Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@kackabrcka dikes, je peknucka, ale ja stale spekulujem a chcem na zimu do snehu ten zlty 😀
@anezena ja viem ze mas zalusk na zltu 😀
@kackabrcka noo mam, aaaale ved uvidim. teraz akurat planujem ist kuk do ikey tu zelenu deku pojde to pekne k tej bude zelenej 😀
Dievcata nemate niektora na predaj Nunu ? Ze Vas uz omrzela ?
@janka5861 ano ja este mam doma a predavam zelenosedu
@zuzul1310 v ikeíi maju, al. mali taku zelenu deku za apr eur tusim 2,50 alebo tak nejak
aaa nasla som tu je
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4012...
my mame fusak red castle, ze ten spodok sa da odpnut a okolo noziciek obobnut mame ho uz od 8 mes.
@anezena ani nehovor, je to strašné, 13teho bude mať dva roky a má 18 kg, pritom dokopy nič nechce jesť, sladkosti absolútne nemá rád a v kuse behá aj vnútri aj vonku, na odrážadle lieta ako šarkan, takže fakt nechápem z čoho priberá. Niečo musím pozrieť, ja mám vlaňajšie fusaky Babyland, ale jeden je už predaný a druhý ešte raz vyskúšam, problém s nimi je v tom, že sa dole nedajú nechať rozzipsované a sú krátke. Keď má malý mokré a špinavé topánky tak potrebujem aby mu trčali z fusaku von. Dám vedieť čo sme nakoniec kúpili.
kocky ma niektora z vas original fusak do nuny ? mozte mi hodit foto.. dakujem
@veqa eisbäarchen je super aj kvalitka je dobra jemu podobny je este altabebe .. stredu-stvrtok nahodim foto ked fusak dorazi.. inak aj kaiser je super znacka
@janka5861 kamoska ma na predaj je z BA dam telefon?
@zuzul1310
@anezena
Ahojte, kočky, chcem Vás poprosiť o radu - môj malý bude mať v NOV 2 roky, má 18kg - aj keď je také priemerné dieťa, nie príliš bacuľaté, ale ťažký je. Mali sme Jané Nomad - do 15kg, ale keď sme túto hranicu prekročili, začal sa nám prepadávať pod chrbátikom, tak sme ho predali. Na dlhé trate sme ešte chceli kúpiť kočík - teda Nunu samozrejme 😉 len mám obavy či mi tam vlezie. Myslíte, že sa vojdeme? 😕 Neviem, chceme ho ísť odskúšať, ale nie som si istá - mám pocit, že to bude zbytočné... Sa mi zdá na fotkách nejaký malikčý. Neporadíte prosím? 🙂
Inak - je to asi jediný kočík čo mi malého unesie... Takže nuna alebo nič 😠 Všetky sú do 15 alebo 18kg, ale viac neodnesú. Jedine o nune viem že bola testovaná na 900kg... Ale čo z toho, keď tam nevojdeme... Alebo vojdeme? 😕 😒 🙂 Neviem...
kocky nechysta sa daka novinka s lepsim polohovanim??
@petra53 čauko, hodím ti sem fotky s mojim krpcom v nune, 13.10. mal dva roky a má 18 kg, tiež nie je tučný, len je silnejší a ťažký. Nunu máme, malý ju zbožňuje, používame aj Jané slalom ale nuna je úplne v pohode a aj ja som sa bála že je malá, ale malý zasa chodí aj pešo a keď si potrebuje oddýchnuť tak mu to úplne stačí. Spať mi v kočíku nezvykne, ale v lete už veľa nechýbalo a bol by mi v nune aj zaspal. Večer ti sem hodím nejaké fotky, inak už som sem dávala nejaké fotky keď sme nunu kúpili, už vtedy mal malý cez 17 kg. Fotky sú na deviatej strane tejto diskusie.
@zuzul1310 OK, ďakujem. Veď aj môj drobec chodí pešo, vlastne sme si mysleli, že už kočík kupovať nebudeme, ale keď niekde ideme - na prechádzku, do mesta a pod., nechce ísť celú cestu pešo a je mi ťažký, aby som ho nosila. A moj drahý manželík ho samozrejme nosiť odmieta 😠 takže som sa orzhodla - teda presnejšie som si to vydobila u mužíčka, že je na čase kúpiť kočík č.4 😀 Inak - určite si ho pôjdem odskúšať do predajne, dúfam, že ho budú mať a uvidíme... Inak - je ešte nejaký kočík čo by ho uviezol? 😀 Myslím váhou... 😅 🙂 Ešte raz ďakujem... 🙂
PS: Tvoj drobček je veeeľmi zlatý 😉
@petra53 Diky pekne 🙂 Nuna je náš kočík číslo 9, tiež nie som ochotná ho nosiť na rukách pretože je ťažký a tiež celú cestu nechce ísť pešo, alebo keď sme išli niekam na výlet tak sme potrebovali kočík čo nezaberie veľa miesta v aute, preto padla voľba na nunu. priateľ sa do nej zaľúbil na prvý pohľad, bola sranda ke´d nám ju kuriér priviezol tak priateľ tam posadil malého a behali po byte ako s formulou 😀 . ja som ju objednávala, lebo u nás ju nikde nemali, ale e-shopy ponpkajú možnosť nepoužitý tovar do 7mich dní od nákupu bez udania dôvodu vrátiť, preto som to riskla aj ja a povedala som si že ka sa tam malý nezmestí, alebo nám nebude vyhovovať tak ho proste vrátim a o nič sa nejedná. My sme mali ešte ja Maclaren XLR, môjmu malému ani mne síce vôbec nevyhovoval, ale má nosnosť 25 kg a je naozaj priestranný.

@zajo79 uz ta akcia neplati, uz nie je v cene platsenka a moskyteria ale fusak.
neviem ci ho niektora mate, ale to je fusak asi pre nejake male mimco, ze? take dvojrocne sa donho uz nenarve. spodok nejde odopnut, ci ide? takzenozicky musia byt v tom fusaku. no neviem ci je to vyhra
my mame fusak od red castle, kt. sa da odpnut spodok a zaonut okolo noziciek. no super je a uz sa nanho tesim 😵 😵