Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahojte, aj my mame nunu a musim povedať, že užasnejši kočik som nevidela, veľmi ľahučko sa ovlada aj jednou rukou a hlavne nezabera veľa miesta v aute, maly sa v nej neskutočne rad vozi 🙂 takže vrelo odporúčam, kto nad ňou uvažuje 🙂 🙂
no parada! uz iba leto a slnko 😀
@maja.ka tento kocik sa mi pacil od zaciatku mal dobre recenzie, hned som vedela, ze ho kupime. len na tu farbu som cakala od leta jako trulo som hladala vsade, iba teraz sa mi postastilo 🙂 ten fusak k nemu dufam bude teply. zvedava som na maleho reakciu, ci sa mu bude pacit... do quinny si vlezie i sam ked je zlozeny, tak ho ma rad... tak uvidime 🙂 dakujem za tvoj cas a pekny den
Ahojte, tak už aj my máme Nuničku.Snívala som o nej pol roka, malý do nej dorástol, ale vonku s ňou vyrazíme až na jar.Objednala som si ju v CZ, lebo tam sú lepšie ceny-vypredáva sa edícia 2011.Máme farbu Licorice a vzala som ju aj s WP setom, lebo tá pláštenka je fakt super, s inou by to nebolo ono.Naživo som si ju pozrela v jednom obchode a neľutujem, je naozaj veľmi praktická, maximálne funkčná.
@maja.ka aj ja chcem vidiet tu farbu 😉

@marafka Ahoj, v krabici cisto novu so vsetkymi doplnkami, rozbaleny bol iba kvoli fotkam, velmi tazko zohnat, cize som nesmierne rada! pekna chlapcenska farba - inu by som nekupovala 🙂