icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

lilliaan
26. mar 2012

@zrzoska11 dakujem 🙂 jj, s farbou som spokojna, je kraasna 🙂 a super sa bude ladit so vsetkymi doplnkami 😝 paci sa mi aj emerald.. brala by som ich obe 😀

lilliaan
26. mar 2012

@simona22 dakujem 🙂 popozeram 🙂

lubka_to
26. mar 2012

@simona22 normálne som utekala pozreť do skrine, či na nich nemám aj také diery, my sme boli vonku už trikrát a dokonca zakaždým musím prejsť cez kamienkove parkovisko a nemám ani jednu dieru, u teba mi to pripada že ti to uplne prerazilo až tú gumu, kupovala si ju z predajne alebo cez internet, ak to nemáš daleko chod s nou do obchodu a je....Ja som mala prvý esprit a tam sa mi to dostalo až do vnútra dokonca a potom mi to hrkalo a mala som z toho také nervy, že som ho nakoniec aj predala...

tamichloe
26. mar 2012

@lubka_to ako si spokojnáá?

jessicax
26. mar 2012

@simona22 ale musi to byt nejaka velmi makka guma 😒

simona22
26. mar 2012

@lubka_to neviem, vybrala som tie kamienky a toto tam zostalo. Kupovala som v obchode, v Skalici. Pošlem im foto, nech sa vyjadria. Naschvál som to fotila, že som tam dala palec, aby ste mali predstavu o veľkosti 😢

simona22
26. mar 2012

@jessicax no čo ti poviem, ked sa dozvedám, že som asi jediná ktorej to takto urobila, Dnes o 15:30 kúpený, asi pol, trištvrte hodiny vonku. fakt super 😒

lubka_to
27. mar 2012

@tamichloe som spokojna, sú velmi dobre tie kočiky, perfektne sa ovládaju a sú super skladne, mám ich obidva doma v skrini....

lubka_to
27. mar 2012

@simona22 mne sa tiež na tom prvom robili iba diery zo začitaku, ale ked mi tam ostal kamen a další ho ešte zatlačil tak to išlo až do vnútra a nešto to vybrať lebo ta guma nešla vyzuť z toho kolesa, a mna to znervoznovalo ked som išla pomaly tak sa to tam presýpalo....Ja som to aj chcela dať na reklamáciu, povedali že mi to pošlu ale nakoniec som kočiar do toho obchodu predala, takže mi to už bolo jedno ale ty to vyskúšaj poslať lebo je to nový kočiar a po jednom raze aby si mala také diery...

gossipy_girl
27. mar 2012

@simona22 ahoj,ja som s nim tak bola na sirave a tiez po ceste som len chodila ked som maleho potrebovala uspat a mam tiez dierky.nie take velke ale tiez mam.to je taky druh kolesa.nemas kazoveho jedinca nebojaj ... take iste kolesa som aj ja mala na kociku nurse look. ale neboli s nimi ziadne problemy,len to zblizka skaredo vyzeralo. ale na funkciu to nemalo vplyv.ziadne hrkotanie,nic.takze myslim ze toto je ten isty pripad.

exupery
27. mar 2012

@simona22 tie dierky som mala aj ja,neboj ono sa to casom nejako tak osucha cele koliesko,to sa ti len zda,lebo je este skoro nove,leskle,casom bude cele osuchane a strati ten lesk...ono to robi pretoze je cele pogumovane a ostry kamienok sa ti do tej gumy zatlaci...

simona22
27. mar 2012

@lubka_to
@exupery
@gossipy_girl baby dakujem, manžel mi včera povedal, že to je snáď normálne, že to takto robí....no neviem.Asi už chce mať pokoj od neustáleho vyberania kočíkov 😀 ja im predsa len pošlem tú fotku , nech sa vyjadria. Inak ak by sa mi mali zatláčať kamienky jeden o druhého až by spadli dovnútra, tak tomu zabránim len tak, že to budem po každej prechádzke umývať a vyberať. Asi to vyznie škodoradostne, ale som rada, že nie som sama.... A Lubka to si mala na nune?

exupery
27. mar 2012

@simona22 oni sa ti dnu nedostanu,kolieska su plne...

malinovka333
27. mar 2012

@simona22 aj mne sa to porobilo na kolesach,lebo niekd po kamenoch musim ist aj ked nechcem, potom mi prosim napis co ti odpisali

andrejkobb
27. mar 2012

pre simona22 - co sa tyka tych koliesok, tak mame presne take iste. Tu v BB je mesto po zime plne tych malych ostrych kamienkov. Aj pocas prechadzky ich vyberam z koliesok. Ale asi sa na to netreba tak zameriavat, lebo to by sme potom mohli s tym kocikom chodit len po nakupnych centrach 🙂. Ale tiez som zvedava na reakciu predajne, my ju mame z enikibeniky z e-shopu.

