icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

tina129
7. dec 2011

@kvetulienka ale este ma napadlo, ak je v lahu tak tam ta taska zavadzia, takze da sa pouzit ale len v sede

10111973
7. dec 2011

chcem sa spýtať či sa do nuny zmestia aj väčšie detičky?malá má 2roky a2mesiace nechce chodiť pešo a spáva v kočíku rozmýšľam kúpiť tento.. páči sa mi ako kočík do auta...

luciferova
7. dec 2011

@10111973 v pohode ;)

kukucka26
8. dec 2011

@marafka ty mas zlty chcem si jju kupit nebude moc kricaca zlata alebo nespini sa rychlo?

marafka
8. dec 2011

@kukucka26 no uz ju sice nemam ale zase nie je velmi kriciaca podla mna ale zase neprehliadne ta nikto 🙂 mne vzdy kamosky vraveli ze vedeli ze som tam ja lebo kocik sa neda prehliadnut ale bola krasna 🙂 na leto uplne uzasna 🙂 ja som chcela nieco vyraznejsie lebo pred tym som mala cierny kocik a bola som spokojna, so spinenim to bolo horsie lebo bola hned spinava a vsetko na nej bolo vidno, hlavne ten spodok svetlo sedy od topanociek obkopany tak ale udrzba nie je zlozita 🙂 no ale bolo suche leto tak velmi nemala byt od coho spinava iba co ju maly obkopal a ked sem tam daco vylial v nej 🙂

jenta
8. dec 2011

@kvetulienka ja mám na madle prehodenú takú menšiu športovú kabelu a nezavadzia ani keď je v ľahu 🙂 je síce menšia, ale čo potrebujem, to tam napchám, a ešte je dolu košík, tak je to pohoda. inak aj na mimibazáre nájdeš tašky na nunu 🙂

slniecko77
9. dec 2011

ahojte dievcata 🙂
uvazujem o kupe tohto kocika, ale mam na vas par otazok a velmi by mi pomohlo keby ste mi poradili 😎
..ste s nim spokojne? nie je prilis tazky, je dobre skladny pri preprave, je jednoducho skladatelny?
..kolko maju vase deticky, zmestia sa do neho bez problemov?
..dakujem velmi pekne za odpovede 😉 😵

pittelka
9. dec 2011

@slniecko77 ahoj, no my ho máme asi od mája a som s ním maximálne spokojná. Je naozaj veľmi lahulinký, jednou rukou ovládateľný a skladnejší ako nuna kočík som ešte tuším nevidela. Poskladaný sa nám dá aj medzi sedánky v aute. Môj malý, má 2 roky a 2 mesiace a aj s fusakom sa normálne vozíme. Takže za mňa 100% spokojnosť

slniecko77
9. dec 2011

@pittelka jeeej dakujem ti za pozitivnu odpoved 😉 tesi ma, ze si s nim spokojna..velmi sa mi paci dizajn, este som ho nevidela nazivo, preto si zistujem nejake info touto cestou
..aku mate farbu? mne sa paci licorice alebo sand a zlta je tiez krasna 😵

tina129
9. dec 2011

@slniecko77 je ľahký, je dobre skladný (neviem, či je nejaký kočiar skladnejší) a je úplne ľahko skladateľný 😀 čo sa veľkosti týka, tak niekto hovorí, že je maličký, niekto, že je OK, závisí od dieťatka aké je veľké a aké máš predstavy, čo sa niekomu zdá byť normálne, inému sa môže zdať malé 😒, my máme 1 rok a zatiaľ v pohode v hrubej budničke, príp. kombinéze a vo fusaku 🙂

slniecko77
9. dec 2011

@tina129 dakujem ti velmi pekne za odpoved 😉
..nas syn je tiez skor drobnejsej postavy a chceli by sme ho vyuzivat hlavne na cestovanie, preto je pre mna dolezita jeho vaha a skladnost 😉

pittelka
12. dec 2011

@slniecko77 ja mám kočík vo farbe sand 😉 , inak prvý dojem , keď prišiel bol tiež taky , že je ako pre bábiky 😀 . Mali sme Jane slalom, ale to sa nedá porovnávať športový kočík s golfáčom 🙂 . Zvykla som si rýchlo a teraz by som ho nezamenila

mamina00
12. dec 2011

ahojte, chcem sa opytat ci ste mali kupeny k nune aj slnecnik a ci ste ho vyuzili?

