icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

andrejecka
19. mar 2012

@lilliaan ahoj mne teraz v piatok dorazilo od pinkie, tá deka je z jednej strany táká príjemná chlpatučká a z jednej je to len látka a taška je super velká

iva564
19. mar 2012

@lilliaan Ahojky, včera som si písala s tetou z miminkova a vraj okolo stredy by im mali doraziť, tak dúfam, že do konca týždňa by mohli prísť aj k nám. Aj ja si chcem objednať podložku s taškou až potom, keď príde kočík 🙂 . Tiež som zvedavá ako to s tými pinkie vecičkami je. Zvažovala som bisque, ale vyhrala raspberry 🙂 🙂 🙂

iva564
19. mar 2012

@andrejecka Ahoj, je to len fotkou, alebo má podložka iný odtieň ako taška? Akej farby je kočiarik? Dik

andrejecka
19. mar 2012

@iva564 kočík bude ten šedý, je tam trošku rozdiel, ale nie taký ako na fotke,je to tým že tá podložka je vlastne z bavlneného plátna a taška z takého pevného nepremokavého materiálu

tamichloe
19. mar 2012

@andrejecka nadhera,aj ja som chcela do mojho elite sport,no neviem aku farbu ☹ ,ked on ma čiernu ,bežov,červenu

lilliaan
19. mar 2012

@iva564 az v stredu? ☹ Uz to zacinaju opat predlzovat a predlzovat,, uz pred vyse tyzdnom mi tvrdila, ze uz su na colnici.. tak uvidime,, snad do konca tyzdna budeme kociariky mat 🙂 A tebe z miminkova potvrdili objednavku? ja som im napisala a nic, od nich ziadna odpoved, tak snad so mnou rataju 😅

@andrejecka kraasne 🙂 Ani to nevadi, ze je taska trosku ineho odtienu,, ved je to stale zelena, tak je to aspon pestrejsie 😉 Deka sa prichyti nejako na kociar? Aj zo spodu? Aby sa netahala po zemi 😝
Ja mam bielo-zeleny fusak Lodger Bunker, tak teraz rozmyslam nad modrou dekou i podlozkou,, trosku zmena.. 🙂 ale k tej zelenej ma to stale taha 😀

iva564
19. mar 2012

@lilliaan Ja som si dala úhradu cez účet, tak som sa opýtala, či to mám už uhradiť, teda či to bude v krátkej dobe, tak pani napísala, že tento týždeň budú odosielať, no uvidíme.... Už sa nemôžem dočkať ☹

tamichloe
19. mar 2012

@andrejecka neda sa ti odfotit,kde su tie uchyty na deke?dakujem

andrejecka
19. mar 2012

@lilliaan na tej deke sú na bokoch také dve gumičky, ale neviem ako to tam prichitím

andrejecka
19. mar 2012

@tamichloe je to asi tak v jednej tretine dlžky

tamichloe
19. mar 2012

@andrejecka to tam nedali gombiček?a naspodu su neni tie gumičky??dakujem za foto

andrejecka
19. mar 2012

@tamichloe nedali, na môj starý kočík si to pripevmím o madlo, ale na nunu neviem ako to dám, uvidím keď mi príde nuna, budem lamentovať, alebo si tam idem našiť tie gombíky hneď

tamichloe
19. mar 2012

@andrejecka počkaj na nunu 😵 😵 aj ja o nej snivam už rok..no 4t dozadu som kupila velky športak.....tak neviem,ale do auta ju chcem,sice som už objednavku zrušila,no miminkovo mam pod nosom tak uvidim,vaham,lebo je velmi pindavučka,videla som ju tam naživo 😎 😎

persseffona
19. mar 2012

@andrejecka aj ja som rozmýšľala nad tými gombíkami ako píšeš lebo pochybujem, že na nune bude kde to prichytiť...táto zelená je peknučká naozaj aj ja som rozmýšľala nad taškou tak by si potom bola zlatá ak by si odfotila na nuničke

persseffona
19. mar 2012

Akurát som hovorila s pani z miminkova, že v stredu-štvrtok by mali byť, že skôr určite nie 😢, že už majú nachystané faktúry a vraj budú len rozposielať.