simona22
27. mar 2012

@malinovka333
@andrejkobb poslala som im to len pred hodinou so žiadosťou o vyjadrenie, aj s otázkou či kočík môžem používať, lebo viete ako to je keď reklamujete topánky....raz povedali svokre, že ich používala aj napriek chybe....ale ako sa mala dostať domov, boso? Aj sa ich to spýtala. Ale tak dúfam, že vážne sa asi nad tým nebudem pozastavovať. Myslím, že sa dajú aj náhradné kúpiť ak by už oto išlo, po reklamácii alebo tak. Inak som si tie kolieska včera prezerala .....chcela som vidieť ten plast biely ako to popisovala maminka na strane 102 alebo 120 neviem už, písala ako namotávala motúzik, aby jej nehrkotali. pravé koleso má väčšiu vôlu medzi tým plastom a konštukciou ako ľavé. Ale to už som asi detailistka príliš. Každopádne má prednosti iné, malý má 16 mesiacov, 77cm 12,5 kg a vlezie tam, no on je síce taký čiperný, že aj do slalomu mi sám vylezie. Je tlstučký, no chutí mu 😅 ale pohybovo mu to neprekáža. Robí také kúsky, že až 😀 no kočík sa super ovláda, včera som ho vážila a má 8,6kg, čakala som menej, ale tak mne na tom zase nezáleží.

koc1nka
27. mar 2012

ahojte chcem sa spytat aj vam nuna tak vrzga?myslim konstrukciu

exupery
27. mar 2012

@koc1nka ano ,ked bola velmi zima ci teplo vrzgala,staci streknut nejake mazivo do klbov-ja osobne som nedala nic a prestalo to...

koc1nka
27. mar 2012

@persseffona ahoj kde si kupila doplnky na kocik deku maju v pinkie a podlozku si tam tiez kupovala?Dakujem

lubka_to
27. mar 2012

@simona22 nie chvalabohu, to som mala prvý kočiar esprit a tam boli tiež také pogumované kolesá...

zlatiak
27. mar 2012

ahojte maminky, prosim Vas mam taku otazocku na Vas...chcela by som kupit nunu ale mam obavy lebo moja mala nema rada ked je priputana v kociku....maximalne iba okolo pasu znesie a kedze tuto neni madlo tak sa bojim zeby mi vyskakovala z toho kocika za jazdy a este sa chcem spytat ze da sa priputat len ten dolny pas ci aj tie popruhy cez ramena sa musia? dakujeeeem 🙂

koc1nka
27. mar 2012

tak a mam uz aj ja nunicku,ta pani co mi ju predala mi knej dokonca aj fusak origos pribalila,ale stejne sa mi paci pinkie deka zlta a vlozka di kocika biela z ciernymi gulickami,tak si chcem objednat,len skusim este strieknut do toho jedneho klbika co sa mi zda ze vrzga,posielam aj malej foto,som dnes s nou 15min po izbach santila s nunou :D

lubka_to
27. mar 2012

@zlatiak nie nemusíš dávať vrchne, daju sa dať iba bočne pásy....

tamichloe
27. mar 2012

@koc1nka ajooj...spokojnučkááá?

persseffona
27. mar 2012

@koc1nka ahoj obidvoje je z pinkie.cz aj podložka aj deka

mimca20
27. mar 2012

@koc1nka No daj potom avizo, ked budete vonku ako si s nou spokojna. Drzim palce, dufam, ze uz dalsi kociar nebudes zhanat 🙂

koc1nka
27. mar 2012

@tamichloe zatial ano,az na tu farbu,chcela som fialovu,no co uz hadam sa mi to vykompenzuje ostatnymi vecami

koc1nka
27. mar 2012

@mimca20 no pockam si az ked pojdeme niekde autom,kebyze vytiahnem u nas na cestu na dedine dalsi kocik,tak ich trafi slak 🙂 ,hadam je to uz moj posledny i ked clovek nikdy nevie a cert nikdy nespi 🙂 🙂 🙂

koc1nka
27. mar 2012

nakoniec som vyriesila aku tasku na kocik,takze o jedno menej zo zoznamu dalsieho objednavania 🙂

tamichloe
27. mar 2012

@koc1nka z tej žltej farby nie si moc nadšenaaa