slniecko77
12. dec 2011

@pittelka diiik 🙂 urcite mas pravdu, ved aj my chceme Nuna viac-menej pouzivat na cestovanie, dovolenky a podobne..
..s kocarom o mame teraz sme velmi spokojni 😉

erina11
13. dec 2011

Ahojte, chcem vas poprosit o radu kde by som zohnala tasku k nune? Dakujem

erina11
14. dec 2011

@mau ahoj, vidim ze mas tasku na nunu. vcera prisla aj mne no tasku neviem zohnat, bodla by aj podloska. Porad prosim kde zohnat. Dakujem

mau
14. dec 2011

@erina11 http://www.pinkie.cz/ ale objednaj si to cez mmb - je to tá istá pani, ale vychádza to o málinko lacnejšie http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=152802

erina11
14. dec 2011

@mau dakujem si zlata 🙂

mau
14. dec 2011

@erina11 rado sa stalo 😉

miseles
Odpoveď bola odstránená
kukucka26
21. dec 2011

@slniecko77 pekny den ja som s nou bola nad mieru spokojna mali sme ju len na dovolenke koli kufru je uzasna a mam jedinecnu farbu nakolko taka sa ani nepredava pozrite si v mojom bazare pekny den 🙂

kukucka26
Odpoveď bola odstránená
luciferova
21. dec 2011

@kukucka26 taka farba sa da bezne dostat v bazare, je z minulorocnej kolekcie, ziadna rarita 🙂 len ta farba nebola taka uspesna (nevravim, ze je skareda), tak ju do novej kolekcie uz nezaradili 🙂

kukucka26
21. dec 2011

vazne ja som ju nikde na bazare nenasla ukaz mi 😉

luciferova
21. dec 2011

nemam teraz na to cas, ale momentalne je asi vseobecne malo tychto kocikov, kedze ide zima 😉 chcela som tym len povedat, ze ta farba nie je ziadna limitovana seria alebo nieco "jedinecne" ako pises, ale normalna farba, ktora sa vyrabala bezne, nie je to rarita, ako by sa mohlo neznalemu problematiky po tvojich slovach zdat. a na bazaroch sa urcite objavuje, to viem na isto, lebo som o nu mala zaujem a na viacero som sa ozvala, takze.... 🙂

mtzuzana
31. dec 2011

babule, mate niektora skusenost s tym ako v nune sedka 2 rocne dietatko, ktore je dost velke. vzhladom k tomu ze ju zvazujem kupit namiesto buginy. tu v mt. nie je k videniu takze ju neviem odskusat. ak ma niektora skusenost tak cakam na infosky ... 🙂

vidovaz
Odpoveď bola odstránená
zuzana141
1. jan 2012

@pittelka kde ste zohnali tu podlozku?

zuzana141
1. jan 2012

@kackabrcka kde ste kupili tu podlozkudo kociara? dakujem

marafka
2. jan 2012

@mtzuzana ahoj no ja som mala v lete nunu a maly mal rok aj pol ale je veliky vyzera tak na tri roky ale ked mam pravdu povedat tak na jesen mu uz bola taka tesnejsia ked bol viacej naobliekany a preto sme ju aj predali lebo v zime by som ho do nej uz veru nenapchala 🙂 ale inak super kocik na leto idealny 🙂 kukni moje fotky tam je maly pofoteny aky v nej bol