Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
kocky mozem sa spytat,odkial ste objednavali tie doplnky na nunu?fusak, madlo,plastenku? dakujem
@tehoska ten fusak aj plastenku maju v hociktorom eshope v ktorom maju aj nunu ...napr miminkovo.sk za 18e plastenka plus moskytiera a fusak stoji tusim 40eur
myslim ze ten fusak je zbytocnost ja som kupila pred zimou Altabebe fusak a pasuje tam aj ten nebudem kupovat urcite original
Dnes mi nuna konečne prišla z miminkova, tá opierka na nôžky - o ničom, okienko v strieške mini, ale dá sa. Ale farba je prekrásna, mám raspberry. Oplatilo sa počkať 🙂)
@tehoska Inak to madlo absolútne nechýba - bude ti skôr zavadzať, lebo ho budeš musieť dávať stále hore-dolu. Vyskúšaj najskôr bez. A kolieska sú super, aj na nerovnostiach a hrbolatých chodníkoch. Trochu ich, samozrejme, počuť, ale nič mimoriadne rušivé.
@iva564 Súhlasím, tie vylepšenia nič moc, ale kočík je tak krásny, že majú odpustené!
@gumo tá deka od pinkie sa dá v pohode uchytiť pod striešku pripojím ti foto 😀
Ahojte kočky tak aj my máme Nunu doma dnes som pokukala všetky a nakoniec som predsa len zobrala žltú. Mne sa veľmi páči vôbec nie je ako 20ročný slnečník. Aj malá si hned práve do žltej chcela sadnúť. Páčila sa mi aj tá raspbery, ale taký mám kočík inak by som vzala tú. Pôvodne som tam išla s tým, že neviem či vôbec dáku budem brať a ked som videla vylepšenia tak teda čakala som oveľa viac. Jediná výhoda, že je ten úsek pogumovaný tým odolnejší, ale ten mechanizmus ako keby ho škôlkar vymyslel a naozaj dieťatko buchne nohou a je to dole. Okienko také, že akože ani nemuselo byť a čo sa mi ešte strašne nepáčilo, že ten spodok na tých nových kde je to pogumované čierne tak látka okolo je hnedá. Mne to vadilo asi som detailistka, ale už to fakt mohli urobiť z čiernej látky. Ako sme vyšli s kočiarom von z predajne malá hneď zaspala a spala 2hodiny. Poriadne sme ho odskúšali a som nadmieru spokojná. Inak už som rozmýšľala aj nad tou ponukou 2011 čo ju mali za 149, ale ked si vezmem že mám pláštenku a moskytiéru a nemusím platiť dopravu tak by to vyšlo úplne rovnako si myslím. Páčila sa mi ešte tá Sand, veľmi zaujímavá látka, ale chcela som veselú farbu tak som rada, že sme sa aj s manželom zhodli. Posielam pár foto ako sa našej Natali páči ani nechce výjsť von, že len hapá hapá 😀 ešte aj na predajni sa do nej pýtala hapá hapá 😀 😀
@azarijka no tak ty si aka sikulka 🙂 ten organizeer sa ti veru podaril.super. a toto na nozicky to si ako spravila?prezrad prosiiim 😉 peckovy napad...
@persseffona ahoj,tešime sa na fotky 😵 😵
@zrzoska11 krásna a drobátko tiež spokojné a máte krásne zariadené, aby som nezabudla
@lilliaan díky pozerala som to včera večer, ale rozhodla som sa nakoniec pre 2011 za 180 😀
@gumo táto farba je krásna pre chalana, ale tá sand bola nádherná naživo neviem aspoň pre mňa bola zaujímavá
@sartira ako vidím skoro každému drobčekovi sa páči malinká je nádherná
@zrzoska11 v pohode deku uchyť na striešku odklikni striešku prevleč zaklikni a máš super to tam drží
@azarijka ahoj ako si urobila tú opierku nožičiek vyzerá to super
@persseffona ďakujem za typ....ináč krásne fotečky...rozkošné dievčatko máš...a aká je fešanda v novej nune...slniečko...ináč s tým 20ročným slnečníkom...bola som rozčarovaná z tých odtieňov keď som ich videla v predajni...vyzerali ináč ako na obrázkoch....a v podstate doteraz som "nestrávila" to čo na nás našili s tými minuloročnými modelmi....dúfam že som sa majiteliek žltých nuničiek nedotkla...ved nakoniec každý si vyberie podľa vlastného vkusu nie? 😉 zajtra by mi mali doraziť limetkové doplnky z pinkie...tak som zvedaváááá
@persseffona ahoj, mozem sa spytat, ked si videlu tu sand. Ten potah je ten co bol aj minuly rok, ze? Novy mal byt trosku iny. Tak len sa uistujem, ze som urobila dobre, ked som to zmenila na cerveny. Inak krasne mas zladeny kocik, len ak mozem poradit, casto neper. Ja som tuto deku kupila vlani, prala som ju ani nie 4 krat a dost sa sprala, mne to trochu vadi.
