Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@tamichloe vieš, mne nemožeš porovnať mono kočík a duo, mne je len ťažky aj s detmi, ale to je mi už každy, je to dobry kočík, a na zimu určite vhodnejší ako nuna.........nuna je naživo taka malinka, nedaš tam dieťa s fusakom, ma kratku chrbtovu opierku a plytku strechu........o toto všetko je lepší jogger
@hviezda22ved ano,v skutočnosti je mrňava 😵
@tamichloe ja na zimu teda neplánujem nunu používať ale párkrát sa mi stalo, že som potrebovala s malou vybehnúť a šporťák sa mi nechcelo vyťahovať a vošla mi do nuny v pohode s fusakom a v hrubej zimnej bunde, máme 11 a pol mesiaca a fusak lodger 😉 a ešte by som chcela napíšať, že po všetkých týchto diskusiách, že aká je nuna malá, som si ju napriek tomu objednala cez net, aj keď som ju naživo nevidela a keď prišla, tak sa mi zdala taká veľká 😀 😀 😀, no proste som čakala na niečo minipidi a prekvapila ma, no ale to som asi jediná :D
no to hej... som nan velmi zvedava, ak sa mi nebude pacit tak ho sem max. hodim na predaj 😀
baby ja stale rozmyslam nad nunou,do jari mam cas si to dobre premyslet,strasne sa mi paci ten kocik,ale jedna vec mi tam chyba ze tam nie je to madlo, nebude to dietatu chybat?viem ze tam je priputany ale aj tak deti sa tam radi drzia,neviem to je jedina vec co ma odraza, poradte vy co ju mate,mne ju staci len na leto tak marec. sept.
@malinovka333 pred tým sme mali kočík s madlom, vymenili sme za nunu a úplne v pohode. Vôbec malému madlo nechýbalo, skôr naopak veľmi sa mu v nej páči. A to už má 2 roky a 2 mesiace. Plánujeme ju mať aj na zimu, kým nebude veľa snehu, potom vymeníme za sánky.
@malinovka333 madlo nechyba my sme mali prvy kocik s madlom, potom nunu bez madla a v pohode absolutne mu nechybalo a dokonca som ho priputavala len tymi spodnymi popruhmi tie traky som mu ani nedavala, pekne tam sedel a kukal okolo seba 🙂 no a teraz mame zase kocik s madlom a drzi sa ho 🙂 ale to je podla mna len náš výmysel ze bude chybat madlo...detickam je to asi tak sumafuk..ked je tak je a ked nie je tak nie je 🙂
@malinovka333 nám madlo na nune tiež nechýba, dokonca ho už nepoužívame ani na športiaku 🙂 , tiež pripútavam len spodnými pásmi a malá pekne sedí a vôbec sa nenakláňa dopredu
@malinovka333 Vôbec nechýba, jazdím s ňou už 2. deň, je absolútne úžasná, nám stačia dolné pásy.
@malinovka333 my máme nunu pol roka a madlo malému vôbec nechýba 🙂 ani proti pásom neprotestoval, lebo v športiaku sme ich nepoužívali. tiež súhlasím s @marafka, že deťom je to jedno, či tam madlo majú alebo nie 🙂
tak dobre asi ste ma presvedcili 😀 len som chcela vediet nazory ako to je ked už mate s tym skusenost,lebo je to taky nezvyk bez madla už sa tesim nanu.
halo ,kde ste všetci???
asi všetci nakupujú vianočné darčeky 😀
Ahojte, nemam vas precitane, ale chcem sa opytat na radu, resp. pomoc. Mame Nuna2011 a chcela by som na nu nanoznik. Len skladom ho nikde nemaju ☹ Iba na objednavku a chcela som vidiet ci sa mi tam zmesti malym ci nie je prilis kratky. Mame teraz rok a 78cm. Teraz by nam bol urcite dobry, ale co tak o rok? A je mozne pouzivat ten nanoznik aj ako fusak? Je dostatocne teply.? Teraz pouzivam v Nune fusak Kaiser, sedi tam celkom fajn, ale chcela som aj nanoznik. Alebo neviete o niekom kto sije nanozniky na Nunu? Dakujem vam za rady.
Ahojte, uvazujem nad kupovu Nuny 2011, nad tym ze nema madlo uz lamentovat nebudem, ale tie co ho mate, je pravda, ze dozadu na rukovat sa neda pripevnit taska? Ako to riesite? Dakujem za info.
@kvetulienka madlo kupis tu je super http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10520329&tab=0
@kukucka26 dakujem 😀 aj ked Nuna bude urcite a mozno to kupim
@malinovka333 ja mam uzasny este co sa tyka polohovania tiez super kociarik znackovy a priestranny ak chce dieta spinkat s hrubym nanoznikom pozri si ho v mojom bazare no mam taky debilny kufor mam totiz dvojdverove auto ze mi zabere cely kufor nakolko ho musim dat sikmo, je plne novy kupovany koli dovolenke a teraz je na nic keby som vedela ze mi nevojde nema nik v tvojom okoli nan zaujem dam jej aj zlavu
@kvetulienka a preco by sa na nunu nedala pripevnit taska? ja tasku nosim stale, nechapem 😒

@hviezda22 iba celkom?s joggerom...