andrejecka
19. mar 2012

@persseffona aj ja mám objednanú z miminkova tak dúúfam že cez víkend už budem kočíkovať a potom všetko pofotím

persseffona
19. mar 2012

@andrejecka ok dakujem ja si nunu idem vyzdvihnuť rovno na novej predajni vo Zvolene tak tiež pofotím 😀

koc1nka
19. mar 2012

Ahojte dievcence,troska sa vam tu votriem,ja tiez snivam o nune,dnes som bola kuknut u nas v predajni aj s dcerkou,tam maju nunu 2011,dala som si tam malu aj sedkat,ale teda ziadna slava,ritka sa jej tam vopchala na tesno,ked som striesku zasvakla,len tak tak sa jej tam hlavicka po sediacky vosla a to ma 9m a 76cm,co ked narastie,zo ako mam chodit bez striesky?Je nuna 2012 vacsia ako 2011?Mam obavy a tak som sa tesila,inak manevrovanie s kocikom super aj kladanie,ale to mini miesto pre dieta,no neviem

enka2
19. mar 2012

@persseffona ....ak sa môžem opýtať, v ktorej predajni vo Zvolene bude?......a treba si ju objednávať dopredu?....díky 😉

persseffona
19. mar 2012

@enka2 ahoj ja mám objednanú v miminkove a oni otvarajú novú predajnu vo zv oproti plavárni ako bol Duso sport. Takže mi ju nepošlu a vyzdvihnem si ju tam aspon ju budem mať skôr. Neviem či budú mať viac kusov to si treba overiť.

azarijka
19. mar 2012

@koc1nka co viem tak nuna 2012 ma rovnake rozmery ako 2011, nasa mala ma 78cm a podla mna sa tam zmesti uplne v pohode, striesku mam aj tak vacsinou "zatvorenu", rozprestriem ju len ked fuka aby bola vnutri viac chranena. ale je pravda ze nuna je skor pre chudsie deticky 😉

malinovka333
19. mar 2012

@andrejecka prosim ta ta deka nie je z tej gulickovej strany studena?alebo je to taka bavlna?aj ja nad nou rozmyslam, podlozku už mám doma zelenu s bocnicami este do stareho kocika som objednavala

@persseffona ahoj este stále nic? 😀 cakame tu vsetky ze to neni mozne

persseffona
19. mar 2012

@malinovka333 😀 asi budem rada ked to bude tento týždeň...ale asi vždy lepšie ako pred rokom kočky dlho čakali že? A tá deka z tej guličkovej strany je taká studená, ale je to bavlna taká pevná

gumo
19. mar 2012

ja som dnes pisala do bambini a ze im mali prist bud dnes alebo zajtra...ale že dnes im nedošli tak že pridu zajtra no som zvedava

mimi21
19. mar 2012

@persseffona ahoooj, a nevies kedy tu predajnu otvaraju? tam budu predavat Nunu??? a ved ty si uz mala objednanu nie?

andrejecka
19. mar 2012

@malinovka333 áno je taká studenšia, lebo je len z tej látky

miska_zv
19. mar 2012

@mimi21 V stredu alebo vo štvrtok 🙂 Moja mamina tam robí 🙂

enka2
19. mar 2012

@persseffona Ďakujem za info 🙂

zarka1
19. mar 2012

@persseffona ahoj práve som si čítala, že v novej predajni vo Zvolene- a kde? lebo ja tiež pokukávam po nuničke no chcela by som si ju aj odskúšať a Zvolen mám celkom blízko, dik za info

miska_zv
19. mar 2012

@zarka1 Je to obchod oproti plavárni- bývalý Ďuso šport. Mali by ho otvoriť v stredu.