icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

peta131
26. mar 2012

@koc1nka akurat pozeram na nie linky co si dala, to taskovrece je super vec ked babo len sedi, keby si chcela dat nunu na lezato uz to musis dat dole, tak podla mna o nicom...ten organizer je asi naj 🙂

koc1nka
26. mar 2012

@peta131 aky organizer,hod link ak mas

peta131
26. mar 2012

a co sa tyka deky, tak ja mam fusak Lodger bunker ktory je na nunu ako sity, ale kludne sa daju dat na nunu aj obycajne deky, kamoska si spravila tak, ze jednu deku obetovala a vstrede si vystrihla otvor kade prestrci to putko co je medzi nozickami a deka jej krasne drzi a nic nemusi prichytavat 🙂

koc1nka
26. mar 2012

@peta131 nie je akysi maly?

tamichloe
26. mar 2012

@katarina.banska no to si kupila za super cenu,aj s plaštenkou..tu na MK

tamichloe
26. mar 2012

@azarijka no presne ako pišeš...tiež super cena 😵

tamichloe
26. mar 2012

@azarijka vymente si 😀 😀
@koc1nka

peta131
26. mar 2012

@koc1nka tak mne bude vyhovovat, lebo vsak kabelku budem mat v kosiku a do organizera dam len veci pre maleho, cajik, mobil si tam dam a take potrebne veci co chcem mat po ruke 🙂

koc1nka
26. mar 2012

@peta131 ja este teda uvidim,pokukam to este raz a rozhodnem sa az zajtra ked budem mat nunu predsebou.Ked ti maly lezka stava sa ti casto ze sa ti kocik chce prehodit?

tamichloe
26. mar 2012

@peta131 Ved som ti hovorila,že by ti to mali vziat..super 😵 😵 moj mm si nezvykol a o žiadnom už nechce počut 😀 😀my sme mali všetky nove,3komb.camarello,golfač orion,baby jogger city mini a elite(ten si nechavam) no a snivam o nuničke

tamichloe
26. mar 2012

@koc1nka tu prvu tašku mam z emitexu,dala som za nu 17€ bez poštovneho,tuto http://www.bambini.sk/sk/1202/33/emitex---univa... a pasuje super na všetky kočiky čo som mala

katarina.banska
26. mar 2012

@tamichloe nie na MK

stanka28
26. mar 2012

Ahojte, mne dnes dorazila nunička, neviete mi poradit to polohovanie nožičiek ako funguje, je to tam, alebo nie?

koc1nka
26. mar 2012

@katarina.banska ja som si ju zobrala

lubka_to
26. mar 2012

@stanka28 záleží aku farbu máš, lebo nebolo to na všetkych, ale nie je to bohviečo, to len zospodu vytlačiš tu čiernu gumu zospodu hore, ale ked dieťa silnejši šlapne tak to zatlačí naspať....

eda28
26. mar 2012

@koc1nka @peta131 podobny organizer mam aj ja a je to super vecicka. Dam tam penazenku, mobil, kluce, vodu pre seba aj malu a este aj nejake to jedlo sa zmesti a zvysok nosim v kosiku. Mala som ho na concorde a teraz na nune. 🙂

gossipy_girl
26. mar 2012

@peta131 ten isty organizer mam aj ja. mam ho z mmb. je to pecka vec.pri kazdom kociku sa mi osvedcil. odporucam.aj teraz ked mam nunicku si ho velmi pochvalujem.

tamichloe
26. mar 2012

@stanka28 jeej a aka farba 😵

lilliaan
26. mar 2012

pridavam fotky nasej nuny bisque s fusakom Lodger Bunker 🙂 . ten je uplne uuzasny, uz ho mam rok a este som sa z neho nedotesila 😅

lilliaan
26. mar 2012

prosim, poslite mi niektora link na ten organizer na Nunu... som rozmyslala nad taskou,, no asi tam bude zavadzat 😒

stanka28
26. mar 2012

@lubka_to
mam tu malinovu, videla som tu pogumovanu čast, že sa vytlačí, ale myslela som si, že to ma byt ešte nejak inak, tak nič moc.

stanka28
26. mar 2012

@tamichloe
malinová

zrzoska11
26. mar 2012

@lilliaan super fotky 🙂 malý aký je spokojný...no a čo hovoríš na farbu? spokojná? ja som a veľmi 😉

simona22
26. mar 2012

@lilliaan http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
tento má tri priehradky je o pár euriek drahší, ale daj si do googlu sunshine kids organizér a vybehnú ti výsledky.

simona22
26. mar 2012

dievčatá už aj my máme oddnes emerald a boli sme aj na prechádzke, potom som poutierala kolieska a mala som tam pozapichované kamienky, ostali po nich dierky máte to aj vy tak?

tamichloe
26. mar 2012

@simona22 po jednej prechadzke riadne dieri 😠 😠 😠

jessicax
26. mar 2012

@simona22 fuuu tak to je sila, ja som mala starsiu kolekciu 2011 bez polohovania noh ale veru ziadne kamienky sa mi do koliesok nezapichovali 😲 😲 😲

simona22
26. mar 2012

@tamichloe no a to tie kamienky boli nafúkané pri krajnici - to som len prechádzala cez tú cestu. No super, takže to som jediná čo to tam také má na tých kolieskach? žeby nejaký kazový jedinec a zrovna mne ho dali 😝

simona22
26. mar 2012

@jessicax oni sú také mäkkšie asi oproti staršej kolekcii. Ako pogumované alebo čo 😝