icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

exupery
1. apr 2012

@moniq83 ta cervena je fakt krasna,som ju videla u nas v HC v predajni 😉

exupery
1. apr 2012

@tamichloe rok?No tuto fialovu hej,pred tym sme mali zltu 2010,ta sa nedala polohovat,chcela som zltu 2011,ale kedze tu dali na trh az niekedy v lete,tak som kupila fialovu,ta bola hned...no,a ked by bolo druhe,chcem zase tu moju ZLTU!

moniq83
1. apr 2012

@exupery je veru a v skutocnosti vyzera este lepsie...aj my sme chceli zltu ale kym sme dosli na predajnu uz ju nemali a aj tak nas predavacka presvedcila ze v lete na to sadaju musky..tak ktovie co je na tom pravdy...

exupery
1. apr 2012

@moniq83 nesadaju,zlta je uzasna...to je moja laska...ani sa velmi nespinila v porovnani s terajsou mojou fialovou...

moniq83
1. apr 2012

@exupery tak mozno pri dalsom nakupe...hehehehe

exupery
1. apr 2012

@moniq83 veru,veru...

mimi21
1. apr 2012

baby a este som sa chcela spytat na striesku...mne sa zda ze je nejaka labilna moc a ze sa mi preklapa az moc dopredu - ja viem, ze je to aj ako slnecna clona, ale aj tak sa mi to nejako nepozdava, a ten navod bez obrazkov teda nema chybu 😝

tamichloe
1. apr 2012

@exupery maš pravdu,že je na presuny,ale iný kočik nemaš?

exupery
1. apr 2012

@tamichloe
mame este Maxi cosi muru 4,tu sme vyuzivali hlavnme tu na dedine a v zime,do snehu,...ale teraz uz drzi pri, nuna 😉 ,ja som ju pouzivala aj v zimes fusakom,samozrejme,ked nebol sneh

tamichloe
1. apr 2012

@exupery tak to už maš druhu?tak si velmi spokojna 😵 😵 😵

exupery
1. apr 2012

@tamichloe ano druhu...zltu som predala,preto ze nemala polohovanie,ale ked sa nadtym teraz zamysli,to polohovanie som vyuzila 2-3krat,mala mi nespavala v kociku...

tamichloe
1. apr 2012

@moniq83 nááádhernáá,aj naživo 😵 😵

tamichloe
1. apr 2012

@exupery tak sa tešim na aktualne foto

exupery
1. apr 2012

@tamichloe no poriesim,..

babymarket_sk
1. apr 2012

@exupery
Je veľmi "cítiť" rozdiel medzi modelom 2012 a 2011?

exupery
1. apr 2012

@babymarket_sk no neviem ja som mala 2010 a 2011

babymarket_sk
1. apr 2012

@exupery
som si myslela, ze mas odskusany aj novy model 😉

exupery
1. apr 2012

@babymarket_sk no ma ho suseda v bytovke,ten ruzovy...ako manipulacne a dizajnovo uplne rovnaky sa mi zda,to pidi okienko na streche mi teda nechyba na 2011,polohovanie noziciek,ci coto ma byt im nevyslo na 2012-myslim,ze je uplne neprakticke...takze pozitivum 2012?Pekne farby 😉

babymarket_sk
1. apr 2012

@exupery
Ďakujem za referencie 😉

eda28
1. apr 2012

@moniq83 sa tesim, ze vidim aj chlapca v cervenej nune. My sme chceli sedu nunu, nech je potom aj pre chlapca ak by sa podarilo. Ale 2012 seda nova nebola, tak mame cervenu, ktora je inak krasna. Myslim, ze ju moze mat aj chalan.

moniq83
1. apr 2012

@eda28 no jasne ze moze byt aj pre chlapca..inac ani ja som nikdy nepozerala cervene kociky, len manzel ma nejako presvedcil ze cervena je krasna ako ferrari auto...aj prvy kocik mame cerveny JANE....len sme chceli nieco skladnejsie na dovolenky...inac som to dnes nevydrzala a absolvovali sme prvu prechazdku...inac ta slnecna clona super..stale som musela otacat kocik proti slnku a teraz som to pekne krasne sklopila a nesvietilo nam slniecko do tvare...super...mne sa dizajnovo velmi paci..i ked ma mozno nejake male nedostatky mne sa paci....a som spokojna... 🙂

kathrinka
2. apr 2012

Ahojte zienky, chcem sa opytat ako je to s manipulaciou nuny. Mam dve deticky po roku a potrebovala by som nieco lahko ovladatelne. Na nete pisu, ze sa super ovlada aj jednou rukou, no jedna maminka vravela, ze pri skusani v obchode sa jej zle ovladala nuna. Aky mate vy nazor a hlavne skusenosti 🙂 Dakujem 🙂

andrejecka
2. apr 2012

@kathrinka podla mňa je to najlepšie ovládatelný kočík, skús si ho v nejakej predajni a uvidíš že budeš milo prekvapená 🙂

koc1nka
2. apr 2012

@abika26 ahoj,asj ja mam zaujem o tu decku,chcem si objednat aj s podlozkou,baby tu pisali ze ma dve gumicky po okrajoch na prichytenie

eda28
2. apr 2012

@koc1nka inak tie gumicky si lahko prisijes na hociaku deku, mne sa ta na pinkie vcera odtrhla ani neviem ako. 😒

kathrinka
2. apr 2012

@andrejecka velmi rada by som ho skusila, len tu na blizku nie je ziadna predajna, kt.by ho mala. Ale dakujem 🙂 to som potrebovala vediet🙂

abika26
2. apr 2012

@koc1nka a o co ju prichytavas?o konstrukciu?dajako si to neviem predstavit 🙂

eda28
2. apr 2012

@abika26 prisila som k tej gumicke aj po jednom gombiku, gumicku prevleciem cez konstrukciu a zachytim o gombik.

katka3012
2. apr 2012

maminky chcem sa spytat,co ste objednavali z pinkie.cz podlozku do nuny,tak mam kupit z bocnicami,ci bez bocnic.Neviem,ktora tam pasuje .Dakujem za rady 😉

andrejecka
2. apr 2012

@katka3012 bez bočnic