Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@newyorkgirl mala ma presne 20 mesiacov 😉
baby neviete mi povedať či sa dajú dať dole kolieska?
@marafka urcite ano, ved na kazdom kociku sa daju, ale skor v obchode sa spytat...
baby a ja cakam nejake nazory a skusenosti, ked uz nuny dosli, a vsetky uz asi vozite a nikto nediskutuje 😀
Určite ste to tu už písali ale nemôžem to nájsť, prosím Vás zmerali by ste mi nuničku? Dlžku a šírku opierky a hlbku a šírku sedu?
Dakujem
dievcata, prisla mi odpoved z nunu:
Dear Veronika,
Thank you for this information. We will look into it and follow up with you very soon.
Thanks for your patience.
Best regards,
The Nuna Team
bohovska odpoved, trvalo im to tri tyzdne...
@rhodosbb zaujimave, ze mne odpisali uz davnejsie pred tebou a pisala som az po tebe o tom madle... ale nejake zdrzanie ich isto nestve a zvlast na nejkom pidi slovensku
tak dnes mi prisiel dalsi mail, tentoraz od dodavatela:
Dobrý den,
Prosím o info, kde jst si tento kočárek objednávala. Zboží nám od výrobce došlo před cca. 10 dny a bylo již vyexpedováno všem zákazníkům.
Jeden žlutý „ztracený“ kočárek Nuna byl poslán do Bábetka v Hlohovci, avšak jej kurýr omylem zavezl na jinou prodejnu. Do bábetka budeme kočárek na žádost zákazníka žlutý kočárek posílat dnes.
Prosím, nezlobte se na nás za to zpoždění, sami jsme čekali více jak půl roku, než výrobce zboží připraví k odeslání – měli nedostatek materiálů k výrobě.
Děkuji za spolupráci a přeji hezký den
Radka Hanulíková
Top For Baby
výhradní dovozce a distributor značky Nuna pro ČR a SR
T: +420724166154 I: www.nuna.cz E: info@nuna.cz
@newyorkgirl, vsimla som si, ze tebe odpisali ohladom madla hned, ale ty si pisala postreh ku zlepseniu kocika, zatial co ja som sa stazovala, takze asi preto teba vybavili skor 😀
dalsia odpoved:
Já vím, že to bylo komplikované. Bohužel, termín byl měněný proto, že výrobce pokaždé uvedený termín odeslání nestihl.
Pak se zpozdila doprava v Německu, kde probíhala stávka a pak v ČR u kurýra, který to celé okořenil
Moc se omlouváme a budeme se snažit, aby se to již nikdy neopakovalo. Doufám, že budete s Nunou spokojená.
Děkuji
Babenky hlásim sa...WD40 zabralo...už nevrzgame:o))
dnes som si bola zobrat babyhome emotion xstreet.. povodne som uvazovala nad nunou, ale nasla som tento. ma polohovatelne nozicky, velky kosik, lahucky, nieje rozhrkany a je uuplne uzasny. tak ak niekto uvazujete nad nunou, skuste sa pozriet aj na babyhome, stoji zato 😉
@zajo79 tiez pekny kocik a akej farby ste kupili? daj nejake fotos, zaujimalo by ma ako vyzera poskladany a asi sa da aj madlo k nemu kupit vyzera ze ma okruhlu konstrukciu... 😉
@newyorkgirl nema okruhlu konstrukciu.. taku plosku. tusim ako nuna. mam cierny. dnes ideme testovat von
@zajo79 a farbu mas aku? paci sa mi, ze maju vyber dost pestrych farieb, ale ja hentake 4kolky az nemusim... mam radsej predne zdvojene... nas caka nuna a magic 3 tak uvidime, ktory sa malemu viac zapaci, vahovo a co sa tyka skladnosti su rovnake... akurat Nuna je stylovejsia a nema madlo...
cierny.
ja zas dvojene nemusim. 😎
@zajo79 nemam rada, ked clovek ide na chodnik a kazde predne sa otoci do inej strany ako naschval 😀 takisto trojkolky, co nemaju zdvojene predne su take nestabilne, ale kazdemu cosi ine vyhovuje 😉
@newyorkgirl take sa mi teda nestalo este 😕 ale jasne, chapem, sto ludi, sto chuti.
ja mam novy objekt - inglesinu avio. 😅 😵 😔
@zajo79 no pekny je aj tento a ten modry je krasny 🙂 ale aj cena je riadna...ale odmerala by si mi prosim ta dlzku chrbtovej opierky???? a inglesia avio sa paci aj mne ale tam je cena neskutocna, ja uz som nechcela dat za kociar viac ako 200 euro, ked vidim ze cena vobec neodzkadluje niekedy kvalitu 🙂 ale my sme zatial s nunou spokojní len ju musim nastriekat WDckom 🙂
Babeny ktora ste si spevnovala kolieska tymi gumickami ci cim?Nieco som tu zahliadla...nemam sajnu ako sa to da...hodite mi popis?Dakovala
@alexandrag1 ja som tam v predu medzi kolieska namotala gumicku klobukovu ked sa pozries na tie kolieska tak medzi kolieskom a konstrukciou je taka medzierka tak do tej som to namotala z obidvoch stran a nehrka to 🙂 neviem ci som to zrozumitelne napisala 🙂

@carmen86 kolko ma mala v tom fusaku na foto? ja zatial neplanujem nunu pouzivat v zime, ale zas fusaky sa tu daju kupit za dobru cenu, tak ze by sme porozmyslali... 😒