Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@kackabrcka pochváľ sa ako bolo na dovolenke, už si tu chýbala. Tak piesok a dlaždice sú asi jediné čo ten kočík nezvláda, škoda, pár úprav a mohol by byť dokonalý 🙂
@kackabrcka to hovoris o mne? lebo aj ja ju predavam, ale len preto ze chcem tu zltu 😀
ja mam tiez uz tu clonu a je supeeer. ja ju mam stale namontovanu a teraz ked tak fuka, stupel je tam uuplne vzadu schovany a nefuka mu dovnutra, takze max. spokojnost a kocik ked sa aj sklada vobec nezavadzia ta clona. neviema ko to bude s plastenkou ked zacne prsat ci ju navlecem na kocik ked tam bude ta clona
@zuzul1310 na dovolenke dohodim nejake foto do albumu do dcerke sa velmi pacilo aj ked 2tyzdne boli nejako malo pre mna.. ale bolo super.. no prisli sme do uprsaneho nemecka kde je 8st. ☹
@anezena nie teba nemam namysli 🙂 vidis na to som nemyslela ze clonu mozem dat aj proti vetru..
@kackabrcka fotky som si pozrela, maličkej sa zjavne páčilo, je zlatučká. Verím že dva týždne ubehnú rýchlo v príjemnom prostredí.
babenky, chcem sa spytat ako je nuna skladna do auta?
ja mám ten istý takže nebudem pridávať viac fotiek.
@anezena inak som videla aj na bazosi. ja nad nim vazne uvazujem, mame golface, mala ma 13 mesiacov a ma 13 kilo, uz ju to ledva odvezie a este ked dam naklad do kocika tak dovi dopo. preto pokukujem po nune, ma nosnost do 18 kilo. a mala mi este ani nechodi, takze bud v aute alebo v kociku. vyplatu mam koncom mesiaca :P musim pockat. inak nechce sa mi velmi kuppovat novy, ved naco....
tak to je suer, nie je o com. poviem ex nech mi polovicu prispeje a koncom mesiaca mozme kupit nunu 🙂
baby este mi povedzte aky material je latka. ci sa da lahko cistit, ked to mala zacapka spinavymi rukami, ci sa to da nejak utriet bez nutnosti hned prat cely potah :p
@pastuska1 pokojne porozmyslaj, kludne predam 😉 😉
inak aj musim oponovat. ja chodim od jula vsade peso, vlakom al. busom, lebo nemam auto. a ja chodim na nakupy. kazdy den dam do nuny dole do kosika nakupneho dva litre mlieka, a nejake drobnosti.
mame taku tu ciernu tasticku na nunu, kde nosim nonstop: dazdnik, vlhcene obrusky 63ks, dve plienky a plastenku. a potom este svoju tasku ciernu oriflame tu vacsiu a tam nosim vsetkoo: moje veci, danusovi flasu 750ml tu rajec, nejake sladkosti, jedlo, nakup: jogurty, maslo, sunka a pod. kraviny. takze pre mna uuuplne ze wauu. ja vlastne kazdy den chodim na nakup s nunou. ja na nu nedam dopustit je supeeer 😉 😉 😉
@zuzul1310 veru sophie sa pacilo moc a ja by som este tyzden prijala.. 😀
@anezena tvoja nuna je pekna.. ta mentolova strecha zvnutra ju robi velmi zaujimavu ... my ostavame pri fialovej do 3rokov a mozno odlozime pre druhe ked sa namontuju adaptery da sa s nou behat aj s maxi-cosi vajickom...
ak by niekto chcel predam origos plastenku aj moskytosietku na nunu...
@kackabrcka tu plastenku a moskytieru si dostala zadara nie?
@zajo79 ved hej ale kocar si nechavame a plastenku nam netreba..
@zajo79 zijem mimo Sk a tu je cena takato
http://www.amazon.de/Nuna-92199-Regenschutz-Ins...
tak naco by si to slovaci kupovali u teba, ked tu to maju zadara za cenu 150ecok plus minus par?
ako..nic v zlom. len konstatujem 🤐

@sasrnka tu clonu mam aj ja pasuje na viacero kocikov ja som ju mala na buggster aj na zapp