Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@sisqa19 mame sand 😵 v piatok letim aj s dorbcom tak vyuzijem jej lahkost a skladnost..nunuška je naozaj uuuzasna 😵 ja som sa do nej zamilovala, najprv som pokukovala po uplne inych kocikoch az dokial som ju nevidela... 😵 a ked som ju chytila do ruky tak by som uz nedokazala mat iny kocik 😀
@luciferova vdaka, ja zvazujem kupu golfaca na jar a stale vyberam...nuna je medzi kandidatmi, zak ci by sa mi do nej mala zmestila aj buducu zimu, ked uz bude mat 2,5r.
a neviete porovnat kocky nunu vs peg perego si ? co sa tyka pohodlia pre cca 2r.dieta, ovladania, jazdnych vlastnosti....
čaute baby ,už je na svete nuna 2012,ma 4nove farby,a možete si ju predobjednať
http://www.nuna4u.cz/nuna4u/0/0/2/23
bude koncom februara
tu mate nove farby http://www.nuna4u.cz/nuna4u/0/0/2/22
@tamichloe noooo, popravde ma nuna nikdy nelakala, ale uz sme naozaj vyskusali asi vsetko, co by som si vedela predstavit, tak ktovie, mozno motyka vystreli... my mame teraz zapp xtra ale tym ze sa sklada z dvoch casti, tak do lietadla ho tahat nechcem... radsej nieco skladne a male. a mozno sa mi tam maly ani nezmesti, uvidime 🙂
@veve39 ahoj 🙂 ja som sa rozhodovala medzi peg perego si a nunou a nakoniec som si vybrala nunu. Som s nou spokojna a dufam, ze sa do nej este cez leto vpracene 🙂 Je lahka, zaberie malo miesta v kufri, lahko sa rozklada a sklada, velmi lahko sa ovlada(soferuje). Nevyhody: nedaju sa jej polohovat nozicky a dost hrkoce po nerovnom terene. Ale aj tak ju uz pouzivam len na nakupy, alebo ked niekm cestujeme, tak ju hodime do kufra. Inak uz chodime von bez kocika. Mozeme sa niekedy stretnut a mozes si ju vyskusat 🙂
včera sme úspešne predobjednali nezáväzne nunu farby Emerald 😵 😵
@zuzana141 do nuny som si sila sama podlozku, ale kocarik uz nemam..
Nie je cena tej kolekcie 2012 nejaká prehnaná oproti 2011?

@luciferova ahaaa.fakt? no dobre, objednáme dopredu s rezervou 😀