Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
baby a este som sa chcela spytat na striesku...mne sa zda ze je nejaka labilna moc a ze sa mi preklapa az moc dopredu - ja viem, ze je to aj ako slnecna clona, ale aj tak sa mi to nejako nepozdava, a ten navod bez obrazkov teda nema chybu 😝
@exupery
Je veľmi "cítiť" rozdiel medzi modelom 2012 a 2011?
@babymarket_sk no neviem ja som mala 2010 a 2011
@exupery
som si myslela, ze mas odskusany aj novy model 😉
@babymarket_sk no ma ho suseda v bytovke,ten ruzovy...ako manipulacne a dizajnovo uplne rovnaky sa mi zda,to pidi okienko na streche mi teda nechyba na 2011,polohovanie noziciek,ci coto ma byt im nevyslo na 2012-myslim,ze je uplne neprakticke...takze pozitivum 2012?Pekne farby 😉
@exupery
Ďakujem za referencie 😉
@eda28 no jasne ze moze byt aj pre chlapca..inac ani ja som nikdy nepozerala cervene kociky, len manzel ma nejako presvedcil ze cervena je krasna ako ferrari auto...aj prvy kocik mame cerveny JANE....len sme chceli nieco skladnejsie na dovolenky...inac som to dnes nevydrzala a absolvovali sme prvu prechazdku...inac ta slnecna clona super..stale som musela otacat kocik proti slnku a teraz som to pekne krasne sklopila a nesvietilo nam slniecko do tvare...super...mne sa dizajnovo velmi paci..i ked ma mozno nejake male nedostatky mne sa paci....a som spokojna... 🙂
Ahojte zienky, chcem sa opytat ako je to s manipulaciou nuny. Mam dve deticky po roku a potrebovala by som nieco lahko ovladatelne. Na nete pisu, ze sa super ovlada aj jednou rukou, no jedna maminka vravela, ze pri skusani v obchode sa jej zle ovladala nuna. Aky mate vy nazor a hlavne skusenosti 🙂 Dakujem 🙂
@kathrinka podla mňa je to najlepšie ovládatelný kočík, skús si ho v nejakej predajni a uvidíš že budeš milo prekvapená 🙂
@andrejecka velmi rada by som ho skusila, len tu na blizku nie je ziadna predajna, kt.by ho mala. Ale dakujem 🙂 to som potrebovala vediet🙂
maminky chcem sa spytat,co ste objednavali z pinkie.cz podlozku do nuny,tak mam kupit z bocnicami,ci bez bocnic.Neviem,ktora tam pasuje .Dakujem za rady 😉
@katka3012 bez bočnic

@moniq83 ta cervena je fakt krasna,som ju videla u nas v HC v predajni 😉