icon

Kočík NeoNato Puro

ellicka
19. jan 2016
Používateľ ellicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ellicka.

Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂

tana555
29. nov 2016

@zmiriama neviete mi poslat real foto kociara?
Dakujem 🙂

zmiriama
7. dec 2016

@tana555 jasne kludne poslem☺ odfotim ale len so sportovou ak nebude vadit😊 ( lebo ja som sice kupila cely set vanicka + sportova cast a vajicko ( ale my sme potrebovali uz len sportovu cast😊 ( teda vajicko a vanicku mam fungel novu este zabalenu, hadam potom lepsie predam☺

tana555
7. dec 2016

@zmiriama tak super, aspon foto sportaka 😉 dakujem

zmiriama
15. jan 2017

@tana555 Tani prepacte ze az teraz pisem. Poslem Vam to foto sportovej casti poslite mi do sukromnej spravy na Vas email alebo kludne aj tel. kontakt a preposlem. Pekny dnik🙂

karinecka19
24. jún 2017

Dievčatá, čo ste vymysleli na zimu do Pura? Aký fusak ste použivali do šporťáku? Ktory sedel do šporťaku? Mali ste aj nánožník? Aký?

zmiriama
24. jún 2017

@karinecka19 ja mam fusak od elodie details a sedi v nom ako uliaty a este su tieto fusaky aj suprove😊👍, krasne a kvalitne a nanoznik som nemala a ani nemam.... a zatial mi vobec nechyba😉

karinecka19
25. jún 2017

@zmiriama nemas nahodou fotecku sportaku s fusakom elodie?

zmiriama
26. jún 2017

@karinecka19 skusim pozriet fotky...a ked nieco najdem, poslem😉 Nieco sa urcite najde. Poslite mi vas mail😊 v sukromnej sprave😉

stanka_s
23. júl 2017

Mozem poprosit majitelky tohto kocika o jeho hlavne plusy a minusy? Vopred dakujem 🙂

karinecka19
23. júl 2017

Za mna velka spokojnost. Pomer cena-kvalita=fakt sa to oplati. Velke kvalitne kolesa vhodne do kazdeho terenu. Kolesa su gumenne, nafukovacie s kovovymi diskami. Ziadny plast. Velka vanička. Velmi jednoduche a rychle skladanie podvozku. Pekne farebne kombinacie. Mínusy som zatial neobjavila. Možno niekomu sa zda mensia taška pod podvozkom, ale mne stačí.

stanka_s
23. júl 2017

@karinecka19 aj so sportovou castou si spokojna? A real foto by nebolo?

karinecka19
24. júl 2017

Este sme malinkeee... este nepouzivame sportak...real foto veru nemam...odfotim, ked pojdeme von

karinecka19
25. júl 2017

Našla som fotky, ked nam este len prisiel. Inak na internete je tento nas s bielou strieskou-teda skôr s takou slonovinova kosť a v skutocnosti je takato-bledo siva. Ale nam sa v konecnom dosledku viac pacila, tak sme to neriesili

stanka_s
25. júl 2017

@karinecka19 ďakujem 🙂

1sisa1
25. júl 2017

Prosím Vás neviete mi niekto odmerať priemer kolies na kočíku chcela by som objednať kočík a rovno aj návleky na kolieska a nikde som nenašla aký je priemer koliesok. Ďakujem pekne 🙂

karinecka19
27. júl 2017

Zmerala som

ivik47
3. okt 2017

Nechce nahodou niekto predat tento kočik ? 🙂

zmiriama
3. okt 2017

@ivik47 ja budem predavat ale az po zime pravdepodobne. Napiste mi sukromnu spravu😊 Mam 3 kombinaciu a z toho bola pouzita iba sportova cast, vanicka a vajce su uplne nove, nepouzite a konstrukcia je bez jedineho skrabanca.

schonefrau
1. nov 2017

@zmiriama jej ak ho nepredate ozvite sa 😊 ďakujem

mayka10
25. nov 2017

Ahojte, ste spokojné s Neonatom Puro?? 🙂 Čakáme v apríli 🙂

karinecka19
26. nov 2017

Za mna 🔝👌

karinecka19
26. nov 2017

Do akehokoľvek terenu je. Nemame este dvor dokonceny. Mame tam len take male hranate kamene , po ktorych musim vytlacit kocik na ulicu zopar metrov-cize kolesa u nas maju krst ohňom a vsetko je v najlepsom poriadku 😉

erika772
1. jan 2018

Dobre ranko máte niektorá tuto farbu kočíka ?

majka3401
4. jan 2018

Podľa toho čo tu čítam, tak tento kočík je asi najideálnejší 🙂 ...a hlavne na moju vysokú postavu 185 by bol asi ideálny či čo poviete ? 🙂

karinecka19
Autor odpoveď zmazal
karinecka19
4. jan 2018

@majka3401 Rukoväť sa da vytiahnut dost vysoko, cize je aj pre vysokých rodičov. Za mna je idealny 😉 a hlavne ten pomer kvalita/cena

majka3401
4. jan 2018

@karinecka19 ved toto, že kvalita podľa toho čo tu mamičky píšu je fakt parádny 🙂 ..ale som zistila že jedna mamička z dediny ho chce si tiež kúpiť, tak neviem či by sa nenahnevala ona...

erika772
4. jan 2018

Ja som ho včera objednávala s tej stránky maderna.sk je tam naň zľava teraz 🙂

majka3401
4. jan 2018

@erika772 akú farbu ste si objednala ? ste si ho boli aj vyskúšať niekde v predajni?

majka3401
4. jan 2018

@karinecka19 a vanička je vyššie položená ?