icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

tamichloe
21. mar 2012

@zrzoska11 kolko ma malinky?

gumo
22. mar 2012

@azarijka urccite netreba lutovat to polohovanie je o nicom

gumo
22. mar 2012

Naša Nuna 🙂 🙂

gumo
22. mar 2012

asi sa vykaslem na podlozku od pinkie kupim toto uzasna vec lebo k nune uchytit deku je asi nemozne kedze tam nieje madlonic ju tam nedrzi a hned si maly skoope dolu
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/6xy1/let...

lilliaan
22. mar 2012

@persseffona ahoj,, toto som nasla, neviem nakolko je to aktualne:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10877543&tab=2

lilliaan
22. mar 2012

@gumo kraaasna je ta modra.... 🙂 Nie je az taka tmava ze....

lilliaan
22. mar 2012

@zrzoska11 jeee,, moc pekneee, aj ja budem mat bisque,, snad uz dnes alebo zajtra 🙂 Mas k nej nejake doplnky?

sartira
22. mar 2012

my mame od vcera raspberry, nove vecicky - polohovanie a okienko su, okienko je naozaj mensie, ale podla mna je nuna krasna, idem objednat madlo este rychlo, pridavam foto mojej bambulky, ta sietka a plastenka sa zmestia aj dolu do kosika,ale su sede, nehodia sa velmi, preto budem pouzivat sietku original z concordu neo ciernu, je ako uliata

tamichloe
22. mar 2012

@sartira nadhernaaa...v skutočnosti je ružovááá??

sartira
22. mar 2012

@tamichloe je taka ruzovo cyklamenova, urcite svetlejsia ako na obrazkoch na eshopoch,ta predna cast striesky je taka ruzovejsia, krasna pre babiku podla mna

tamichloe
22. mar 2012

@sartira je fakt nadherna,aj ja dlhšie rozmyšlam nad nunou,aj som mala objednanu 2012 a potom som to zrušila..nezda sa ti taka pidi,malinkata??kolko važi a meria mala??

andrejecka
22. mar 2012

aj ja už ju chcéééééém, dúfam že dnes dorazí 🙂

zrzoska11
22. mar 2012

@tamichloe to je malinká 🙂 Linda a v sobotu bude mať rok 🙂

zrzoska11
22. mar 2012

@lilliaan chcela som pôvodne žltú tak som objednala limetkové doplnky z pinke..podložku, deku, tašku aj čiapočku malej...dostane to k prvým narodeninám 🙂 ...myslím že sa to perfektne hodí aj k bisque

sartira
22. mar 2012

@tamichloe no mala ma 13m a vazi 9,2kg a meria 81cm, na tu pogumovanu cast pre nozicky este nedociahne a to je vysoka oproti rovesnikom po tatovi 🙂 mne to pride akurat a myslim,ze do dalsej zimy nam v pohode vystaci, nieje gulka,tak by sme mohli v nej zvladnut aj zimu, uvidime, ja som musela vymenit aj concord fusion za neo, lebo moja je chuducka a byva v kocaroch utopena aj v zappe mi taka pripadala, toto je ako uliate na sirku a stale tam mala dost miesta...

sartira
22. mar 2012

@tamichloe inak pozeram ze si z okresu PD, tak si ju chod s malou vyskusat rovno do predajne, ved miminkovo je v pd, tak mozes vyskusat rovno, snad budu mat nejaku uz aj na predajni 🙂 budes vediet najlepsie, ci sa malinkej paci

sartira
22. mar 2012

@zrzoska11 inak ta tvoja nuna je tiez krasna,aj malinka, ja som zvazovala tiez tu farbu, tie doplnky sa budu hodit, aspon budeme vediet, ked vas nahodou stretneme pri kocikovani 😉

lilliaan
22. mar 2012

@zrzoska11 to bude vyzerat krasne 🙂 prosim ta, a drzi deka na nune? da sa tam upevnit ak tam nie je madlo?

gumo
22. mar 2012

@lilliaan je tmava ale je krasana

gumo
22. mar 2012

@lilliaan ja som pisala vsetkym na mmb chcela som njaprv 2011 ale mali len zltu a posledny kus vsade, skus napisat ale myslim ze uz mat nebudu ani jednu

gumo
22. mar 2012

baby aj ta červena je pekna včera som ju videla na predajni 🙂

zrzoska11
22. mar 2012

@lilliaan doplnky mi dorazia zajtra...tak uvidím...sú tam nejaké gumičky...jedna kočka to tu odfotila....a ak to nepojde tak niečo vymyslím...došijem gombíky alebo niečo také....tá farba doplnkov je ale taká nádherná, že som proste neodolala hihi

eda28
22. mar 2012

@gumo to si ma potesila, ze je pekna ta cervena, ja som ju preobjednala z tej sedej. Uz ju cakam dnes, max. zajtra, som strasne zvedava jaka bude. 🙂

karamellka1
22. mar 2012

@gumo je krásna. U nás na predajni mali iba čiernu, sivú (samozrejme tie sú bez okienka a a pogumovaného spodku) a červenú. Manželovi sa páčila aj sivá ale mňa stále láka táto modrá. Do nedele sa musím rozhodnúť. Je v skutočnosti tá modrá pekná 🙂 ako na foto?

simona22
22. mar 2012

u nás ich budú mať až v pondelok....to je pech.... Skalica je na konci sveta asi, keď ju budú mať až v pondelok. 🙄 😠
@zrzoska11 tá keksíková farba je super.....mám objednajú emerald, ale asi chcem bisque

gumo
22. mar 2012

@karamellka1 je to taka zvlastna modro zelena alebo taky tmavy tyrkys 🙂 ale je krasna nebude na nej ani spinu moc vidiet ako napr na zltej, ja som teda velmi spokojna 🙂

malinovka333
22. mar 2012

@gumo ja stale nic ☹ aka je ta modra naozaj sa ti paci?dovi dokedy budem cakat už som im aj pisala a neodpisali ☹

gumo
22. mar 2012

@malinovka333 keby sa mi nepacila tak im ju tam neham a vyberiem si inu..oni mi to aj tak povedali ze ked sa mi nebude pacit mozes si vybrat inu...pre chlapca je uplne super a myslim ze dievcatku by to vobec nevadilo ze by bola modra , ona ani nie je az taka modra ako na tom obrazku skor taka tmava tyrkysova alebo taka zelenkavo modra ale viac k tej modrej 🙂 🙂 🙂 🙂

karamellka1
22. mar 2012

@gumo tak dík, asi aj ja objednám modrú 😉

malinovka333
22. mar 2012

@gumo pisali mi ze by mi mala dnes prist tak uvidim, lebo ja som z ciech objednavala tak potom ti dam vediet, ja už neviem dockat to neni mozne takto cakat 😀 tak sa tesim