icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

katka3012
2. apr 2012

@andrejecka dakujem 🙂

imita
3. apr 2012

Dlho sme rozmýšľali, aký kočík vybrať a nakoniec predsa len vyhrala Nunička 🙂, zatiaľ odskúšaná len doma, ale je supeeeer... Malá sa mi v nej chce stále voziť a skoro bola so starším bračekom bitka, kto bude v nej sedieť 😀.... prikladám foto

katka3012
3. apr 2012

@imita ak sa mozem spytat nunu mate vo farbe rasberry?

imita
3. apr 2012

@katka3012 áno je to raspberry 🙂

katka3012
3. apr 2012

@imita rozmyslam nad scarlet alebo rasberry...,neviem sa rozhodnut uz vyse tyzdna,nakolko som ju este na zivo nevidela ☹ Ale je inak je krasna 😵

zebricka23
3. apr 2012

@katka3012 no tak z tychto ti tazko poradit...cez vikend som videla cervenu...ta je krasna....a dnes som videla vonku raspberry a ta je uzasnaaaaaaaaa....
tiez by som sa nevedela rozhodnut 🙂

imita
3. apr 2012

@katka3012 tiež som rozmýšľala ktorú farbu, ale nakoniec vyhrala raspberry, keďže celú zimu sme mali v Casualplay červený fusak, takže som chcela zmenu 🙂

tamichloe
3. apr 2012

@imita nadhernaaa

imita
3. apr 2012

@tamichloe 🙂 🙂

katka3012
3. apr 2012

@imita tak to je dobre,my sme doteraz mali ruzovy kocik,tak preto asi siahneme po cervenej farbe 😵 ale inak je fakt nadherny 😵

karamellka1
4. apr 2012

Jupiii, tak už sa aj my nuničkujeme 🙂. Prvá jazda za nami, spokojný aj maličký aj mamička 😀

mimi21
4. apr 2012

ahojte Nuna maniačky 😀
chcela by som sa s vami poradit: aku tasku pouzivate na Nunu? trochu ma trapi ten maly kosik a este je k nemu aj maly pristup, ked sme sli prvykrat s Nunou von, tak som zbalila veci do tasky s tym ze ju dam dole do kosika ale nevedela som ju tam vopchat
rozmyslam nad niecim co by sa dalo zavesit ale neviem si to dost dobre predstavit, ked by som dala malu v kociku nalezato, pozerala som tie tasky na pinkie,cz alebo na MMB ta pani co sije aj tie madla, ale nejako ma to obzvlast neoslovilo :-/
ale inak som s Nunickou velmi spokojna, lahucka, super sa ovlada aj jednou rukou, vsetko zatial fajn, este doladit tu tasku

koc1nka
5. apr 2012

@mimi21 ahoj,skus si ci by ti nezapasovala nejaka kabelka,co mas doma,ja som to tak vyriesila,dala som tu aj par foto par stran dozadu,len ju tam musim niecim pripevnit,divala som sa aj ja na tie tasky na MMB a pinkie.cz ale ked by som dala polohovanie na lezmo,tak by ta taska zavadzala.

katka127
6. apr 2012

@malinovka333 ahoj, prosím ťa, kde sa dá kúpiť tá vložka do kočirika nuna? Dakujem...

katka127
6. apr 2012

už 3 dni máme tiež doma nunu pepp 2012 ... je supeeeeer... odporúčam.

tamichloe
6. apr 2012

@katka127 mysliš tu s tou opičkou?pinkie.cz

tamichloe
6. apr 2012

@katka127 aku maš farbu?? 😵 😵 😵

katka127
6. apr 2012

@tamichloe ano, presne tak.. už som našla.. dakujeeeem.. a mám tú červenú, ale ona je v skutočnosti taká červono-bordová... ja som chcela bud čiernu, sivú alebo béžovú, ale bohužiaľ pre Europsky trh sa nedováža ročník 2012... a ja som chcela určite 2012... 🙂))

pleaseone
7. apr 2012

Neviem, ci len ja mam ten pocit, ale tie vylepsenia sa nedaju nazvat vylepseniami, ved to okienko je ako naco? Sa musim zohnut, aby som nieco videla a to polohovanie, trochu dieta koplne nozkami a je to dolu, tak asi nebudem cakat na moju farbu 2012.

tamichloe
7. apr 2012

@pleaseone maš pravdu ,je to o ničom,videla som ju naživo,akurat to,že spodok,je pogumovanýý

martina2001
7. apr 2012

Ahojte, neviem či už niekto zistil, ale odpísal mi predajca, náhradné kolieska predné stoja 7eur a zadné 6eur.

alenah31
7. apr 2012

@mimi21 ahoj, jedna maminka z mmb, ktorá má firmu na šitie netypických vecí mi šije zo sieťoviny tašku na našu nunu buuggy - jednu na rúčku a jednu dolu - také taškovrece z látky, ktorá sa tam bude môcť dať aj keď bude malá spinkať. Už sme to doladili, pomerali, pofotili a je to v rukách jej krajčíra. Keď to bude hotové dám sem foto. Ja som už na nunu vyskúšala 4 tašky, momentálne máme od pinkie, ale ani to nie je ono. Mám od nej aj madlo je geniálne😀😀😀😀

tamichloe
7. apr 2012

@alenah31 ahooj a malinka sa ti mesti ešte do nuničky? 😵 😵

lilliaan
7. apr 2012

@martina2001 ahoj, prosim ta, mozem sa spytat ktory predajca ti pisal ohladne ceny nahradnych koliesok? V auguste sa stahujem do zahranicia a rada by som vymenila kolieska na nasej nune, hoci som ju kupila len nedavno. Nemame tu najlepsie cesty a uz teraz mam v nej plno dierok od kamienkov.. Myslis, ze s tou vymenou to zvladnem sama? 😅 ci niekde to nechat spravit... dakujem 🙂

martina2001
7. apr 2012

@lilliaan jak som kukala tak určite to nie je ťažké a ja som kupovala nunu cez miminkovo.sk a aj som ich kontaktovala ohľadom tých kolies

lilliaan
7. apr 2012

@martina2001 dakujem 😉 ja som nunu kupila tiez cez miminkovo, tak to aby som uz rovno kupila aj nove kolieska 😝

martina2001
7. apr 2012

@lilliaan ja som s nimi spokojná, v komunikácii som sa nestretla so žiadným problémom, pani má síce teraz malinké mimino, ale aj ten pán je v pohode.

alenah31
8. apr 2012

@tamichloe jasné v pohode, cez zimu aj s fusakom😀😀😀nuna je jeden z mála kočíkov určených pre deti do 18 kg resp. 4 rokov😀😀😀😀

malinovka333
8. apr 2012

@martina2001 a nevies prosim ta nahodou ako sa vymienaju tie kolieska?ci nato treba nejaky specialny kluc alebo len v servise kocikov?alebo ako?

martina2001
8. apr 2012

@malinovka333 neskúšala som to, ale manžel povedal že to nie je ťažké, my ich ešte nepotrebujeme meniť až po lete, nunu máme doma 2012 a to ešte nie sú opotrebované