Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
caute 🙂 riesim vyber nejakeho golfaca na jar-leto-jesen pre moju malu, v juli bude mat rok. zamilovala som sa do tej ruzovej nuny z kolekcie 2012 😅 ale mam dilemu, ci je takyto sportiak vhodny aj pre take este relativne male babo (od nejakych 10mesiacov?) aj ked teda ona je z tych vacsich 😀 teraz mame brio go, ale zda sa mi hrozne tazke, najma ju musim nosit po schodoch do bytu... ale ako to tu tak zbezne citat, vsetky ste velmi spokojne, same chvaly 😉
@livinka32 ahoj.tasku som kupila http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36397430&tab=0 a podlozku http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41239724&tab=4 .sije vseliake krasne, skus kuknut.oboje sedelo super. 😉
@elledriver my sme kupovali nunu ked mala malinka necelych osem mesiacov, kupovali sme ju na dovolenku, lebo je veeeelmi skladna, nenapada ma nic preco by nemala byt vhodna pre take babo 😉
@tina129 super 🙂 dakujem, tej novej ruzovej neodolam a tiez chceme ist na dovcu v lete..
@marafka ked som pozerala prvy raz tu stranku tak tam boli uplne ine ceny asi ich nemali este prepisane..teraz je tam cena 184 eur..kraasne su tie farby vsetky ,ja mam nunu 2010 sedo zelenu este tu prvu a s nou som velmi spokojna ..priestorovo tato 2010 sa mi zda sirsia ako 2011 a to syncek bude mat teraz 2 roky 17.2.a v pohode sa tam da a tiez je valibuk🙂 na svoj vek väcsi ako ine deticky uz minuly rok bol velky cez leto a este tam mal vela priestoru..len mi tu chyba vacsi kosik na tej 2010 je mensi..a polohovanie je len do pololehu,ale nam to nevadilo uz ani min.rok mne zaspal syncek aj tak🙂
ahojte, zvazovala som kocik espiro magic cup a prave dnes som nasla kocik nuna pepp 2011 a 2012, rada by som sa spytala na rozdiel medzi nimi? vedeli by ste mi niekto povedat ako sa s nimi chodi po terene? a ako zvlada zimu a sneh? bola by som vam velmi vdacna, bo uz naozaj nieco potrebujeme🙂
caute zvazujem o kupe nuny ale teraz neviem ci 2010 alebo 2011?poradte?dcera bude mat este len dva roky v aprili a zacne chodi t do skolky ale niekedy chodime aj na vylety a obcas mi vie zadriemat v kociku tak neviem ci by jej to nevadilo pospat si v nom aj ked nie je do uplneho lahu?potrebujem ist s nou aj do prahy na otocku takze spanok cez den by bol jedine v kociku a neviem ako s tou 2010?dakujem pekne
Inac nepredava nejaka z vas nunu?za 100E BY SOM kupila 🙂))
Ahojte, chcem sa spýtať, niekde som čítala, že kočík nie je vhodný na zimné obdobie, že je skôr na leto - jeseň. Čo vy na to? Môj malý bude mať v júli rok.
Tak, už aj my máme konečne nunu. Dlho som váhala, či nám už nebude malá, ale potom som neodolala. Je úžasná, veľmi som s ňou spokojná. Skladná, ľahko ovládateľná, nemá chybu. Je vo farbe lekorice a ja so si na oživenie do nej ušila takúto podložku 🙂 🙂 Horné popruhy som dala preč, nakoľko ich nepoužívame, dcérka má 20 mesiacov, už ich nechce, tak som ani nerobila otvory na podložke, aspoň som nepokazila vzor. 🙂
Kocky čo máte nunu ako ste si zvykli, že nemá madlo nevadí to detičkám?
@persseffona my sme kupili nunu, ked mala mala 7 mesiacov a madlo jej nikdy nechybalo, priputavam ju len spodnymi pasmi a uplne staci, ked je v nune, tak pekne sedi a pozera, v druhom sportaku stale len vystraja 😉
@tina129 tak to je super...už som sa rozhodla že objednám tú novú kolekciu len sa este rozhodujem farbu...
@persseffona len pozor, vraj farby wineberry a licorice, ktore boli v roku 2011, budu aj v roku 2012 ale bez zmien, cize sa budu predavat ako kolekcia 2012 ale v skutocnosti to bude rok 2011
@tina129 díky čítala som to na ich stránke a tieto som aj tak nemala v zálusku
Čo vravíte na nové farby, ktorá sa Vám najviac páči?
@engiii no my sme v nej boli asi tiez takto ako vy 🙂 len moj je asi tucnejsi, teraz ma nejakych 97 cm a 16,5 kila a dva roky ideme mat 4.2 🙂 ale vy teraz cez zimu v nej nechodite vsak? ja som ju preto predala ze som potrebovala kocik aj na zimu a sportiak som uz nemala, tak som vymenila nunicku za espiro magic 4 a lutujeeeem strasne, to je hrozny kocik oproti nune co sa tyka ovladania kocika...ale zase maly ma v nom viac miesta...no uvidim mozno v lete zase kupim nunu 🙂
@marafka my v nej teraz tiez nejazdime mame iny kocik na zimu chicco enjoy jediny ,ktory som zohnala do ktoreho sa mi syncek zmestil aj s fusakom🙂,mne je ju tiez luto predat este si ju nechame na toto leto len na take prevazanie🙂s tym ovladanim to mas pravdu ked sme kupili kocik na zimu tak s nim bojujem este ked do neho dam 14 kiloveho synceka to je zaberacka:D uz sa tesim ked sa otepli o mozem vytiahnut nunicku🙂

@rivatha a aku mas ponuku? zas aj co je vo vybave...
strieska sa nejako extra nemenila z kolekcie na kolekciu 🙂