Kočík NeoNato Puro
Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂
Dievčatá, čo ste vymysleli na zimu do Pura? Aký fusak ste použivali do šporťáku? Ktory sedel do šporťaku? Mali ste aj nánožník? Aký?
@karinecka19 ja mam fusak od elodie details a sedi v nom ako uliaty a este su tieto fusaky aj suprove😊👍, krasne a kvalitne a nanoznik som nemala a ani nemam.... a zatial mi vobec nechyba😉
@karinecka19 skusim pozriet fotky...a ked nieco najdem, poslem😉 Nieco sa urcite najde. Poslite mi vas mail😊 v sukromnej sprave😉
Mozem poprosit majitelky tohto kocika o jeho hlavne plusy a minusy? Vopred dakujem 🙂
Za mna velka spokojnost. Pomer cena-kvalita=fakt sa to oplati. Velke kvalitne kolesa vhodne do kazdeho terenu. Kolesa su gumenne, nafukovacie s kovovymi diskami. Ziadny plast. Velka vanička. Velmi jednoduche a rychle skladanie podvozku. Pekne farebne kombinacie. Mínusy som zatial neobjavila. Možno niekomu sa zda mensia taška pod podvozkom, ale mne stačí.
Este sme malinkeee... este nepouzivame sportak...real foto veru nemam...odfotim, ked pojdeme von
Prosím Vás neviete mi niekto odmerať priemer kolies na kočíku chcela by som objednať kočík a rovno aj návleky na kolieska a nikde som nenašla aký je priemer koliesok. Ďakujem pekne 🙂
Do akehokoľvek terenu je. Nemame este dvor dokonceny. Mame tam len take male hranate kamene , po ktorych musim vytlacit kocik na ulicu zopar metrov-cize kolesa u nas maju krst ohňom a vsetko je v najlepsom poriadku 😉
Podľa toho čo tu čítam, tak tento kočík je asi najideálnejší 🙂 ...a hlavne na moju vysokú postavu 185 by bol asi ideálny či čo poviete ? 🙂
@majka3401 Rukoväť sa da vytiahnut dost vysoko, cize je aj pre vysokých rodičov. Za mna je idealny 😉 a hlavne ten pomer kvalita/cena
@karinecka19 ved toto, že kvalita podľa toho čo tu mamičky píšu je fakt parádny 🙂 ..ale som zistila že jedna mamička z dediny ho chce si tiež kúpiť, tak neviem či by sa nenahnevala ona...

@zmiriama neviete mi poslat real foto kociara?
Dakujem 🙂