icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

persseffona
22. mar 2012

@eda28 vidíš aj riamim sa páči červená naozaj je to vec vkusu

malinovka333
22. mar 2012

ahojte tak už aj ja mám nunicku, aj sme s nou boli v terene odskusat a malemu sa tam pacilo, tak uvidime ako sa mu bude nadalej pacit, ta modra je krasna, je tmavsia ako na foto ale fotila som to vecer lebo som nestihala,
@katren nech sa páči 😉

persseffona
22. mar 2012

@malinovka333 teda krásna je...no vidíš dočkala si sa a prečo si malému vystrihla tváričku sme ho chceli vidieť 😉

malinovka333
22. mar 2012

@persseffona nerada dávam už verejne fotky ak chces poslem ti ho 😀

eda28
22. mar 2012

@persseffona no ved uvidime, ked dorazi, hlavne nech uz je doma. A tie deky, no je to neporovnatelne cena a kvalita. Ja si idem objednavat latku na podlozku a zoberem viac a vymenim to za tu ciermu. My to sama mamina navrhla dnes, ked videla aka je ta bodkova. Mohla by si mi prosim odmerat dlzku a sirku tej podlozky, nech uz aspon latku objednam.dakujem

persseffona
22. mar 2012

@malinovka333 ved jasné ja len že škoda, a čo máš nejaké negatívne skúsenosti? Sice aj ja som dala albumy len pre priatelov, ale tu som musela pridať 🙂

persseffona
22. mar 2012

@eda28 dlžka 75cm šírka v hornej časti najviac 31cm v dolnej 32cm, ale nie je to určite úplne presné lebo ju už mám v nune a mám prevlečené pásy a je tak ohnutá ved vieš a nechce sa mi vyberať. Ja som rada, že mám vzor podľa ktorého sa ušijú daľšie, akože nie je zlá, len podľa mňa+vysokohorská prirážka. Deka je super s tou som veľmi spokojná, ale tiež má tú prirážku 😎

gossipy_girl
22. mar 2012

@azarijka woooow,perfis napad 😉 noo hned ako nunicka bude domka,tak poskusam aj ja cosi s krabicou 😉 dakujem za inspiraciu...

eda28
22. mar 2012

@persseffona dakujem velmi pekne, moc si mi pomohla.

abika26
22. mar 2012

dnes nam prisla nuna-raspberry.krasna je,pripajam foto 🙂

azarijka
22. mar 2012

aaaaaa ja chcem z kazdej farby jednu nunu !!! 🙂))))

miska_zv
22. mar 2012

@persseffona Čo sme my dnes na predajni zistili s Luckou, že my máme na Britaxe to polohovanie nožičiek presne také isté ako na Nune 2012 :D až teraz sme to zistili :D

malinovka333
22. mar 2012

@persseffona maturovala som nad striežkou ako to pripevnit ale potom som prisla nato 😀 zatial sa mi paci

persseffona
22. mar 2012

@abika26 jéééééééééj krásna a malinká aká vytešená
@azarijka presne....ty si aká šikovná
@miska_zv tak super...vymyslel to strašne múdry človek

persseffona
22. mar 2012

@malinovka333 vedela si to odkliknúť nie? Nie je to zložité prevlečieš a máš ani gombíky netreba našívať 😀

miska_zv
22. mar 2012

@persseffona No ale akože tie vynovenia na Nune si mohli nechať.. to som tým chcela hlavne povedať, u nás to ani nie je napísané že sa dá polohovať...a dá sa tak isto :D

persseffona
22. mar 2012

@miska_zv v Britaxe to tak neberú, lebo sú asi normálny v nune to je polohovanie hádam do 3ch polôh, ale to mohlo byť aj chybou výroby ako zabaliť staré skladové zásoby do krabíc 2012 😀 a že sa vôbec nenastavujú výrobné linky rovnako že??????

miska_zv
22. mar 2012

@persseffona No je to strašné.. veď ešte predvčerom sa dali kúpiť za staré ceny...

tamichloe
22. mar 2012

@azarijka šikulka 😵

lebonka
22. mar 2012

babyyyyy, uz som to tu pisala, zatial este nikto nereagoval. objednala som minuly tyzden madlo na Nunu, maly ju tam nechce mat. ak by mal niekto zaujem, predala by som ju za 10e vratane postovneho 🙂

lenkaaa231
22. mar 2012

Ahojte rozmyslam nad nunou 2012 ale nikde som nenasla(alebo som prehliadla) vnutornu širku sedacej casti a vysku opierky.Mohli by ste napisat tieto rozmery.velmi pekne dakujem 🙂

lubka_to
22. mar 2012

ahojte mamičky čo ste objednávali z miminkova prišli už všetkym tie kočiariky??? ja som včera volala s tou pani odtial a povedala že to posielaju prvou triedou, že ju dnes budem mať a nedošla, dúfam že zajtra ju už budem mať....

eda28
22. mar 2012

@lubka_to aj ja mam od nich objednanu a stale nic, uz som nedockava.

gumo
23. mar 2012

Vyrobili sme si madlo 🙂 🙂 🙂

persseffona
23. mar 2012

@lubka_to vraj im prišlo 50 a odosielali hneď 40 a včera už mali len 3, ale že im stále chodia ďalšie. Ale myslím, že vravela, že všetky objednávky odoslali takže určite ti dnes príde
@eda28

andrejecka
23. mar 2012

@lubka_to aj ja mám z miminkova a tiež mi ešte neprišla ☹ , ale dúfam že dnes bude

gossipy_girl
23. mar 2012

ahojte baby,vcera vecer nam nunicka dosla z miminkova 🙂 mame farbu bisque,je nadherny. krasna farba taka ako capucino. to okienko na strieske je onicom,ale mam super susedu,ta mi okienko dorobi 😉 co sa tyka velkosti na sedenie som velmi spokojna lebo maly ma 1rok a 8 mesiacov,ma 13 kil a sedi si tam uplne v pohodicke. aj ked som ho dala nalezato tak ho nepreklapalo.som spokojna.kocik je skladny,a na nase rychle presuny ako stvoreny.aj keby ho chytila unava tak sa nemam coho bat,pospinka ako v bavlnke. z mojej strany max.spokojnost. este chcem dorobit madielko a podlozku a bude to komplet 🙂 velmi sa mu tesim. aj ked moj drahy nezabudol poznamenat ze kocik vyzera ako detska hracka 😀

gossipy_girl
23. mar 2012

@gumo z coho mas vypln prosim ta? lebo sustak mam usity,len neviem cim ho vyplnit.dakujem pekne.

andrejecka
23. mar 2012

@gossipy_girl a to ti priviezol kuriér alebo poštou?

gossipy_girl
23. mar 2012

@andrejecka kurier prisiel.