icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

persseffona
3. feb 2012

@slniecko77 ale nie tú novú či? 😀

persseffona
3. feb 2012

@slniecko77 jééj tvoj malinký je tak veľký ako moja Natálka tak snád ho dlho využijeme mi máme tiež 9kg a 74cm

persseffona
3. feb 2012

@slniecko77 hodila by si foto malinkého aký je v nej veľký? díky

tamichloe
3. feb 2012

@persseffona 2012 nemaju zatial nikde

tamichloe
3. feb 2012

mne stači 2011,no všade už maju len žltuuu a taku nechcem ☹

persseffona
3. feb 2012

@tamichloe ved práveže aj ja mám objednaný 2012 žltý 😀 , ale mali by byť až koncom mesiaca začiatkom marca, ale však teraz by sme ho aj tak nevyužili však vonku -25 to ani radšej nevystrčiť ani nos z domu 🙂

tamichloe
3. feb 2012

@persseffona veru,je riadna kosa 😵))..mne sa viac pačia 2011,to polohovanie nožičiek 2012 je o ničom....

persseffona
4. feb 2012

@tamichloe tak lepšie ako nič 🙂 čo ja viem aj je to pogumované čiže sa to tak nebude ničiť

sjuzocka
5. feb 2012

Ahojte, zaujimalo by ma, co je na nune take specialne ze si ju jej majitelky nevedia vynachvalit 🙂 cim sa odlisuje od inych kociarikov (golfacov napr.)?

didiana333
5. feb 2012

@sjuzocka no mne osobne sa najviac na nej páči to,že je lahučká a velmi lahko sa nou manevruje aj jednou rukou...takých golfáčov je málo... 😉 a je skladná a ešte aj dobre (imidžovo ) vyzerá.... 😀 tolko moj názor.... 😉

sjuzocka
5. feb 2012

A pohodlie dietata? Nie je privelmi uzka?

didiana333
5. feb 2012

@sjuzocka Určite nie...ale tiež som si ju bola najskor vyskušať v obchode,lebo aj mne sa to zdalo,ked som ju chcela kupiť...chápem tvoju otázku... 😀 Príklad: Moj syn má 2roky a 2mesiace,váži už 15kg a meria 96cm...a stále sa v nej vozí,teraz v zime aj s lodger fusakom.... 😀

slniecko01
5. feb 2012

Ahojky dievčatá chela, by som sa spýtať, tie ktoré máte nuna 2011/2012, aké sú rozmery sedacej časti a opierky, polohovanie a opierka nožičiek, Moja malá má síce 2 roky a máme síce PP pliko3 ale nedá sa ovládať jednou rukou 🙄

tamichloe
5. feb 2012

@didiana333 naozaj aj sfusakom sa tam mestii??ale baby Vy všetky čo mate nunu,večšinov byvate v meste?? 😵

jessicax
5. feb 2012

@didiana333 naozaj sa ti tam maly este zmesti? Lebo ja som mala nunu chvilku pri malom a ked som do nej posadila na skusku starsiu, ktora mala vtedy cca 95cm tak uz mala hlavu uplne natesno pod strieskou 😕. Inak bola fajn, na rychle presuny a na leto super 😉

janka_28
6. feb 2012

Baby a skusali ste ten kočiar pichnúť za predneé sedadlo vodiča, zmestí sa tam?? My mame Toyotu corollu, ta ma doost velky priestor, mozno by tam vosla

luciana157
6. feb 2012

no moja skusenost je taka, ze ked mala malinka 1 rok aj 2 mesiace, tak som musela nunu predat. malinkej bola uz od 1 roku v lahu kratka.musela davat hlavicku bokom,ked lezala a to nie je extra velke dieta.ale inak manipulacia,lahkost uplne super.

didiana333
6. feb 2012

@tamichloe
@jessicax ano,stále sa zmestí a stále ju používame.... 😉 Ja mám nunu 2010 a my ju na spanie vobec nepoužívame,len na vozenie....

