Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@martina2001 to neviem asi u výhradného dovozcu. A tí sú v Čechách, myslím, že na Slovensku nie. To mi nepovedali. Výhradný dovozca je čo viem Topforbaby, ale možno aj ešte niekto neviem.
@simona22
@martina2001
ktorýkoľvek predajca Nuny bude vedieť náhradné kolieska objednať u dodávateľa 😉
@babymarket_sk dakujem za odpoveď a viete aj v akej cene, bude to ozaj tých 2-4 eurá ako som písala na strane 144? dakujem 🙂
@babymarket_sk ďakujem, vy ním náhodou nie ste?
@martina2001 aku maš farbu?
@martina2001
je to u nás ako novinka, minulý rok sme ich nemali, takže ťažko viem porovnať kvalitu koliesok minuloročných a týchto modelov...pri takýchto typoch koliesok je bohužiaľ vidno po krátkej dobe, že už je kočík používaný...ale to nazvem to opotrebovanie už potom nie je také výrazné, takto podobne sú na tom napríklad aj kočíky Concord...
@simona22
pokúsim sa prezistiť, ale úprimne sa mi tá cena zdá príliž nízka, väčšinou - všeobecne náhradné diely majú dosť vysoké ceny...
@babymarket_sk o tej cene sa vyjadril dodávateľ, ktorý dodáva do obchodu odkial mám kočík. Tak to popísal v maily, som zvedavá či mi za tú cenu aj zoženú teda. 😖 dakujem za odpovede
@tamichloe ja mám tú cyklaménovú, raspberry a som spokojná, chcela som najprv fialovú, ale túto ma presvedčil manžel a mal pravdu, ja som ju predtým nevidela, až keď mi došiel
@babymarket_sk ja by som Ťa poprosila o zistenie, či sa dajú predné dvojité kolieska nahradiť takým ako sú zadné kolesá. Nemáte v predaji aj mádlo? organizér na mádlo?
baby pls mohli by ste mi dat link na tu pani co predava tie madla na Nunu? nejako to neviem najst...vdaka 🙂
ako pozerám nová drahšia nuna, tak aj madlo je už drahšie......
Ahojte. Tiež sa chystáme kúpiť Nunu, len chcela by som vedieť aku hĺbku má sedacia časť. Na obrázku sa mi zdá hrozne malá. Nemohli by ste mi ju niektorá premerať. Ďakujem krásne. 🙂 😉
@martina2001 a môžem sa opýtať, ten praktický darček, ako to tam majú uvedené je pláštenka s moskytierou, alebo niečo iné?
Chcem sa vas spytat tie co mate nunu farby bisque ,mojmu muzovi sa strasne paci ta farba len ja sa jej velmi bojim,ci sa kocik nahodou hned nezaspiny.Vopred dakujem za rady 😉
prosim vas, baby, co ste uz prali potah na nunu... Ako ho prat? Dat to len na rucne pranie alebo to moze i vyzmykat? My mame bisque a uz perieme!! No bohuzial by som prala i ktorukolvek inu farbu, dnes v meste sa mi maly tak hrozne pogrcal,, dostal zo seba celodennu stravu, tak satstvo, fusak i kociar je cely spinavy... Sedadlo som velmi pekne vytrela rucne mokrou hubkou a super to islo dole - a to bola zmes paradajok, cestovin, mrkvy a pod 😝 No niektore casti potahu voooobec rucne nejdu, snad sa to v pracke pusti ☹
Chcem sa vas este spytat,kedze som nevidela este nunu nazivo.Mala som vybratu ciernu farbu ,ale to je tusim ta 2011,vidite v tom velky rozdiel medzi tou 2011 a 2012?Kebyze ano tak uvazujeme nad farbami biscque a rasberry.Joooj neviem sa rozhodnut :( Vopred dakujem za rady a odpovede.
@simona22 To tie náhradné kolieska sú také lacné??? Neveríííííííím, ale keby že fakt - tak super ..
@imita áno pláštenka a moskytiéra
@karamellka1 neviem, či to nebol nejaký žart, lebo tiež sa mi nechce veriť.
@katka3012 v čiernej nie je rozdiel žiaden, a raspbery je ozaj krásna farba, ja som ho tiež predtým naživo nevidela až keď mi došiel, a je tam polohovanie nožičiek pre malinké deti a to okienko v strieške
@simona22 Však ja keď si pôjdem do predajne po kočík, tak sa opýtam 😉 . Inak pri takej cene by nebol problém meniť kolieska aj každý mesiac 😀

@simona22 kde sa dajú objednať náhradné kolieska?