icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

kanhwa
19. aug 2011

baby ak sa nenahnevate, este jedna otazka: vsimla som si ze viacere ste si kupovali do nuny podlozku PINKIE. chcem sa spytat, ci treba s bocnicami ci bez bocnic - ci tie bocnice nevadia pri skladani.
vdaka a ahojte.

ilona3
19. aug 2011

@newyorkgirl tak od dnes mame nový kočík 😀 doobedu som si bola pre magic a zatial som spokojná až na ten strasne malý košík pod kočíkom 😠 ale o tom som vedela takže som naň bola pripravená, ale ked sme potom išli na kupalisko a musela som vsetky veci niesť miesto hodenia pod kočík blahorečila som a nostalgicky spomínala na V max ale ked sme kočík zložili a dali do auta bola som spokojná ako sa tam pekne zmestil 🙂

marafka
20. aug 2011

@kanhwa ano to je sucast a moze byt ze sa ti tam malicka bude krcit ked este nevie pevne sediet..

danulik
20. aug 2011

baby, ak by ste mali niektora zaujem, predavam nasu nunu - ciernu (2011), pouzivali sme ju len tyzden na dovolenke, je ako nova.. keby daco, napiste do IP 😉

itsik
21. aug 2011

Ahojte. Ja plánujem, že zakúpim našej malej Nunu 2011, pretože tá už ide do ľahu, ale chcela som sa opýtať, akú máte skúsenosť s Nunou v zime, či zvládne aj sneh? A zmestí sa mi tam dvojročná dcérka aj s fusakom? Ďakujem vám za odpoveď a pomoc 🙂

newyorkgirl
22. aug 2011

@itsik vyskusaj si ju radsej nazivo, je dost uzka a hlavne v lahu...

simona27
23. aug 2011

ahojte baby. som tu nova. chcela by som sa vas opytat kedze uz mate skusenosti s nunou. moja malá ma 20 mesiacov a plánujem vymenit kočik. zalúbila som sa do Nuny no čitam tu aj negativne hodnotenia. neviem sa rozhodnut. chcela by som ho vyuzivat na tuto jesen a asi az na jar kedze nuna asi nieje vhodny kocik na zimu. dcerka ma 12 kg a vraj je nuna do 18kg. oplati sa kupit ho? urcite ho treba vidiet a vyskusat to hej...

didiana333
23. aug 2011

@simona27 aj moj syn má 21 mes a váži 13kg,myslím že teraz na jesen ju ešte využiješ,len na jar už si nie som istá...myslím že decká tak porastu,že v kočíku už nebudu sedieť....teda aspon ten moj sloník sa tam už určite nevojde..... 😀
V zime ju plánujem používať len do nákupákov,v aute zaberie naozaj velmi málo miesta... 😉

simona27
23. aug 2011

dakujem didi aj nad tym som rozmyslala ci ju vyuzijem ale mam take skusenosti aj od kamarátok , ze pouzivali kociky aj pre 2,5 rocne deti. tak myslim ze by som ho este vyuzila na jar. moja malá je neposedna ale na dlhsie trasy by som ho snad vyuzila. nevladzem ju nosit na rukach ked jej je dlho. ty mas nunu 2011?

simona27
23. aug 2011

este som tu citala vraj je uzka no snad sa tam moja malá na buduci rok zmesti ked uvádzaju ze je do 18kg...

didiana333
23. aug 2011

@simona27 ja mám 2010,tá je polohovatelná len do pololahu...ale nám to uplne stačí,lebo malý v kočíku vobec nespáva,takže polohovanie nepotrebujem...kupili sme ju vo februari a stále som spokojná,je užasne lahká,ovládať sa dá jednou rukou...no skrátka moj vysnený kočík.... 😵

simona27
23. aug 2011

aspon trosku si ma potesila 🙂 u nas ju maju dve baby tak som poskulovala po nune. je to krasny kocik a ozaj dobre sa ti s nim ide aj po horsom terene? myslim hrbolce a obrubniky. to si asi v predajni nebudem moct vyskusat 😀 inak moja malá by tam zaspala asi tiez az v tej najhorsej unave. na spanie by som ho moc nepouzivala

didiana333
23. aug 2011

@simona27 našťastie u nás nemáme zlé terény...po nejakých hrboloch a kamenoch som s nou nešla ...zatial....To velmi neviem posudiť...ale myslím si osobne,že by nebol problém 😉

simona27
23. aug 2011

inak ak by mala nejaka mamicka na predaj v dobrom stave nunu ale fialovu nech napise 🙂

janika84
23. aug 2011

nechce niekto nahradny potah v zltej farbe?2010 ale da sa dat aj na 2011.predavam za 10eur

