icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

sisqa19
3. jan 2012

@luciferova ahaaa.fakt? no dobre, objednáme dopredu s rezervou 😀

sisqa19
3. jan 2012

@lencita jeeej, super. pojdeme omrknúť 😉 akú máte farbu?

dosa
3. jan 2012

nove modely uz maju aj polohovanie noziciek 😉

lencita
3. jan 2012

@sisqa19 mame sand 😵 v piatok letim aj s dorbcom tak vyuzijem jej lahkost a skladnost..nunuška je naozaj uuuzasna 😵 ja som sa do nej zamilovala, najprv som pokukovala po uplne inych kocikoch az dokial som ju nevidela... 😵 a ked som ju chytila do ruky tak by som uz nedokazala mat iny kocik 😀

sisqa19
3. jan 2012

@dosa akože 2012?? už sa dajú zohnať???
@lencita mohla by si ju odfotiť? lebo aj my by sme xceli sand 😉

dosa
3. jan 2012

@sisqa19 zatial som ho u nas nenasla, ale predpokladam, ze do jari by mohli byt nove modely aj u nas... ano 2012

sisqa19
3. jan 2012

@dosa noo, by sme tak na jar, pred letom xceli zohnať

lencita
3. jan 2012

@sisqa19 tak tu je nasa zablatena nunuška 😀
ak si ju este nevidela nazivo tak ta latka je z takych sedo cierno bielych nitiek alebo ako by som to opisala 🙂

lencita
3. jan 2012

@sisqa19 jeej ved ty si sa vcera pytla na nejaky golfac a ja som ti poradila nunu 🙂

veve39
3. jan 2012

@luciferova vdaka, ja zvazujem kupu golfaca na jar a stale vyberam...nuna je medzi kandidatmi, zak ci by sa mi do nej mala zmestila aj buducu zimu, ked uz bude mat 2,5r.

a neviete porovnat kocky nunu vs peg perego si ? co sa tyka pohodlia pre cca 2r.dieta, ovladania, jazdnych vlastnosti....

sisqa19
3. jan 2012

@lencita nooo, peknučkáááááá 😵 😵 naživo som nevidela, len detail látky na nete. v sobotu idem okukať live, práve sme sa dohodli 😀
@lencita ano ano, to som bola ja 😅 😀 si ma na nu namotala!!! máš ma na svedomí 😀 😀 😀

lencita
3. jan 2012

@sisqa19 som rada ze si sa namotala, lebo urcite budes spokojna 😉 a este jedno veeelke + ma nunuška, je taka malicka ked sa zlozi, ze sa mi do mojho mini kufru na aute zmesti aj meega velky nakup 🙂

sisqa19
3. jan 2012

@lencita mi máme fabiu, tak tam sa musí zmestiť 😀 a samú xwálu nan len počujem, až ma to začína desiť 😀 😀

lencita
Odpoveď bola odstránená
sisqa19
Odpoveď bola odstránená
lencita
3. jan 2012

@sisqa19 este povedz ze bielu a odpadnem 😀

sisqa19
3. jan 2012

@lencita neuveríš, ale hej, bielu 😀 😀 😀 😀

pittelka
4. jan 2012

@zuzana141 Zuzka, myslíš podložku do kočíka s opičkou? Cez internet Pinkie, alebo aj na mmb ju nájdeš 😉

zuzana141
4. jan 2012

@pittelka ano ..dakujem skusim to pozre 🙂 t

tamichloe
4. jan 2012

čaute baby ,už je na svete nuna 2012,ma 4nove farby,a možete si ju predobjednať
http://www.nuna4u.cz/nuna4u/0/0/2/23
bude koncom februara

tamichloe
4. jan 2012

@dosa ahoj,ideš objednavat nunu 2012,pametam si ta z bcjm 😵 😵

tamichloe
4. jan 2012
dosa
4. jan 2012

@tamichloe ahoj, no, bjcm sa u nas dlho neohrial, bol super, ale pre mna vysoka rucka 🙂 malo ma dorastlo ☹ nuna ma len tak napadla, ze co sme este nemali a mohli by sme vyskusat, kedze s kocikmi uz budeme koncit. uvidim na jar, ak bude niekde v obchodoch, chcem si ju vyskusat

tamichloe
4. jan 2012

@dosa myslela som,že už si mala aj nuničku 😵 ,ja mam teraz bjcm,ako druhy,no dlho som vahala medzi nunou a nim,som s nim spokojna,chystam sa predat 3komb,ale keby niekto pride na nuničku,aj tu by som si vzala 😀 😀 😀 😀 je krasna

dosa
4. jan 2012

@tamichloe noooo, popravde ma nuna nikdy nelakala, ale uz sme naozaj vyskusali asi vsetko, co by som si vedela predstavit, tak ktovie, mozno motyka vystreli... my mame teraz zapp xtra ale tym ze sa sklada z dvoch casti, tak do lietadla ho tahat nechcem... radsej nieco skladne a male. a mozno sa mi tam maly ani nezmesti, uvidime 🙂

tothova5a
4. jan 2012

@veve39 ahoj 🙂 ja som sa rozhodovala medzi peg perego si a nunou a nakoniec som si vybrala nunu. Som s nou spokojna a dufam, ze sa do nej este cez leto vpracene 🙂 Je lahka, zaberie malo miesta v kufri, lahko sa rozklada a sklada, velmi lahko sa ovlada(soferuje). Nevyhody: nedaju sa jej polohovat nozicky a dost hrkoce po nerovnom terene. Ale aj tak ju uz pouzivam len na nakupy, alebo ked niekm cestujeme, tak ju hodime do kufra. Inak uz chodime von bez kocika. Mozeme sa niekedy stretnut a mozes si ju vyskusat 🙂

veve39
4. jan 2012

@tothova5a ak budete mat cestu do BA, daj urcite vediet...rada vas uvidim, aj nunu...my sa este kocikujeme vo velkom 😉
aku farbu mate ?
a velkost "interieru" 🙂 je porovnatelna s pp si ?

sisqa19
5. jan 2012

včera sme úspešne predobjednali nezáväzne nunu farby Emerald 😵 😵

kackabrcka
5. jan 2012

@zuzana141 do nuny som si sila sama podlozku, ale kocarik uz nemam..

vidovaz
5. jan 2012

Nie je cena tej kolekcie 2012 nejaká prehnaná oproti 2011?