatial mi vobec nechyba😉
@zmiriama nemas nahodou fotecku sportaku s fusakom elodie?
@karinecka19 skusim pozriet fotky...a ked nieco najdem, poslem😉 Nieco sa urcite najde. Poslite mi vas mail😊 v sukromnej sprave😉
Mozem poprosit majitelky tohto kocika o jeho hlavne plusy a minusy? Vopred dakujem 🙂
Za mna velka spokojnost. Pomer cena-kvalita=fakt sa to oplati. Velke kvalitne kolesa vhodne do kazdeho terenu. Kolesa su gumenne, nafukovacie s kovovymi diskami. Ziadny plast. Velka vanička. Velmi jednoduche a rychle skladanie podvozku. Pekne farebne kombinacie. Mínusy som zatial neobjavila. Možno niekomu sa zda mensia taška pod podvozkom, ale mne stačí.
@karinecka19 aj so sportovou castou si spokojna? A real foto by nebolo?
Este sme malinkeee... este nepouzivame sportak...real foto veru nemam...odfotim, ked pojdeme von
@karinecka19 ďakujem 🙂
Prosím Vás neviete mi niekto odmerať priemer kolies na kočíku chcela by som objednať kočík a rovno aj návleky na kolieska a nikde som nenašla aký je priemer koliesok. Ďakujem pekne 🙂
Nechce nahodou niekto predat tento kočik ? 🙂
@zmiriama jej ak ho nepredate ozvite sa 😊 ďakujem
Ahojte, ste spokojné s Neonatom Puro?? 🙂 Čakáme v apríli 🙂
Za mna 🔝👌
Do akehokoľvek terenu je. Nemame este dvor dokonceny. Mame tam len take male hranate kamene , po ktorych musim vytlacit kocik na ulicu zopar metrov-cize kolesa u nas maju krst ohňom a vsetko je v najlepsom poriadku 😉
Podľa toho čo tu čítam, tak tento kočík je asi najideálnejší 🙂 ...a hlavne na moju vysokú postavu 185 by bol asi ideálny či čo poviete ? 🙂
@majka3401 Rukoväť sa da vytiahnut dost vysoko, cize je aj pre vysokých rodičov. Za mna je idealny 😉 a hlavne ten pomer kvalita/cena
@karinecka19 ved toto, že kvalita podľa toho čo tu mamičky píšu je fakt parádny 🙂 ..ale som zistila že jedna mamička z dediny ho chce si tiež kúpiť, tak neviem či by sa nenahnevala ona...
Ja som ho včera objednávala s tej stránky maderna.sk je tam naň zľava teraz 🙂
@karinecka19 a vanička je vyššie položená ?

@zmiriama neviete mi poslat real foto kociara?
Dakujem 🙂