jenta
25. aug 2011

@simona27nuna zvláda v pohode aj terén aj obrubníky 🙂 u nás sú rozbité chodníky aj vysoké obrubníky a zatiaľ som nemala problém. len si treba zvyknúť, že je to nízky kočík a tak aj nabiehať na obrubníky a aj zbiehať z nich dolu, ale ja som si zvykla po dákych troch štyroch jazdách 🙂 ja mám 2011 s polohovaním do ľahu a malý sa tam už pár krát aj dobre vybúval 🙂

simona27
26. aug 2011

no ako tak pozeram po strankach vidim ze asi bude problem kupit fialovu nunu. v tt ju vraj nemaju. poradte kde si ju mam ist vobec pozriet, vyskusat a pripadne aj kupit? uz som pozrela vela stranok. z enikibeniki sa mi ani neozvali

kanhwa
27. aug 2011

@simona27 v kocikovo.s k v ba maju, ale nie fialovu, ale aspon aby si videla nazivo. staci zavolat a dohodnut sa s nimi - ak by mali inu farbu tak si ju mozes aspon vyskusat a potom objednat fialovu, ak je farba dostupna. pre nas takto objednali sedu, ale nakoniec sme si ju nekupili - okrem toho, ze je krasna nam nesadla vobec, tak sme si objednali espiro magic.
prisla mi ta nuna nazivo trochu ako hrackarska a ani do ruky mi nesadla, malej sa tiez v nej nepacilo...

kanhwa
27. aug 2011

@simona27 v kocikovo.sk v ba maju, ale nie fialovu, ale aspon aby si videla nazivo. staci zavolat a dohodnut sa s nimi - ak by mali inu farbu tak si ju mozes aspon vyskusat a potom objednat fialovu, ak je farba dostupna. pre nas takto objednali sedu, ale nakoniec sme si ju nekupili - okrem toho, ze je krasna nam nesadla vobec, tak sme si objednali espiro magic.
prisla mi ta nuna nazivo trochu ako hrackarska a ani do ruky mi nesadla, malej sa tiez v nej nepacilo...

luciferova
29. aug 2011

Viete o niekom, kto predava zltu nunu? Moze byt aj 2010 🙂. Dajte vediet. 🙂

cokolada136
30. aug 2011

@simona27 v bambini v trnave som videla nunu fialovu asi pred 2mi tyzdnami, skus tam ;)

simona27
30. aug 2011

pisala som im pred tyzdnom a odpisali ze maju len zltu a night. ale pojdem sa tam asi pozriet. ďakujem 🙂

simona27
30. aug 2011

luciferova mne pisala vanesa77 ze predava zltu. skus jej napisat predajna cena je 110€

cokolada136
31. aug 2011

@simona27 aha, no je to mozne, asi ju potom predali :(

anicka26
1. sep 2011

Baby kde v ZA je možné nunu vidieť naživo?

ilona3
1. sep 2011

@anicka26 pred dvomi týždňami som pozerala v kindercentre fialovu a v predeti mali žltú 🙂

ilona3
1. sep 2011

@kanhwa jeej aj ja som chcela Nunu ale pri porovnávaní naživo som sa dohodla pre Magic. 🙂

newyorkgirl
2. sep 2011

babule, co mate fusak do Nuny, ide cela odzipsovat ta cast predna? pride mi to, ze sa da pouzit ten spodok ako podlozka do Nuny, ale tie zipsy tusim nejdu von, nechcem to nasilu... 😒

anicka26
2. sep 2011

ilona3 niesom zo ZA ale z Martina,tak netuším,kde to je.Nejaký názov obchodneho centra?Alebo kde to mám hladať? Ďakujem za odpoveď 🙂

ilona3
2. sep 2011

@anicka26 aj ja som z MT 🙂 kindercentrum je pri Maxe na Solinkach a pre deti je na vlčincoch. najlepsie mas ked si to pozries na googli na mapach alebo si daj www.kindercentrum.sk alebo www.predeti.sk a tam mas adresu aj mapu, aj ako maju otvorene, pripadne si tam zavolaj či ich maju aby si sa neprehnala. ku obom obchodom sa da celkom lahko dostať (žiadne velke bludenie a hladanie sme neabsolvovali lebo mm si to pozrel kde to je a sli sme) pri oboch obchodoch sa da hned zaparkovat a mali otvorene do 19.00. v kindercentre mali oba kočiky medzi ktorými som sa rozhodovala a mohla som si ich porovnat ,popozerať a posadit maleho a tak... nakoniec som si ale nunu nevzala, ale ten druhy kočík (magic od espira). ja som tiez hladala kde sa da nuna vidiet cez MK a poradila mi to jedna kočka zo žiliny. tak dobre nakúp 🙂