icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

azarijka
15. mar 2012

@martina2001 na modeloch 2011 a 2012 idem opierka chrbta najprv do pololahu a potom do uplneho lahu, naboku mas zips pomocou ktoreho to rozipsujes a opierka klesne. ked je uplne v lahu tak ma v najuzsej casti 23cm ale postupne sa rozsiruje, v tejto diskusii par stran dozadu je viac rozmerov, kukni si 😉

persseffona
15. mar 2012

Ahojte kočky tak tu máme 15.3 už sa niekomu ozvali, že idú posielať nové nuny? Z miminkova zatiaľ nič....ja už chcem mať doma cez víkend hlásia 20C

iva564
15. mar 2012

@persseffona dnes som tam volala a pani hovorila, že im prídu na budúci týždeň, tak dúfajme...

malinovka333
15. mar 2012

@persseffona mne odpisali ze zajtra im prídu a od pondelak zacnu rozosielat tak cakam, som zvedava komu pride prvá 😀

persseffona
15. mar 2012

@malinovka333 no tak to som aj ja zvedavá, ak ich budú mať či po ňu neskočíme a urobíme si výlet v prievidzi je predajňa?

persseffona
15. mar 2012

@iva564 tebe vravela budúci týždeň a malinovke že zajtra, tak dúfam, že zajtra 😀

eda28
15. mar 2012

zienky, jak som vas tu citala, ked som hladala vhodny golfac pre nas zamilovala som sa do nuny. objednala som ho asi pred mesiacom z miminkova a uz sa blizi konecne cas ked pridu. Uz len vybrat nejaku peknu latku a ide sa sit podlozka, ale musim pockat na nunu. Som zvedava ci naozaj pridu buduci tyzden.

iva564
15. mar 2012

@azarijka Ďakujem, máš pravdu, nekúpim ho

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
persseffona
15. mar 2012

@malinovka333 ja som mala tiež prvo z čiech objednanú, ale v miminkove dávajú sieťku a pláštenku zadarmo tak som preobjednala z miminkova

persseffona
15. mar 2012

@malinovka333 ja už tiež neviem vydržať 😀

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
persseffona
15. mar 2012

@malinovka333 som zvedáva komu príde prvá...musíme potom popridávať fotky 😀

gumo
15. mar 2012

tam kde som ja objednavala budu v pondelok alebo utorok už v obchode 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 už aby to bolo

persseffona
Odpoveď bola odstránená
persseffona
15. mar 2012

@gumo kde si objednávala? už aby to bolo

persseffona
15. mar 2012

pár na ukážku

gumo
15. mar 2012

@persseffona z Bambini.sk

tamichloe
15. mar 2012

ahojte aj na nuna4U.CZ im zajtra pridu a začiatkom tyždna posielaju

persseffona
16. mar 2012

Tak kočky dnes mi prišla podložka a deka od pinkie, len nech už Nuna príde 😖

iva564
16. mar 2012

@persseffona aku farbu si si objednala?

persseffona
16. mar 2012

@iva564 ahoj ja tú žltú čiapočku

iva564
16. mar 2012

@persseffona ja som myslela akej farby si si kúpila podložku a dečku 🙂

persseffona
16. mar 2012

@iva564 aha tak tú čiernobielu bodkavú a deku z jednej strany žltú a z druhej takú istú ako podložku

iva564
16. mar 2012

@persseffona potom, keď ti príde aj kočík daj pls fotky aj s podložkou, ja budem asi čakať dlhšie ☹ , tak nech sa aspoň pokochám

cuki1980
16. mar 2012

baby, nas maly ma 22 mesiacov ale este potrebujeme kocik do obchodu a na oddych po chodeni ... rozmyslam nad kupou Nuny ale neviem ci sa mi tam zmesti ... je normalne dieta ... co myslite ??? poradteeee aby som sa netesila na nieco zbytocne a hlavne nekupovala 🙂 dakujem

dida81
Odpoveď bola odstránená
azarijka
17. mar 2012

@cuki1980 najlepsie je vyskusat ju a uvidis, v petrzalke v eniki beniky ju maju, ja som ju bola tam skusat 🙂

cuki1980
18. mar 2012

uz ju maju ??? lebo nikde ju este nemaju ... ze dostanu az tento tyzden 🙂
ale dakujem za radu, a kupila si ??? 🙂

lilliaan
19. mar 2012

ahoj kocky, neviete niektora ci nuny uz dorazili do obchodov? Najprv pisali, ze februar, potom ze 16.3, som volala do miminkova, takze v piatok na 100% a stale maju na nete, ze nie su skladom.. 😖 Pockam na tu svoju a az potom objednam od pinkie podlozku s dekou... Citala som ale na diskusii na emimino.cz ze tie podlozky pranim stracaju farbu 😢 a ta bodkovana deka je z jednej strany len obycajne platno... Ak ju niektora mate, mozte prosim napisat, ci je OK? 🙂 A tie tasky od pinkie su zrejme dost velke nie,,, ked bude babo spat, tak budu prekazat?
Bude mat niektora Bisque farbu nunicky? 🙂