Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
asi sa vykaslem na podlozku od pinkie kupim toto uzasna vec lebo k nune uchytit deku je asi nemozne kedze tam nieje madlonic ju tam nedrzi a hned si maly skoope dolu
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/6xy1/let...
@persseffona ahoj,, toto som nasla, neviem nakolko je to aktualne:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10877543&tab=2
my mame od vcera raspberry, nove vecicky - polohovanie a okienko su, okienko je naozaj mensie, ale podla mna je nuna krasna, idem objednat madlo este rychlo, pridavam foto mojej bambulky, ta sietka a plastenka sa zmestia aj dolu do kosika,ale su sede, nehodia sa velmi, preto budem pouzivat sietku original z concordu neo ciernu, je ako uliata
aj ja už ju chcéééééém, dúfam že dnes dorazí 🙂
@tamichloe no mala ma 13m a vazi 9,2kg a meria 81cm, na tu pogumovanu cast pre nozicky este nedociahne a to je vysoka oproti rovesnikom po tatovi 🙂 mne to pride akurat a myslim,ze do dalsej zimy nam v pohode vystaci, nieje gulka,tak by sme mohli v nej zvladnut aj zimu, uvidime, ja som musela vymenit aj concord fusion za neo, lebo moja je chuducka a byva v kocaroch utopena aj v zappe mi taka pripadala, toto je ako uliate na sirku a stale tam mala dost miesta...
baby aj ta červena je pekna včera som ju videla na predajni 🙂
@gumo je krásna. U nás na predajni mali iba čiernu, sivú (samozrejme tie sú bez okienka a a pogumovaného spodku) a červenú. Manželovi sa páčila aj sivá ale mňa stále láka táto modrá. Do nedele sa musím rozhodnúť. Je v skutočnosti tá modrá pekná 🙂 ako na foto?
@karamellka1 je to taka zvlastna modro zelena alebo taky tmavy tyrkys 🙂 ale je krasna nebude na nej ani spinu moc vidiet ako napr na zltej, ja som teda velmi spokojna 🙂
@gumo ja stale nic ☹ aka je ta modra naozaj sa ti paci?dovi dokedy budem cakat už som im aj pisala a neodpisali ☹
@malinovka333 keby sa mi nepacila tak im ju tam neham a vyberiem si inu..oni mi to aj tak povedali ze ked sa mi nebude pacit mozes si vybrat inu...pre chlapca je uplne super a myslim ze dievcatku by to vobec nevadilo ze by bola modra , ona ani nie je az taka modra ako na tom obrazku skor taka tmava tyrkysova alebo taka zelenkavo modra ale viac k tej modrej 🙂 🙂 🙂 🙂
@gumo tak dík, asi aj ja objednám modrú 😉
@gumo pisali mi ze by mi mala dnes prist tak uvidim, lebo ja som z ciech objednavala tak potom ti dam vediet, ja už neviem dockat to neni mozne takto cakat 😀 tak sa tesim

@zrzoska11 kolko ma malinky?