brisilda
16. feb 2012

dievcata ma nuna 2012 o cosi dlhsiu opierku chrbta? oslovilo ma, ze sa da polohovat do lahu a hlavne ma oslovilo polohovanie noziciek 😉 ak mate niektora nunu 2012 alebo aspon 2011 mozete mi odmerat dlzku chrbtovej opierky? dakujem

tamichloe
16. feb 2012

@brisilda nuna 2012 bude až v marci,ak sa dobre pametam chrbtova opierka ma 44cm

brisilda
16. feb 2012

@tamichloe to som uz neskumala od kedy bude ale internetove obchody ju uz ponukaju bez upozornenia, ze bude az v marci ale to a tak nevadi ved marec klope na dvere 😀 ja vaham ci ju mam objednat .....mala som nunu 2010 a bola uzasna len mi vadilo, ze sa nepolohovala

dijefcatko
20. feb 2012

Ahojte, v užšom výbere mám Nunu 2012 a Quinny Zapp xtra. Viete ich nejak porovnať? mužovi sa viac pozdáva Quinny, mne Nuna. Čítala som, že Nuna má gumené kolieska, čo sa mi zdá výhodné. Hrkajú na nerovnom teréne? Teda v porovnaní s inými golfáčmi je to podobné, slabšie, hlučnejšie? A čo ten nízky podvozok? Nejaká maminka písala, že je tak nízky, že sa občas zachytí na nerovnosti na ceste? Ak mi viete poradiť, budem veľmi vďačná 🙂

@didiana333
@luciana157
@persseffona

katka226
20. feb 2012

Ahojte, pridávam sa k @dijefcatko... tiež mám rovnaké otázky 🙂 ... A mohli by ste prosím zmerať aj dĺžku od sedadla po "stupák" na nožičky /teda, kde si ich dieťa kladie/??? Ja len či malý nebude mať nožičky dosť pokrčené 😒 ... Ďakujem veľmi

katka226
20. feb 2012

Ozaj, ešte by ma zaujímalo, či niektorá nechcete Nunu predať... Rada by som kúpila 🙂 Nepotrebujeme totiž novú, nakoľko sa už veľmi nevozíme v kočíku, len na nákupy, keď treba v meste niečo vybaviť, na výlet do auta atď. Ani nejaká chybička krásy, čo neovplyvní funkčnosť, by nevadila...

anika11
20. feb 2012

@dijefcatko ak mozem odpoviem aj ja.mne sa zdaju kolieska tichucke a co sa tyka toho podvozku,na chodniku som este nikdy o nic nezavadila,ale obcas sa mi podarilo ho zachytit pri schadzani z obrubnika.ale to iba zo zaciatku,kym som si na to zvykla.potom uz som si davala bacha kadial schadzam 🙂 Inak ja som s nunou spokojna,je lahucka a dobre sa ovlada

didiana333
20. feb 2012

@dijefcatko no ja som s nunou velmi spokojná...tiež som zo začiatku uvažovala aj o quinny,...bol v mojom užšom výbere tiež... 😀 ale nakoniec si quinny kupila kamoška,takže som zistila,že je nepraktický a ooooovela hrkotavejší,ako nuna.....ona ho nakoniec aj predala,lebo s ním vobec nebola spokojná.Ja nune naozaj nemám čo vytknuť,vyhovuje našim potrebám a nikdy sa mi nestalo,že by som podvozkom niekde zavadila....

dijefcatko
20. feb 2012

@anika11 @didiana333 vďaka za odpovede 🙂 neviem prečo, ale ja som na hrkotanie koliesok alergická a je to pre mňa jedno z hlavných kritérií. Plus skladnosť, máme Toyotu Yaris a tam dať kočík je problém. Keď cestujeme k rodičom, berieme nášho Dorjana tak, že konstrukcia do kufra, sedacka na predne sedadlo a my s malou sme vzadu. Ist tak do mesta je pre mna uz velky problem, musim kupiť niečo praktickejšie a skladnejsie. Neničia sa tie kolieska?

persseffona
20. feb 2012

@dijefcatko ahoj aj my máme dorjana a stále využívame, ja ešte nemám nunu mám ju objednanú tak ti neviem povedať tie parametre, ale čo sa týka quinny zap xtra skúšala som na jednej predajni v BB a určite nie aj baby tu píšu, že čo sa týka hrkotavosti je oveľa horší..

Tak baby na stránke kde som ja objednávala píšu, že prvé naskladnenie bude až 15.03 tak dúfam, že v marci ho máme doma

dadaka1
21. feb 2012

ahojte maminky,prosim vas ktore mate nunnu,aku mate ak mate podložku do nej?s bocnicami ci bez,potrebujem poradit.dakujem

tamichloe
21. feb 2012