Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@sisqa19 kocik je super, istotne s nim budes spokojna. kolieska su take pogumovane, na dlazbe a na strku hrkocu (ale nepoznam golfac, ktory by nehrkotal), jazdi sa s nimi v pohode, obratnost je super, malickom mozes ovladat. ak mate vysoke obrubniky, mozes suchnut "brucho" kociku. nozicky sa polohovat nedaju, ale v pohode sa vyspi dietatko. madlo jedine nejake provizorne penove, niekto na mmb to sije, ale nie je to vobec nutne...
baby prosim vas 2,5rocne dieta v zimnom obleceni sa zmesti este do nuny ?
@sisqa19 my mame nunu od vianoc a lepsiu buginku si neviem predstavit 🙂 ja som nadsena a maly nastastie tiez ..dobre sa mu sedka a madlo mu vobec nechyba (toho som sa bala lebo v sportiaku bol furt cez madlo preveseny) predne kolieska trochu hrkocu ale jazdi sa s nim super ,je lahucky .. Inak zvladli sme v pohode s nim aj po snehu. Polohovanie noziciek nam nechyba,maly uz nespava v kociku.. Jedine co lutujem ze som ho nekupila uz skor 🙂
@veve39 tazko povedat, moj ma 2 roky a zmesti sa aj v bunde s lodger fusakom. ma 90cm a je skor stihlejsi. asi by bolo fajn to vyskusat niekde v obchode...
@luciferova hej hej, tak my ho plánujeme už tak, že bude xodiť vedieť, takže fakt na nakupy napríklad alebo ked niekam pojdeme, že už nebude vládať xodiť, tak aby sme ho nemuseli vláčiť 😀 to je fakt, všetky golfáče hrkocú, to si človek nenavyberá. tearz máme x-lander 3kombi a niektoré obrubníky sú také vysoke, že aj tu šuxnem košík, takže v pohode 😀
@lucik85 aj mne už velmi málo kedy tam spí a plánujeme ho na jar dakedy, takže bude mať cca tolko, čo tearz tvoj. určite by sme ho predtým oskúšali v obxode, či mu tam to madlo tiež nebude xýbať
@sisqa19 no na nakupy to praveze moc nie je, onicom kosik 😅 a ani na rukovat si nemozes nic zavesit tak ako na golfovu rucku 🙂
@luciferova nemyslím, že nakupovať do neho, ale ked potrebujeme napríklad v obxodox alebo centráx malého kočíkovať
@sisqa19 jasne, ajsom si myslela, ze to myslis takto, ale nedalo mi ta neupozornit 🙂 ak sa chodite do NC prechadzat, to je v pohode. ale ked idete aj nakupovat, je to horsie s tym odnosom tasiek a tak... 🙂
@luciferova a tak zrovna na vyxádzky nie, nakúpiť skôr, ale tak to už by sme odniesli, auto by to potom poriešilo 😀 aj tak to aj teraz vláčime 😀 jááááj,e šte som ho ani naživo nevidela, a už ho milujem 😵 😵 je stabilný btw? teda mm má dojem, akoby sa mohol prevrátiť, keby sa tam drobec vzoprel alebo zaprel dozadu
@sisqa19 kolesa ma dost daleko od seba, takze je dostatocne stabilny 🙂
@luciferova aj mm už je zalúbený, už sa ma pýtal, kedy ho ideme kupovať 😀 😀 😀 že či by sme mohli v marci 😀 nevieš, kde by sa dala zohnať tyrkysová farba??
@sisqa19 tyrkysova? taku nerobia 😕 muzik si moze vybrat z tychto farebnych variant 🙂 http://www.ondalek.cz/img/zoom/nuna-nuna-buggy-...
@luciferova v tejto téme na strane 3 nick anezena
@sisqa19 tak to nebola tyrkysova, ale sedo-zelena, stranu dozadu ju tu jedna mamicka predavala, mrkni. ale to je minulorocna kolekcia, tu uz novu nezozenies, jedine pouzitu a tam nie je polohovanie do lahu 😉
@luciferova ahaaaa, tak to som tiež až teraz poxopila, že prečo stále spomínali len dve polohy, ked ja viem o trox 😀
ano, tam boli len 2
inak podla mna su aj krajsie farby. keby bola tyrkysova, tak ok, ale to je taka smaragdova akasi... k tomu aj doplnky tazko doladit...
@sisqa19
Tu sú nové farby nuničky.
http://www.nuna.eu/
jeeeeeeeeej tak bude aj tyrkysova, ale asi sa este nedaju kupit, ci?
@veve39 kúpila som si nunu pre synčeka, ktorý bude mať rok, ale nominuje sa mi tam moja dcérka, bude mať 3 a vo fusaku lodger sa tam v pohode zmestila, nemala zimné oblečenie len mikinu, vozí sa len po dome, ale myslím, že neni problém.
@luciferova neviem ale isto ešte nie
@luciferova to nie mm, to ja som sa zalúbila do modrej. ale určite uprednostním pohodlie pred farbou. takže vyhráva sand 😀
@sisqa19 len to neni modra, to je zelena, ta co si si myslela 🙂
@luciferova nooo aj ti e nové farby sú super!! ale tak vyberieme si aj teraz 🙂 inak čítam, že bolo doooosť ťažké zohnať ho, stále bol vypredaný, teraz už s tým nie je problem dúfam
@sisqa19 len s niektorymi farbami, hlavne so zltou a hlavne pocas sezony 🙂
@luciferova hej hej, teraz mám oranžovo šedý, takže viem z vlastnej skúsenosti 😀
@sisqa19 myslela som so zohnanim 🙂
ja som dalsia spokojna majitelka nuny-je uuuuzasna, iny kocik uz ani nepouzivame, maly je v nej spokojny 🙂
@sisqa19 ja som ju objednavala z predeti.sk, najprv som si ju bola omrknut v ich obchode, maju vsetky farby. prisla mi asi za tyzden,ale dalo sa to aj skor,keby mi nedoplietli adresu a neposlali moju nunu kdesy do Trencina a mne dorazili cudzie vysielacky 😖

jeeejo, ahojte. ja som len včera objavila tento kočík a som z neho hotovááááá! zvažujeme ho kupiť, niekedy na jar, teraz bude mať synček rok. xcem sa opýtať na pár drobností ak by ste boli také zlaté a dali mi vedieť: -kolieska su gumenné alebo plastové? majú menši priemer, tak ako sa s nimi jazdí? nie je problem na xodníkox a podobne? nožičky sa nedajú polohovať, dá sa tam aj tak troxu zdriemnuť? aký je asi sklon v najnižšej polohe? má tuším 3 polohy, že? 😅 a nemá vôbec madlo alebo sa dá zohnať? na začiatok by mi to stačilo 😀 😀 😀