Kočík NeoNato Puro
Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂
@majka3401 vanicka sa da tiez v 2 výškach dať. Teraz maju byt aj nejake farebne novinky. Take vesele. Ja som ho kupovala v HC v Aladdine a oni to mali na stranke-ze budu novinky od puro neonato
My sme kupovali taky neutralny. Inak na obrazku bola ta farba taka slonovinova kost a prisiel kocik a bol taky strrieborno-bledo sivy, ale tato farba sa nam viac pacila. A ja som si dala pomalovat striešku, aby som si kočík trosku oživila 😉
A krásny fusak do toho 😍 Mne hlavne vyhovovali tie neutralne farby. Pôvodne som nechcela ciernu vanicku, ale ono to vyzeralo najlepsie. A cierna konstrukcia k tomu-vyzera proste tak minimalisticky a elegantne. Ja ked vidim tie polske kociky vonku, jezia sa mi chlpy...cierno-biele kolesa, strieborna konstrukcia, este nejaky farebny vykrik na vanicke...ja take nemusim...ale aj joolz a bugaboo maju strieborne konstrukcie, cierne kolesa...a to sa mne osobne nepaci...
Dobry vecer. Ja sa chcem spytat na sportovu cast kocika. Ma ho uz niekto odskusany, ze do akeho veku dietata vydrzi? Na stranke pisu, ze je urceny do 36 mes veku dietata. Ale pride mi dost malicky, tak do 1,5 roka. Mate s nim niekto skusenosti? Dakujem velmi pekne za odpoved☺️😉
@maminka_flct Moja dcérka má 1 rok a 9 mesiacov a v pohode sa do neho zmestí,,,akurát že v tomto veku ho využívame veľmi zriedkavo 🙂
Ahojte,chcela by som sa opytat ci nebudete mat na predaj tento kocik neonato puro v blizkej buducnost???maj,jun popripade zaciatok jula???
@maminka_flct Naša má 19 m a stále sa zmestí. síce využívame iba sem tam na striedačku s iným ale zmestí sa...
Dobrý deň😀...neonato puro 2018 je kočík, ktorý ma moc zaujal...chcela by som poprosiť o radu, či sa dá niekde kúpiť čisto len športová časť...všade predavajú 2kombináciu...ďakujem
Dobry den,
Prosim mamicky, ktore si kupili Neonato Puro Urban este minuly rok, ake mate skusenosti? Verim, ze uz ste s nim nachodili kilometre a viete lepsie posudit plusy a minusy s odstupom casu.
Dakujem krasne! 🙂
No patral som a divne,ze doteraz som o tom cvakani nepocul a pritom to robi kociar skoro kazdemu.Nasiel som diskusiu na cz stranke na fb.Horsie,ze nik to nereklamoval no my to ideme skusit.
@ninja3 za mna spokojnost a velka. Kolesa do kazdeho terenu. Korytkova sportova cast mojej dcere tiez vyhovovala. Dokonca odkedy sme presli do sportaku, cez den mi spavala len tam, v posteli nechcela. Cize som chodila uspavat za kazdeho pocasia. Na madlo aj vela krat naprsalo, nasnezilo a vsetko je ok
S tymto kocikom vobec nie som spokojna...kedze predne koliecka su blizko seba casto sa mi stava ze sa stretnu a zaseknu...pri uspavani dietatka a vozeni hore a dole sa to stava stale a mala sa mi budila, kedze pohyb nebol plynuly ale pri zasekavani sa vzdy cely kocar zastavil...nehovoriac o podlahach v predajniach...nedal sa ani vytocit...zaujimave je ze predtym ako som ho isla kupovat som tiez vsade nachadzala len pozitivne ohlasy...a koliecka nik nespomenul...pochybujem ze sa to stava len mne...dakujem za to ze moj komentar nezmazete...
My mame vsetky nafukovacie kolieska aj predne aj zadne...a predne sa mi v urcitom uhle stretavaju, cize sa potom o seba zablokuju a nemozem pohnut s kocarom...ano daju sa aj zablokovat do jedneho smeru ale potom musim zadne kolieska nadvihovat aby mi zabocil...dialo sa to od zaciatku a tiez tomu nerozumiem
@lenkasma aj mne sa obcas bloknu, ale absolutne to nepovazujem za velku tragediu. Na kazdom kociku je nieco...nikdy nenajdete ideal....mne tu vychadza pomer cena:kvalita:výzor za najlepsie peniaze...ak sa nebavime o joolz, bugaboo, cybex, ktore su cenovo ovela drahsie a kvalitovo to, co Puro...a teda ak sa nebavime ani o tych polskych prešperkovaných nemožných kočikoch...moj názor
@zara1357 ukaz ten novy 😘 zvedava som 😎

@majka3401 tento som si objednala a my sme sa naň boli pozrieť v ZA len tam mali inú farbu..vanička sa dá tuším nastaviť do 2 polôh výškovo ako aj rúčka