icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

kackabrcka
28. sep 2010

@sasrnka tu clonu mam aj ja pasuje na viacero kocikov ja som ju mala na buggster aj na zapp

zuzul1310
28. sep 2010

@kackabrcka pochváľ sa ako bolo na dovolenke, už si tu chýbala. Tak piesok a dlaždice sú asi jediné čo ten kočík nezvláda, škoda, pár úprav a mohol by byť dokonalý 🙂

anezena
29. sep 2010

@kackabrcka to hovoris o mne? lebo aj ja ju predavam, ale len preto ze chcem tu zltu 😀
ja mam tiez uz tu clonu a je supeeer. ja ju mam stale namontovanu a teraz ked tak fuka, stupel je tam uuplne vzadu schovany a nefuka mu dovnutra, takze max. spokojnost a kocik ked sa aj sklada vobec nezavadzia ta clona. neviema ko to bude s plastenkou ked zacne prsat ci ju navlecem na kocik ked tam bude ta clona

kackabrcka
1. okt 2010

@zuzul1310 na dovolenke dohodim nejake foto do albumu do dcerke sa velmi pacilo aj ked 2tyzdne boli nejako malo pre mna.. ale bolo super.. no prisli sme do uprsaneho nemecka kde je 8st. ☹

kackabrcka
1. okt 2010

@anezena nie teba nemam namysli 🙂 vidis na to som nemyslela ze clonu mozem dat aj proti vetru..

zuzul1310
1. okt 2010

@kackabrcka fotky som si pozrela, maličkej sa zjavne páčilo, je zlatučká. Verím že dva týždne ubehnú rýchlo v príjemnom prostredí.

pastuska1
5. okt 2010

babenky, chcem sa spytat ako je nuna skladna do auta?

zuzul1310
5. okt 2010

@pastuska1 nuna je najskladnejší kočík vôbec, má super rozmery v zloženom stave , keď sa malý zobudí tak ti ho odfotím zložený
Rozmery zložený: 71 x 55 x 20 cm

anezena
5. okt 2010

@pastuska1 tu je zlozeny, je to taka placka, nie su to golfove palice

zuzul1310
5. okt 2010

ja mám ten istý takže nebudem pridávať viac fotiek.

zuzul1310
5. okt 2010

@anezena čauko, ty už máš žltý, alebo si si nechala ten pôvodný?

anezena
5. okt 2010

@zuzul1310 este mam stale tento sedo zeleny, este som nepredala 😉 😉

pastuska1
6. okt 2010

@anezena inak som videla aj na bazosi. ja nad nim vazne uvazujem, mame golface, mala ma 13 mesiacov a ma 13 kilo, uz ju to ledva odvezie a este ked dam naklad do kocika tak dovi dopo. preto pokukujem po nune, ma nosnost do 18 kilo. a mala mi este ani nechodi, takze bud v aute alebo v kociku. vyplatu mam koncom mesiaca :P musim pockat. inak nechce sa mi velmi kuppovat novy, ved naco....

zuzul1310
6. okt 2010

@pastuska1 nuna je ideálna odporúčam a malý má skoro 18 kg a s pohode sa zmestí.

pastuska1
6. okt 2010

tak to je suer, nie je o com. poviem ex nech mi polovicu prispeje a koncom mesiaca mozme kupit nunu 🙂

pastuska1
6. okt 2010

baby este mi povedzte aky material je latka. ci sa da lahko cistit, ked to mala zacapka spinavymi rukami, ci sa to da nejak utriet bez nutnosti hned prat cely potah :p

zajo79
6. okt 2010

@pastuska1 do nuny moc naklad nedas 😕

pastuska1
6. okt 2010

@zajo79 no moj naklad je maximalne kabelka v kosiku a flaska, pripadne plienka a vlhcene utierky. teraz mame cam combi baby, je skvely, ale fakt tak do 10 kilo. uz ked je zatazeny, tak sa s nim zle ide :(

zajo79
6. okt 2010

@pastuska1 nechodis obcas nakupy, pripadne na cely den niekam? to nuna nehrozi. i par veci ked sa kupi, tak tazko do nuny.

pastuska1
6. okt 2010

@zajo79 na nakupy chodim zasadne autom 🙂 a ked ideme niekam na cely den, tak tiez autom, vacsinou dam do kocika zaklad - tri plienky, vlhcene utierky, flasa s cajom, piskoty a svetrik. to je vsetko. to sa do nuny zmesti, nie? 😕

anezena
6. okt 2010

@pastuska1 pokojne porozmyslaj, kludne predam 😉 😉
inak aj musim oponovat. ja chodim od jula vsade peso, vlakom al. busom, lebo nemam auto. a ja chodim na nakupy. kazdy den dam do nuny dole do kosika nakupneho dva litre mlieka, a nejake drobnosti.
mame taku tu ciernu tasticku na nunu, kde nosim nonstop: dazdnik, vlhcene obrusky 63ks, dve plienky a plastenku. a potom este svoju tasku ciernu oriflame tu vacsiu a tam nosim vsetkoo: moje veci, danusovi flasu 750ml tu rajec, nejake sladkosti, jedlo, nakup: jogurty, maslo, sunka a pod. kraviny. takze pre mna uuuplne ze wauu. ja vlastne kazdy den chodim na nakup s nunou. ja na nu nedam dopustit je supeeer 😉 😉 😉

pastuska1
6. okt 2010

@anezena tak ked sa ti do konca mesiaca nepodari predat, tak si ju beriem ja 🙂 ved si z TT nie? ja tiez 😉

anezena
6. okt 2010

@pastuska1 jasne z TT priamo. ok, tak sa potom ozvi, oki?

kackabrcka
6. okt 2010

@zuzul1310 veru sophie sa pacilo moc a ja by som este tyzden prijala.. 😀

kackabrcka
6. okt 2010

@anezena tvoja nuna je pekna.. ta mentolova strecha zvnutra ju robi velmi zaujimavu ... my ostavame pri fialovej do 3rokov a mozno odlozime pre druhe ked sa namontuju adaptery da sa s nou behat aj s maxi-cosi vajickom...

kackabrcka
6. okt 2010

ak by niekto chcel predam origos plastenku aj moskytosietku na nunu...

zajo79
6. okt 2010

@kackabrcka tu plastenku a moskytieru si dostala zadara nie?

kackabrcka
6. okt 2010

@zajo79 ved hej ale kocar si nechavame a plastenku nam netreba..

kackabrcka
6. okt 2010
zajo79
6. okt 2010

tak naco by si to slovaci kupovali u teba, ked tu to maju zadara za cenu 150ecok plus minus par?

ako..nic v zlom. len konstatujem 🤐