Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ahojte,
tiez mame objednanu Nunu, v miminkove pri objednavke tvrdili ze 15.3 uz bude na sklade, ale zatial sa nam ani neozvali. 😠
ale ako pozeram, niektore pradajne ich uz maju na predajni. 😠
teraz pozeram ze ich uz maju aj v miminkove....🙂
to čakanie je unavujúce už sa nemožem dočkat kedy mi zazvoni tel.. ☹
ahojte holky, citam na diskusii emimino.cz ze su toho roku opat problemy s dodavkou Nuny: kopirujem:
vyjadreni detskeho domu:
Vážení obchodní přátelé, I letos se dodávka kočárků Nuna, bohužel, neobešla bez komplikací. Výrobce nám omylem zaslal modely 2011 pod hlavičkou nové kolekce. V praxi to znamená, že barvy NIGHT, SAND A YELLOW pokračují stejně jako vloni, pouze nové barvy: raspberry, emerald, bisque a scarlet jsou opatřeny dvěma novými prvky (nožičky, stříška). Faktem je, že rozdíl mezi kočárky je takřka minimální a ve funkčnosti kočárek nijak neovlivňuje. Výrobce zakázal tyto 3 barvy zlevňovat na úroveň loňské kolekce a to z těch důvodů, že vzrostla výrobní cena kočárku o více než 10%, dále vzrostl poměr kurzu mezi dolarem a eurem. Toto vše se podílí na zdražení kočárků. Výrobce dále požadoval navýšení ceny na 5.390,– Kč. Budeme se však snažit o to, aby se tak nestalo a nedošlo k poklesu prodeje. Vážení obchodníci, tímto se Vám jménem výrobce za tuto chybu, která nastala ve výrobě, moc omlouváme. Kočárky k Vám již byly vyexpedovány a zaslány tak, jak jste je měli objednány. Pokud by Vám to činilo jakýkoliv problém při prodeji, což by dle informací výrobce nemělo nastat (tento problém se vyskytl například i ve Španělsku, kde původní kočárky byly rozprodány bez komplikací), prosím, informujte nás.
prave som volala do MIMINKOVA a je to pravda: tieto 3 farby: yellow, sand a night ... tieto kocarky su stale rovnake ako boli v kolekcii 2011.. ale za novu cenu! 😠 Zajtra do miminkova kociarky dorazia a do piatku by sme ich vsetci mali mat doma.
To je neskutocny podraz od vyrobcu!!! Den pred dodanim posle email s touto "novinkou". A to sa kolekcia 2011 vypredavala donedavna so zlavou! A teraz chcu, aby ludia zaplatili za tieto kociarky novu cenu, ked tam nie je ziadne vylepsenie... Nehoraznost 😠
tak aj mne volali z miminkova, lebo som mala objednaný ten šedý a nasratá som jak sviňa, no preobjednala som to na ten modrý
@andrejecka a ty uz mas tu zelenu vybavicku od pinkie do nuny vsak 😖 si ju nechas?
@andrejecka mne to pride, ze sa len vyrobca chce zbavit este stareho modelu 2011 a tieto 3 farby boli minuly rok najziadanejsie: yellow, night a sand.. a ked to dopreda, tak zacne predavat akoze "prave" vyrobenu verziu 2012...