@zrzoska11 nie je zač mňa to tiež napadlo a takto to super drží. Ďakujeme za pochvalu, myslím že ku nej to presne pasuje lebo je tým naším slnkom. V pohode ja som si tiež trošku inak predstavovala tú farbu, vlastne každú preto som to išla všetko obzrieť, ale nakoniec sa mi páčila aj keď mohla byť viac svietivejšia ešte by sme zniesli 😀 Samozrejme, že chvalabohu každá máme iný vkus, bolo by asi blbé keby sa každému páčilo rovnaké. By tu len nuna v jednej farbe behala a to by bola taká škoda. Ja som to dva dni trávila, ale zas dnes mi je to už jedno ked som videla vylepšenia, samozrejme keby ich táto moja mala tiež by som nebola proti, ale zas nie sú pre mňa také dôležité. Ale len s princípu som bola tak vytočená, že keby som chytila toho kto to má na svedomí roztrhla by som ho ako žabu. Zajtra sa teším na fotky
@eda28 Ahoj moja ja som videla naživo túto 2012 v šate 2011tky 😀 tú 2011predtým som naživo nevidela, ale nemyslím, že tam je rozdiel podľa mňa krásna naozaj (nechcem ťa sklamať, ale fakt som nad ňou uvažovala) Páčil sa mi viac ako červený, ale zas to je subjektívne tebe sa môže viac páčiť červená nuna neviem. Na tej červenej mi vadila dole tie hnedé boky na tej pogumovanej čiernej látke. Inak to možno až tak nevidno no ja som tam tie nuny prehodila hore nohami všetky 😀 Toto ma inak dosť hnevá viacero čo má veci od pinkie toto vraví, že vyblednú a sperú sa. Nechápem ked raz tie veci každá stojí 20eur, tak tá kvalita naozaj tomu nezodpovedá. Ako dečka je krásna no ak mi to má po 4roch praniach vyblednúť asi ma picne. Mám maminu krajčírku tak nabudúce mi ona ušije podľa vzoru tejto a z látky ako písali baby čo sa mi bude páčiť.
ináč všimli ste si, tie už máte nunu doma, že pod strieškou je ešte jeden "šilt" do ktorého sa dá zadná časť striešky (pokiaľ je bábo úplne v sede) zastrčiť? potom netreba žiadne okienko hihi
@gossipy_girl
@eustoma
@persseffona
ahojte, takze:
material - nejaka krabica, molitan, lepiaca paska (ja som mala tu co sa pouziva pri malovani na stenu), latka na vrchnu cast.
ja som to robila len od oka, verim tomu ze druhy krat by sa mi to uz tak nepodarilo.
postup: vytvarovala som si krabicu, oblepila ju paskou aby drzala pokope, na vrch som dala molitan aby to bolo makke a este raz oblepila, usila som ten cierny "kabat" s dvoma snurkami na boku ktore sa vzadu pri kosiku zviazu.... drzi to super 🙂
bezne to so sebou nenosim len ked viem ze bude spat 😉
prikladam aj foto, ale je to fotene mobilom takze malo kvalitne.

@gossipy_girl dakujem za inspiraciu k tomu organizeru, hned vcera som si nieco take usila a je to super, lepsie ako taska, na to ze je to male sa mi tam dost veci zmesti a mam to hned poruke 😉
a este prikladam opierku na nozky ked Ela spinka aby jej nevyseli 😉 😉 😉