icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

edita84
10. apr 2012

jedna otázočka ohladom nuny poťah sa dá dať nejak lahko dole a vyprať? alebo je to nemožné? povedzme mňa by ani to neodradilo od nuny som do nej blázon 🙂

dodka82
11. apr 2012

Ano edita84 potah sa da cely stiahnut, nuna je ten najsuper kociar zo vsetkych...

edita84
11. apr 2012

@dodka82 super dakujem to už viem už len musím nahovoriť mm aby nám ho kúpil 🙂

adahk
11. apr 2012

Milujem tento kočík fakt je supéééééééééér. u mňa 1000000000000% spokojnosť
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

simona22
11. apr 2012

dievčatá toto som našla na českom emiminu, jedna kočka tam dala odkaz na náhradné potahy na nuny, takže tu je
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=54322404&tab=2

malinovka333
12. apr 2012

@simona22 ani nehovor lebo si objednám 😀

karamellka1
12. apr 2012

@simona22 nedráááždi 😀

gossipy_girl
12. apr 2012

tak a tu je nasa nunicka v novom oblecku 😉 podlozka a decka.foto s miskom este pridam 🙂

lilliaan
12. apr 2012

@gossipy_girl jeeee, ty si sikulka 🙂 A tu deku ma dvojmo? Teda na nej i sedi i sa nou prikryje? 🙂 Z coho si to usila? Je to fleece ci bavlna?
Inac ja mam kolieska uz riadne znicene, na tych nasich skvelych chodnikoch... pozapichovane kamienky, dierky,, nejako to nevadi, kociar jazdi 😅 ale ma to stve, tusim coskoro budem kupovat nahradne 😖

riamim
12. apr 2012

Ja som kúpila originál fusak a je perfektný. Z obidvoch strán má zips, dá sa zapnúť tak, že malej trčí len hlava, príp. sa dá zapnúť menej a zohnúť (sú tam všité magnetky). Vrele odporúčam. Ja som aj váhala, či ho kúpiť, ale teraz som rada, lebo tento apríl je fakt že hrôza.

gossipy_girl
12. apr 2012

@lilliaan decka aj podlozka je urobena jedna strana makky flanel-tyrkys, a druha strana 100%bavlna-dino.
zvlast je podlozka a zvlast decka.decka je dost velka cize mozno vyuzijem aj do postielky.
kolieska mame este v super stave,co sa dost divim.mame par dierok ale tie su este z prvej prechadzky,odvtedy nepribudli ziadne.ale ked som citala ze za aku smiesnu sumu sa daju kupit tak v lete isto vymenim,aspon pre imidz,nech vyzera novo 😉
tak co,ides šit aj ty? 🙂

lilliaan
12. apr 2012

@gossipy_girl ja sit urcite nie, som rada, ze zasijem ponozky 😀 my este stale podlozku nemame... ani deku vlastne, minule som zobrala taku hrubsiu deku, co mam do postielky na prechadzku a slak ma trafil ako sa mi cela ospinila a nonstop padala... Ty mozes tu svoju nejako prichytit?
Kolko ta vysla latka na podlozku i deku, ak sa mozem opytat... Si to zo slovenskeho MMB objednala?

julianna78
12. apr 2012

Ahojte ak by mal niekto záujem predávam nunu 2012 malinovú aj s podložkou 🙂

gossipy_girl
12. apr 2012

@lilliaan no ja mam tam to madielko. decka je tam akokeby prevesena.a drzi.netreba ziadne uchytky zatial.ked nahodou tak tam cosi prisijem.zatial sme s kompletikom boli raz vonku takze tazko povedat 🙂
nie je to nic tazke,urcite ked by si kusok pocvicila tak by si to zvladla 😉 ja sa tomu venujem skutocne malo

gossipy_girl
12. apr 2012

@julianna78 jejooo,a preco? nie si spokojna? ja len tak zo zvedavosti...

julianna78
12. apr 2012

@gossipy_girl hmm niak jej neviem príst na chut 😎 Mala som maclaren xt a teraz chcem quest.Strašne mi vadí ten nízky podvozok,zle prístupný košík a neviem nič zavesit na rúčku 😀 Ale inak je krásna a aj sa super ovláda,len mne nesedí.

hviezda22
14. apr 2012

baby nechystate sa predať niektora nunu 2011 čierno-bielu? za 100 euro max., kedže nova je za 150, aj bez doplnkov

edita84
14. apr 2012

Ahoj kočky dnes som si objednala Nunu z miminkova poslali mi e-mail aj s infoškami mám ešte čakať nejaký potvrdzujúci e-mail že či ju majú na sklade alebo môžem už posielať peniažky? díki

tamichloe
15. apr 2012

@edita84ahoj uz si ukecala mm?mne sa to zatial nepodarilo 😵

edita84
15. apr 2012

@tamichloe veru ukecala 🙂 síce som ho ani vela nemusela ukecávať lebo aj jemu sa velmi páči 🙂

edita84
15. apr 2012

kočky prosím lebo teraz fakt neviem v obchodných podmienkach je toto : POZOR !!! POČKAJTE S PREVODOM POKIAĽ VÁS NEBUDEME KONTAKTOVAŤ a potvrdíme, že Vami objednaný tovar Vám vieme v krátkej dobe dodať. takže to je ten e-mail ktorý som hned po zaslaní dostala? som z toho fakt jeleň čo sa týka objednávok cez net :D

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 mala si si to objednať na dobierku, nie je tam žiadny cenový rozdiel....

edita84
15. apr 2012

@lubka_to nie ja tak nerada objednávam

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 mne to tam doporučila ta pani z obchodu, tiež som to chcela zaplatiť vopred ale povedala že je to zbytočne že aj tak to vyjde rovnako, len som dala na pošte peniaze a bolo to...

edita84
15. apr 2012

@lubka_to no lenže ja neviem ísť na poštu pre kočík s dvoma deckami lebo to mám na druhom konci mesta :/

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 no ved mne ich doniesli domov len som nebola doma tak mi ostali na pošte, ale inak ked si doma tak ti ho kurier dovezie domov, to nevadi že je na dobierku...

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 a neviem či si si vytvorila účet na tom miminkove, tak tam sa dá pozrieť stav tej objednávky ....

jaruska6
15. apr 2012

@julianna78 Ahoj, ja by som mala záujem,pošli mi fotky a info koľko bola používaná, či je plne funkčná , koľko si za ňu predstavuješ dostať EUR?Ďakujem.

edita84
15. apr 2012

@lubka_to jáj to som nevedela že aj vtedy donesie kuriér von 😅 nevadí takto to mám aj tak lepšie nemusím behať vyberať peniaze 🙂 hej otvorila účet 🙂

edita84
15. apr 2012

@lubka_to tam mám že stav objednávky: prijatá spracováva sa