To, ze to oni ospravedlnuju ako chybu vo vyrobe snad myslia ako vtip, robia z ludi hlupakov,, to si nevsimli vo vyrobe, ze cele mesiace vyrabaju 2011 namiesto 2012 a zrovna v tych najpredavanejsich farbach ne 😅 😠 😠
Takže človek čaká ako drbnutý na novú kolekciu s vylepšeniami, že nevadí aj si priplatí pritom som si donedávna mohla kúpiť yelow 2011 za 150eur a teraz toto..................hlavne, že to platí aj pre všetky alternatívy, ktoré by som namiesto žltej zvolila.........a teraz čo mám chuť sa vysrať na celú nunu, hlavne že mám doma žltú deku a podložku za 40eur....fakt nemám slov
@persseffona podobne ako Ty....som vytočená do neba...chcela som žltú...z pinkie mám na ceste zelené doplnky...a to som fakt mohla mať 2011 už dávno doma a lacnejšie...začínam rozmýšlať že sa na nunu vykašlem...kurnik...ale ked ja niečo chcem tak za každú cenu...ked trochu vychladnem začnem uvažovať či chcem okienko v strieške, alebo polohovanie nožičiek...ale tá pogumovaná opierka na nohy bola asi naj...neviem čo teraz...nervy máááám 😠
@zrzoska11 moje pocity....idem radšej vychladnúť lebo si to niekto odskáče
tak to je sila:/ keby ja v praci spravim ,ze novy tovar 2012 a vyrobok je spraveny 2011 len nazov zmenený tak uz mam davno padaka!!to ako mozu takto vyrobit a este oklamat ludi!!!podla mna to spravili zamerne menej materialu tak usetrili ,vlastne platia taku vysoku cenu len za nazov 2012..zrusila by som objednavku nech si ich strcia niekam a ked ich nepredaju tak im bude potom stacit aj stara cena!!!
@lilliaan mám už doma tú zelenú sadu a neviem si to predstaviť v modrej nune, som mohla už dávno kúpiť 2011 a bol by pokoj, no nič keď to bude strašné, tak to predám
@persseffona No vidíš, škoda, že si neobjednala skorej. A aj tebe už volali z miminkova?
Baby ako vidim, nie som sama co ma nervy. ja som mala tiez sedu objednanu a pani z miminkova mi dnes volala, ze akurat aj ta je bez okienka a pogumovanych noh. Strasne som sa nasrala a verim tomu, ze to su tie minulorocne a co akurat pre blbe Slovensko a Cechy to poslu takto.......Aj si hovorim, ze okaslat okienko, aj pogumovanie ale takto nas odrbat, prepacte za vyraz, ale na toto cakame tolko. Podla mna je nefer aj ta cena pre tie tri farby. Co robit teraz? Beriete ich aj tak?
@miska_zv čo škoda že som neobjednala skorej? tú starú kolekciu som nechcela...mne nikto nevolal asi vedia prečo
@eda28 veľmi silno o tom rozmýšľam či vôbec kupovať, ale už sme toľko čakali uvidím zajtra naživo a rozhodnem sa
@andrejecka presne mohla som už dávno mať doma 2011 a to za úplne inú cenu
@persseffona No, že keby si chcela bez vylepšení tak si mohla skorej objednať, alebo inú farbu. Zajtra ešte neotvárajú... najskor v štvrtok alebo piatok. A dnes ešte ani im nedošli tie Nuny
@miska_zv ja viem, že nedošli dojdú zajtra kôli tomu ostávam vo zv chcem to vidieť na živo a uvidím.....ja som chcela 2012 s vylepšeniami a to, že chcú rovnaké peniaze za 2011 bez vylepšení tak to nemá obdoby 😒 To je jedno ja sa dohodnem s majitelkou na zajtra, ze by som ich isla obzrieť
Jáj, no tak keď sa dohodneš tak ok...
ahojte odoslali mi nunu takze budem cakat kedy mi pride, ja som objednávala tu modru a mam objednane modre doplnky z pinkie myslite ze sa mi tam budu hodit?lebo podlozku mam zelenu este z predosleho kocika. a tiež by som bola vytocna keby mi to potom povedia ze je to kolekcia 2011 , ja som povodne chcel tu hendu nunu ale tam na jedinej bolo pisane ze sa nevyraba 2012 ta farba, ja by som si na Vasom mieste teda vybrala inu farbu a napisala im to a poradky spravila aby mi to poslali na ich naklady inu farbu alebo ak ste este nezaplatili tak sa nato vykaslat

Ako ste sa pytali na tie deky od pinkie, tak ja som ju kupovala vlani pre malu, prala som ju asi 4 krat a pouzivala na striedacku s inymi a musim povedat, ze ta cierna latka dost vybledla. Neni to nic hrozne, ale uz neni taka vyrazna cierna. Chlpkata cervena je stale rovnaka. A este po tomto lete uz neviem aka bude. Podla mna kvalita nezodpoveda cene.