Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahojte maminky, nepredava niektora z vas fusak na nunu? Najlepsie cierny alebo lecorice, ten tmavohneny.
Moze byt pouzivany. Resp. aky iny fusak sa hodi do tohto kocika? Ale tensi, prechodny, chcem to hlavne teraz na jar.
Dakujem 🙂
@danbian ahoj,tu maš na bazari https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/u7d0/fus...
Poradite mi prosím vas niektora do akeho veku,resp. Do kolko centimetrov je fusak Nunna?dcerka ma uz 18 mesiacov a neviem ci sa nám oplati kupit,velmi mi tym pomozete 😉
ahote, prosim poradte mi. ma niektora kocik nunu pepp 2011 a ma uz vacsie dieta? myslim 2 roky a viac... ja som dnes kupila nunu pepp 2011, nasa ma 22 mesiacov a 12 kg. no zda sa mi, ze je jej maly. tak neviem.... ci som dobre urobila. mozno je to len taky nezvyk. bojim sa, ze jej v nej bude tesno ked bude starsia...
dufam, ze ma vyvediete z omyly, lebo ma slag trafi....... 🙂 dakujem pekne.
@katarina.banska - ahoj. Ja mam, mala ma o par dni 21 mesiacov. Teraz v zime sme ju nepouzivali, ale uz sa tesim, kedy ju vytiahneme. Mala ma tiez 11kg, cize podobne. Myslim, ze pokial Ti tam nebude spavat, tak to bude OK. Moja mala tam nebude spavat pravidelne, mozno nahodou niekedy, a ako ju poznam, nebude tam vysedavat, skor len oddychovat ... 🙂
@weirdo anii moja v nom nebude spavat, mozno obcas. my sme ho kupili len na take presuny, na dovolenky a nakupy. nemas pocit, ze vrzga ked v nom nie je mala? ja mam taky pocit, ale ked je v nom mala tak v pohode. no dufam, ze som nekupila blbost, mne sa veeelmii, no boji sa ci to nie je skor pre mensie deticky.... ☹
@katarina.banska - neboj, ani ine kociky nie su ovela vacsie, len sa zdaju ... vrzganie netusim, dost bucha na nasich uzasnych chodnikoch, ale nemam pocit, ze vrzga ... budes spokojna, neboj 😉
@weirdo dakujem za povzbudenie. akurat nan kupujem este madlo. no neviem, to vrzaganie je ked je prazdny a ked nim zatrasiem, ale tak to bude asi tym plastom a tym, ze je lahky..... ci ? 🙂 dufam, ze budem spokojna.... dakujem este raz si zlata.
@katarina.banska - predsalen je to plast, tak to nie je take pevne ako kovove konstrukcie, take celokovove. Neni zac, daj vediet casom, ako si spokojna 🙂
@weirdo no uvidim dufam, ze budem spokojna lebo velmi vela zien si pochvaluje. aj ked neviem ake velke deti v nom vozia a ci zrovna v 2011.
@katarina.banska no moja ma 2roky jeden mesiac a stale pouzivame,dokonca aj s fusakom Emitex.Uz sice strecha siaha len tak tak,ale mi sme ju nepouzivali,maoja nema rada nieco nad hlavou...ma 85cm,a 14kg.Naobliekana sa tam vprace...takze este do leta urcite vydrzime-spavat mi tam nechcela vobec.
@exupery dakujem ti. a ty mas tiez 2011? no moja tak asi tiez spavat nebude, mozno niekedy ked uz bude hotova, unavena 🙂. no ja dufam, ze ju vyuzijeme aspon do jesene. to bude mat mala uz skoro dva a pol roka.
Ahojte oplati sa kupit nunu 2011 za 120 eur pouzitu ked nova nuna 2012 stoji 170eur??
@katarina.banska ano mame 2011,ako kocik na behacku super,do auta super,do obchodov,mi sme ho vyuzivali na 130percent....urcite odporucam,vies ked uz dieta beha,a len tak si chce oddychnut,rychly presun,a podobne...
@monika2110 - to si musis povedat sama. Ja by som kupila novu 😉
@katarina.banska teraz som si spomenula,susedina mala ma 4roky 14kg,je sice ako spagetka,ale tiez sa v nom vozila,len strecha jej bola mala uz 🙂
este sa chcem opytat, mate niekto madlo na nunu? ako ste s nim spokojne? ja som si prave doobjednala, len dufam, ze bude dobre a neolutujem to. dakujem
mate niektora aj nanožnik na nunicku?akurat kukam pinkie je velmi pekna apišu že aj pasuje,jaaaj dilema,no bude sa asik kupovat...
uz som kocikov, bugin vystriedala pri detoch dost a jedina rychloskladacka, lahucka, moderna, prakticka najlepsia bola nuna 🙂
@katarina.banska moja mala je buchticka, v roku a pol mala 15 kil a v pohode sa tam odvozila a nebola tam natlacena. uplne v pohode je ta buggi 🙂
@zabka8423 super tak to si ma potesila..... 🙂 dakujem ti. no mas nunu 2011? lebo 2010 je o nieco sirsia. a nezda sa ti, ze vrzga? moj vrzga ked s nim pomykam, ale ked v nom je mala, tak je to celkom ok. no asi to bude tym, ze je lahky a je tam plast. ci? 😒
@katarina.banska jaj tak to bola 2010 verzia. ale zase nebude tam az taky rozdiel, ci? mne teda nevrzgala a pekne sme aj po snehu s nou behali, vsetko ok, ja fakt mozem zo vsetkych kocikov len nunu odporucit. hlavne ze je lahunka a skladna a sice vyzera krehko, ale je dost pevna. a mala si v nej kolkokrat aj zdriemla a v pohode 🙂
@katarina.banska uz je predana, uz nepotrebujeme, ale mozno opat budeme potrebovat kocik, zda sa, takze uz nebudem vymyslat ze nieviem ake kombinacie, proste hlboky a nuna. bodka 🙂 nuna je ovela pohodlnejsia ako ine sportaky, ktore su moc prekombinovane, tazke a velke. lebo ked chces mensi sportiak, zase ak mas baculate a vacsie dieta, tak to sa skor vyhrka. ja mam teda velike dieta na svoj vek a zvladli sme to 🙂 nic sa neboj, budes spokojna
zienky este jedna otazocka na vas........ 🙂 🙂 🙂
ked pomykam moju nunu 2011 zlava doprava, tak mi vrzga. pocut tie plasty, ako keby bola rozhrkana alebo co.... 😒 no ked dam do nej malu tak v pohode. neviem ci je to problem, alebo je to v pohode. ja som uplne novu nunu nikde netlacila, nevidela, nedrzala. takze to neviem porovnat. vam to robi tiez? poteste ma, ze ano 🙂 🙂 🙂
a veeeeeelka vdaka
ahojte neviem sa rozhodnut ci mam kupit nunu 2011.Maly ma 14mes a 11kg neviem ci by sa cez leto este vyspal v tom kociku a bol by mu dobry aj na vysku.este by som chcela vediet ci su predne koliecka otocne??dakujeeem🙂
chcela by som sa este spytat ako to riesite cez leto ked je chladnejssie alebo prsi iba deckou a plastenkou?
Má už niekto doma 2012-ku??
@katarina.banska odkial si objednala madlo?

Ahojte maminky, chcela by som sa spytat, ktore uz mate nunu, ze co hovorite na to ked je sneh...ze ako sa s tym kocikom ide po nom, ze ci to je v pohode alebo nerealne 🙂 dakujeeem 🙂