icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

tamichloe
27. nov 2011

@hviezda22 iba celkom?s joggerom...

hviezda22
27. nov 2011

@tamichloe vieš, mne nemožeš porovnať mono kočík a duo, mne je len ťažky aj s detmi, ale to je mi už každy, je to dobry kočík, a na zimu určite vhodnejší ako nuna.........nuna je naživo taka malinka, nedaš tam dieťa s fusakom, ma kratku chrbtovu opierku a plytku strechu........o toto všetko je lepší jogger

tamichloe
27. nov 2011

@hviezda22ved ano,v skutočnosti je mrňava 😵

tina129
28. nov 2011

@tamichloe ja na zimu teda neplánujem nunu používať ale párkrát sa mi stalo, že som potrebovala s malou vybehnúť a šporťák sa mi nechcelo vyťahovať a vošla mi do nuny v pohode s fusakom a v hrubej zimnej bunde, máme 11 a pol mesiaca a fusak lodger 😉 a ešte by som chcela napíšať, že po všetkých týchto diskusiách, že aká je nuna malá, som si ju napriek tomu objednala cez net, aj keď som ju naživo nevidela a keď prišla, tak sa mi zdala taká veľká 😀 😀 😀, no proste som čakala na niečo minipidi a prekvapila ma, no ale to som asi jediná :D

tamichloe
28. nov 2011

@tina129 😵 😵 😵

tamichloe
28. nov 2011

@tamichloe Na nete vyzera väčšia ako v skutočnosti ☹

tamichloe
28. nov 2011

@tina129 Na nete vyzera väčšia ako v skutočnosti ☹

marafka
28. nov 2011

@mumofone ale to mas kolekciu 2010 vsak? aj mne sa ta pacila ale nakoniec aj tak zvitazila 2011 zlta 🙂

mumofone
28. nov 2011

@marafka malo by to byt, chcela som bud hnedu alebo tu sedo-zelenu... kazdy pise,ze je nevhodny na zimu, tak preco k nej vyrabaju fusak, ak je taky nevhodny? niekedy nechapem tieto nazory... 😕

mumofone
28. nov 2011

@marafka hnedo zlaty uz mame jeden kocik, preto som chcela tieto farby...

marafka
28. nov 2011

@mumofone no to uz je tak, moj maly keby sa mi do nej spratal tak by som ju vyuzivala aj cez zimu, ved to je jedno, tieto male kociky maju vsetky aj male kolieska a kym neni vela snehu tak je to pohoda a po clapkanici sa zle chodi aj so sportiakom s velikymi kolesami 🙂

mumofone
28. nov 2011

no to hej... som nan velmi zvedava, ak sa mi nebude pacit tak ho sem max. hodim na predaj 😀

malinovka333
28. nov 2011

baby ja stale rozmyslam nad nunou,do jari mam cas si to dobre premyslet,strasne sa mi paci ten kocik,ale jedna vec mi tam chyba ze tam nie je to madlo, nebude to dietatu chybat?viem ze tam je priputany ale aj tak deti sa tam radi drzia,neviem to je jedina vec co ma odraza, poradte vy co ju mate,mne ju staci len na leto tak marec. sept.

pittelka
29. nov 2011

@malinovka333 pred tým sme mali kočík s madlom, vymenili sme za nunu a úplne v pohode. Vôbec malému madlo nechýbalo, skôr naopak veľmi sa mu v nej páči. A to už má 2 roky a 2 mesiace. Plánujeme ju mať aj na zimu, kým nebude veľa snehu, potom vymeníme za sánky.

marafka
29. nov 2011

@malinovka333 madlo nechyba my sme mali prvy kocik s madlom, potom nunu bez madla a v pohode absolutne mu nechybalo a dokonca som ho priputavala len tymi spodnymi popruhmi tie traky som mu ani nedavala, pekne tam sedel a kukal okolo seba 🙂 no a teraz mame zase kocik s madlom a drzi sa ho 🙂 ale to je podla mna len náš výmysel ze bude chybat madlo...detickam je to asi tak sumafuk..ked je tak je a ked nie je tak nie je 🙂

tina129
30. nov 2011

@malinovka333 nám madlo na nune tiež nechýba, dokonca ho už nepoužívame ani na športiaku 🙂 , tiež pripútavam len spodnými pásmi a malá pekne sedí a vôbec sa nenakláňa dopredu

milankovazuzana
30. nov 2011

@malinovka333 Vôbec nechýba, jazdím s ňou už 2. deň, je absolútne úžasná, nám stačia dolné pásy.

jenta
30. nov 2011

@malinovka333 my máme nunu pol roka a madlo malému vôbec nechýba 🙂 ani proti pásom neprotestoval, lebo v športiaku sme ich nepoužívali. tiež súhlasím s @marafka, že deťom je to jedno, či tam madlo majú alebo nie 🙂

malinovka333
30. nov 2011

tak dobre asi ste ma presvedcili 😀 len som chcela vediet nazory ako to je ked už mate s tym skusenost,lebo je to taky nezvyk bez madla už sa tesim nanu.

tamichloe
1. dec 2011

halo ,kde ste všetci???

pittelka
2. dec 2011

asi všetci nakupujú vianočné darčeky 😀

jago511
2. dec 2011

Ahojte, nemam vas precitane, ale chcem sa opytat na radu, resp. pomoc. Mame Nuna2011 a chcela by som na nu nanoznik. Len skladom ho nikde nemaju ☹ Iba na objednavku a chcela som vidiet ci sa mi tam zmesti malym ci nie je prilis kratky. Mame teraz rok a 78cm. Teraz by nam bol urcite dobry, ale co tak o rok? A je mozne pouzivat ten nanoznik aj ako fusak? Je dostatocne teply.? Teraz pouzivam v Nune fusak Kaiser, sedi tam celkom fajn, ale chcela som aj nanoznik. Alebo neviete o niekom kto sije nanozniky na Nunu? Dakujem vam za rady.

tamichloe
2. dec 2011

@pittelka 😀 😀 😀

tamichloe
2. dec 2011

@jago511 maš IP

kvetulienka
6. dec 2011

Ahojte, uvazujem nad kupovu Nuny 2011, nad tym ze nema madlo uz lamentovat nebudem, ale tie co ho mate, je pravda, ze dozadu na rukovat sa neda pripevnit taska? Ako to riesite? Dakujem za info.

malinovka333
6. dec 2011

@kukucka26 dakujem 😀 aj ked Nuna bude urcite a mozno to kupim

kukucka26
7. dec 2011

@malinovka333 ja mam uzasny este co sa tyka polohovania tiez super kociarik znackovy a priestranny ak chce dieta spinkat s hrubym nanoznikom pozri si ho v mojom bazare no mam taky debilny kufor mam totiz dvojdverove auto ze mi zabere cely kufor nakolko ho musim dat sikmo, je plne novy kupovany koli dovolenke a teraz je na nic keby som vedela ze mi nevojde nema nik v tvojom okoli nan zaujem dam jej aj zlavu

tina129
7. dec 2011

@kvetulienka a preco by sa na nunu nedala pripevnit taska? ja tasku nosim stale, nechapem 😒