Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
maminky,, je potrebne dokupit vnutornu vlozku do nuny? Toto bude nase prve leto v sportiaku/golfkach, minule sme boli este vo vanicke... A neviem.., ked sa prcek spoti v horucavach.. aku vlozku do nuny dat... Pozerala som, ze vyrobca nic specialne na to nepredava...
Odkial ste objednali tasticku na madlo? Len tu malu na drobnosti,, aby sa mi kociar neprevratil 😅
Dufam, ze v marci budu naozaj kociare v obchodoch na sklade a nebudeme cakat ako maminky minuly rok az do juna 😠
@lilliaan pekne vložky do kočiarov maju na www.pinkie.cz, ja mám odtial opičkové a použijeme ich aj do nuny.....Ja som objednávala z prievidze a pani povedala že po 15.marci ich budu expedovať.....
Ahojte, my máme Nunu objednanú od decembra, no naskladnia ich až v polke marca. My sme objednali Raspberry. Dúfam, že bude ako na foto. 🙂 Naša malá veľmi v kočíku neobsedi, no na nákup a tak je to šikovný kočík. Kamoška má 2011 a je super.
@lubka_to ahoj z kadial z prievidze z miminkova? to by bolo super keby ich expedovali po 15tom
@persseffona ano z miminkova, volala som cez týžden s tou pani a povedala že ked si ju objednám, tak v polke marca by som ju mala mať doma, už sa neviem dočkať, dúfam že to nebude tak ako minuly rok....
@lubka_to no ved aj ja sa toho obávam preto sa pýtam 😀 máš zlaté detičky ako to zvládate?
@persseffona cez den uplne super, horšie sú noci, hlavne malý je teraz dosť mrzuty asi zo zubou....Mala ešte nemá žiadny tak nemá byť z čoho 🙂
@lubka_to no tie zuby ich trápia stále aj my sme mali pred týždnom s tým problémy išli nám stoličky a týžden sme hnačkovali žiadna sranda to nebola
Ahojte, baby prosim vas, co hovorite na tuto tasku? hodila by sa na Nunu? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
@persseffona ahoj,pripojim sa aj mi sme hnačkovali štvrtok a cely vikend,včera už v pohode,bolo to hrozne,až 8x jeden den,volala som doktorke,lebo moja nerobila...aj Vy ste tak moc?ach tie zuby,,,,staršie deti takuto hnačku nemali....
@persseffona Soni, moju maminu vzali do predajne s detským tovarom tu vo Zvolene- a tá majiteľka je majiteľkou aj prievidzkej predajne (Koník)- www.miminkovo.sk, majú tam najlacnejšie kočíky 🙂 A v utorok asi otvárajú už vo Zvolene.
dievčata,aj ste boli na tej vystave v Brne??
@peta268 ahoj, ja som ju mala tiež kúpenú na našu nunu ako druhú v poradí, ale nebola som spokojná - zošmykovala sa mi do strán. Teraz som objednávala značku pinkie - našu piatu a poslednú tašku - a som max. spokojná, máme od nich aj rovnakú podložku do kočíka a včera som objednala aj madlo http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13143420&tab=1
@miska_zv z miminkova mám objednanú nunu
@tamichloe no veru hrozné su tie zubiská...naša mala takú vyštípanú cikulku a ritku bože som s nou plakala sme len sprchovali každu chvilu presne aj naša aj 8x kakala potom už len 4x, ale aj to bolo hrozné lebo sme to nevedeli vyliečiť aj ked som ju striehla každú chvílku
@persseffona aj naša presne,taku mala ritku,plakala,strašne,ja som plakala tiež s nou.... 😢 😢 pomaha nam imazol,naša 6x,8x,5x a včera už len raz som bola štastna a rika sa hoji..ja jej davam linex,to je pri hnačke...už som myslela,že pojdeme na pohotovost,no naštastie to ustupilo,dufam že to už nepride ☹ ☹
@alenah31 dakujem za info, aj nad tou pinkie som rozmyslala, takze asi je rozhodnute, objedname pinkie 🙂 chcela by som aj podlozku a deku od nich, ale neviem aku farbu, resp. aka by sa hodila k farbe lecorice, strasne sa mi paci ta tyrkysova, ale to by sa asi bilo....vy mate aku kombinaciu?

@peta131 aj mne povedala že v polke marca by jej mali prísť, už sa neviem dočkať, len dúfam že tie farby na tom internete sú reálne, lebo sa bojím aby nebola tá ružová moc kriklavá.....Ty si objednávala akú farbu????