icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

mumofone
25. nov 2011

@marafka Ahoj, v krabici cisto novu so vsetkymi doplnkami, rozbaleny bol iba kvoli fotkam, velmi tazko zohnat, cize som nesmierne rada! pekna chlapcenska farba - inu by som nekupovala 🙂

maja.ka
25. nov 2011

ahojte, aj my mame nunu a musim povedať, že užasnejši kočik som nevidela, veľmi ľahučko sa ovlada aj jednou rukou a hlavne nezabera veľa miesta v aute, maly sa v nej neskutočne rad vozi 🙂 takže vrelo odporúčam, kto nad ňou uvažuje 🙂 🙂

mumofone
25. nov 2011

@maja.ka ahoj, mame doma quinny buzz, tak prave dnes som mu na Vianoce objednala nunu pepp sivo -zelenu ediciu so vsetkymi doplnkami, da sa v pohode tlacit i jednou rukou? chcela som i kvoli dovolenke, ze je taky spratny 🙂

maja.ka
25. nov 2011

@mumofone v pohode sa da ovladať jednou rukou, veľmi ľahučko sa tlači, akoby sam išiel a na dovolenku je to super vyber, minimum miesta v aute zaberie, mame to odskušane v lete 🙂

mumofone
25. nov 2011

no parada! uz iba leto a slnko 😀

mumofone
25. nov 2011

@maja.ka no parada uz iba leto a slnko 😀

maja.ka
25. nov 2011

@mumofone brala by som, aby bolo slniečko, ale aj po snehu sa celkom dobre s nim jazdi, lebo ma širšie kolieska 🙂

mumofone
25. nov 2011

@maja.ka mas k nemu i fusak, je teply? bo ako som videla na fotke, nezda sa mi byt az taky teply...

maja.ka
25. nov 2011

@mumofone nie, fusak nemam, ale ja si doň davam čo som mala pri inom kočiku a super sa malemu v ňom sedi 🙂

mumofone
25. nov 2011

@maja.ka tento kocik sa mi pacil od zaciatku mal dobre recenzie, hned som vedela, ze ho kupime. len na tu farbu som cakala od leta jako trulo som hladala vsade, iba teraz sa mi postastilo 🙂 ten fusak k nemu dufam bude teply. zvedava som na maleho reakciu, ci sa mu bude pacit... do quinny si vlezie i sam ked je zlozeny, tak ho ma rad... tak uvidime 🙂 dakujem za tvoj cas a pekny den

maja.ka
25. nov 2011

@mumofone nemaš začo, veľmi rada som pomohla a pevne verim, že budeš ty a aj maly s nim spokojni 🙂

tamichloe
25. nov 2011

@mumofone ahoj,no to maš šťastie,že si zohnala tuto farbu....lebo tento rok taka nebola.....aj cenu ti dali suprovu??

tamichloe
25. nov 2011

@maja.ka čitam že si veeľmi spokojná...a kolko ma tvoje babo?ja stale vaham..teraz sa rozhodujem medzi bcjm(baby city jogger mini)a lebo nunou akou vedlajšim kočikom.....no niekto chvali,niekto ma odhovara..tak už som taka zblbnutá....aku maš farbu??

maja.ka
25. nov 2011

@tamichloe ahoj, Ja som velmi spokojna s nunou, mam ju uz rok a pol a maly uz bude mat vo februari 3 roky a vpohode sa este v nej vozi, mame fialovu 😉 😉

tamichloe
25. nov 2011

@maja.ka to važne sa ti tam mestí??a kolko meria a važi??ale v zime ju nepouživaš len do obchodov...

mau
25. nov 2011

@mumofone to máš ale edíciu 2010, však?

milankovazuzana
25. nov 2011

Ahojte, tak už aj my máme Nuničku.Snívala som o nej pol roka, malý do nej dorástol, ale vonku s ňou vyrazíme až na jar.Objednala som si ju v CZ, lebo tam sú lepšie ceny-vypredáva sa edícia 2011.Máme farbu Licorice a vzala som ju aj s WP setom, lebo tá pláštenka je fakt super, s inou by to nebolo ono.Naživo som si ju pozrela v jednom obchode a neľutujem, je naozaj veľmi praktická, maximálne funkčná.

mumofone
25. nov 2011

@mau Ahoj, no to este neviem, pozriem si datum vyroby na krabici ked pride... ziadala som si ju poslat iba tesne pred Vianocami, aby nam este jedna krabica nezavadzala. 🙂

mumofone
25. nov 2011

@tamichloe Ahoj, chcela som bud hnedu alebo tuto so zelenou kedze v nej bude jazdit chlapcisko 🙂 cenu taku, ze manzel bez mihnutia oka prikyvol 🙂

maja.ka
26. nov 2011

@tamichloe važne sa mesti v pohode, meria 96 cm a važi 18 kg, ten kočik je až do 18 kg nie do 15 ako ostatne buginky, ale pravdepodobne ju už odložime, keďže ide zima, tak už nechodime ani na prechadzky a keď bude sneh, budeme použivať sane 🙂 bude mi za ňou smutno 😒

tamichloe
26. nov 2011

@maja.ka to važne sa ti tam taky chlapisko vmestí??ale ty byvaš v meste,tam su lepšie cesty....

maja.ka
26. nov 2011

@tamichloe vazne sa tam zmesti, aj teraz ked je naobliekany 😉 byvame v meste,ale nie vsadial su super chodniky a v pohode sa kocikuje 😉

tamichloe
26. nov 2011

@maja.ka ak budeš mať čas,hoĎ sem foto 😵 dik

maja.ka
26. nov 2011

@tamichloe ok,ale az v pondelok,teraz sme u nasich,nemam tu svoj notebook 😉

tamichloe
26. nov 2011

@maja.ka to ma čas... 😵 😵

malinovka333
26. nov 2011

@maja.ka aj ja chcem vidiet tu farbu 😉

tamichloe
26. nov 2011

@maja.ka píšeš že maš fialovu rok a pol...nebola to novinka roku 2011?ta fialová??

hviezda22
27. nov 2011

@tamichloe fialova bola aj v roku 2010, mali sme

tamichloe
27. nov 2011

@hviezda22 ano? hm...nevedela som....Vy mate ešte nuničky?ak sa dobre pametam mali ste dve.....neviem sa rozhodnuť medzi nunou a baby city joggerom mini ☹

hviezda22
27. nov 2011

@tamichloe ano.....mali sme, už nemame........ja to strašne striedam 🙂 😝 od maja mam pre dvojičky baby jogger, s nim som celkom spokojna, ale aj s nunami som bola, to sme mali len na dovolenku.........ja nemam šancu využiť monokočíky ☹