Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@samynka ahoj tak neviem ako vyzera nuna 2011 alebo 2012 ..ja som si kupila od jednej baby 2010 este mam par mesiacov zaruku ...moja mala ma vysku tak 86cm a 10kg...a ked je vyzlecena vojde do nej v pohode a este ma aj na vysku miesto ...
teraz v zime ked je naobliekana mam v nom este aj fusak(taky este po mne podotykam) aj ona ...zmesti sa tam ...a na jar uz jej tam bude super.este somsa bala ako bez toho madlaale netreba..to su uz velke deticky u ktorych stacia iba tie pasy....
@vidovaz jééééééj aj ja mám taku podlozku ale v zelenom a dufam ze budem mat aj nunu ale este taku opicku potrebujem 😀 nehuackujes aj mne? 😀 alebo podla coho si to prosim hackovala?
@malinovka333 no predsa podľa tej podložky 😀 😀 😀 a vlastnej fantázie
nie, kupovala som novu, pouzitu som nikde nezohnala, myslim 2011, iba fialovu a tu som nechcela. Dokonca je vsade 2011 vypredana, ostala len zlta farba, tak som bola rada, ked som nasla u jednej predavajucej este tuto tmavohnedu a mala este ciernu. Mozno ju este ma.
ahojte 🙂
my uz mame tiez nasu Nunu doma 😉 tak sa tesim, zatial vyuzivame nas prvy kocar, sme s nim max spokojni, ale uz sa tesim ked vytiahnem Nunu
@vidovaz tak potom si strasne sikovna , poviem sestre hádam mi uháčkuje 😀
ahojte maminky 🙂 chtela bych se zeptat (možná už to někde je, tak se kdyžtak omlouvám, že se ptám znovu 🙂 ). Rozmýšlím nad tímto kočárkem, dcerka má 14 měsíců, skoro 13 kilo a 81 cm, myslíte, že je kočárek dost prostorný, aby se mi tam ještě v pohodě vešla? Máme Quinny Buzz, ale na jaro-podzim uvažuji o něčem menším. Malá už dost běhá, tak se mi na tahání za jednu ruku tento kočár velmi líbí. Vy co ho máte, jste spokojeni?
Ještě bych chtěla poradit, nová kolekce 2012 má mít i polohovací nožičky, určitě je to dobrá věc, ale zase je ten kočár dražší...vyspí se vám v pohodě děťátko i bez toho polohování nožiček? Nebo je lepší raději už počkat na nový model? A poslední věc 🙂 jediné co mi vadí, že nemá madlo před dítětem, ale to je asi jen o zvyk, že? nebo máte tam některá nějaké univerzální madlo? děkuji vám moc moc moc 🙂 pěkný den.
@danielka2010 ahoj
tu je link na madlo k Nune: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13143420&tab=1
..mne osobne sa zda, ze to polohovanie noziciek v novej kolekcii nie je na celu cast noh..nevidela som ho nazivo, ale podla obrazkov sa mi zda, vid foto
..podla toho co preferujes, ja ho chcem pouzivat hlavne na cestovanie, dovolenky a podobne, kedze som s nasim kocarom max spokojna..preto mi nevadi, ze polohovanie noziciek tam nie je
..nas maly ma okolo 9kg a 75cm tak co sa tyka velkosti tak ti neporadim
@malinovka333 ak nie, ozvi sa, nemám problém 🙂
@danbian tu je link http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=152802, tú ružovú tam nemali úzku, tak som reagovala na tú väčšiu, ale s tým, že chcem takú istú ale úzku do Nuny. A v pohode, obratom mi ju poslali.
babenky,ak by niekto predaval v aprili nunu 2011,sand,night,licorice vo vybornom stave do 100€ bez prislušenstva,tak šup sem do IP..dakujem
ahojte 🙂
slniecko77 dekuji moc za info 🙂
jeste bych se chtela zeptat...urcite to bude nekde v diskusi, jen śe mi to cele nechce cist 😉 😉 😉 nevite, kolik meri zadova operka? Diky 🙂
Nuna je nadherna 🙂 🙂 🙂 , opravdu moc...ale zadovou operku ma cca o 7 cm kratsi nez xxl vlozka v Buzzovi, to je dost kratka operka 😠 ☹ ☹ Uz v Buzzikovi jsme na delku tak akorat a v nunicce uz by teda maly asi trcela hlavicka ... skoda.. ted zase hledat neco jineho... ☹ 😀 😀 😀
@danielka2010 a kolko ma cm? ta opierka??
http://www.kociky-babymania.sk/kocik-nuna-pepp-... baby tu ju mate v zlave.za 160€
aj tu maju lacno,a ked zoženiete lacnejšie,tak daju aj oni...http://www.miminkovo.sk/kocik-nuna-pepp-2011-p-...
@slniecko77 len ta hneda je 2010,žltu maju poslednu za 132€ 2011,pisala som im 😵
@slniecko77 tam ju už nemaju 😵

@blondy12 Ahoj...všimla som si, že máš bambulku rovnako starú ako ja malého...uvažujem veeeľmi silno o nune...len neviem, ako je priestorová...myslím, či nie je malá...a či ešte aj v lete do nej v pohode decká vojdú???