Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ano edita84 potah sa da cely stiahnut, nuna je ten najsuper kociar zo vsetkych...
Milujem tento kočík fakt je supéééééééééér. u mňa 1000000000000% spokojnosť
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dievčatá toto som našla na českom emiminu, jedna kočka tam dala odkaz na náhradné potahy na nuny, takže tu je
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=54322404&tab=2
@simona22 ani nehovor lebo si objednám 😀
@simona22 nedráááždi 😀
@gossipy_girl jeeee, ty si sikulka 🙂 A tu deku ma dvojmo? Teda na nej i sedi i sa nou prikryje? 🙂 Z coho si to usila? Je to fleece ci bavlna?
Inac ja mam kolieska uz riadne znicene, na tych nasich skvelych chodnikoch... pozapichovane kamienky, dierky,, nejako to nevadi, kociar jazdi 😅 ale ma to stve, tusim coskoro budem kupovat nahradne 😖
Ja som kúpila originál fusak a je perfektný. Z obidvoch strán má zips, dá sa zapnúť tak, že malej trčí len hlava, príp. sa dá zapnúť menej a zohnúť (sú tam všité magnetky). Vrele odporúčam. Ja som aj váhala, či ho kúpiť, ale teraz som rada, lebo tento apríl je fakt že hrôza.
@lilliaan decka aj podlozka je urobena jedna strana makky flanel-tyrkys, a druha strana 100%bavlna-dino.
zvlast je podlozka a zvlast decka.decka je dost velka cize mozno vyuzijem aj do postielky.
kolieska mame este v super stave,co sa dost divim.mame par dierok ale tie su este z prvej prechadzky,odvtedy nepribudli ziadne.ale ked som citala ze za aku smiesnu sumu sa daju kupit tak v lete isto vymenim,aspon pre imidz,nech vyzera novo 😉
tak co,ides šit aj ty? 🙂
@gossipy_girl ja sit urcite nie, som rada, ze zasijem ponozky 😀 my este stale podlozku nemame... ani deku vlastne, minule som zobrala taku hrubsiu deku, co mam do postielky na prechadzku a slak ma trafil ako sa mi cela ospinila a nonstop padala... Ty mozes tu svoju nejako prichytit?
Kolko ta vysla latka na podlozku i deku, ak sa mozem opytat... Si to zo slovenskeho MMB objednala?
Ahojte ak by mal niekto záujem predávam nunu 2012 malinovú aj s podložkou 🙂
@lilliaan no ja mam tam to madielko. decka je tam akokeby prevesena.a drzi.netreba ziadne uchytky zatial.ked nahodou tak tam cosi prisijem.zatial sme s kompletikom boli raz vonku takze tazko povedat 🙂
nie je to nic tazke,urcite ked by si kusok pocvicila tak by si to zvladla 😉 ja sa tomu venujem skutocne malo
@julianna78 jejooo,a preco? nie si spokojna? ja len tak zo zvedavosti...
@gossipy_girl hmm niak jej neviem príst na chut 😎 Mala som maclaren xt a teraz chcem quest.Strašne mi vadí ten nízky podvozok,zle prístupný košík a neviem nič zavesit na rúčku 😀 Ale inak je krásna a aj sa super ovláda,len mne nesedí.
baby nechystate sa predať niektora nunu 2011 čierno-bielu? za 100 euro max., kedže nova je za 150, aj bez doplnkov
Ahoj kočky dnes som si objednala Nunu z miminkova poslali mi e-mail aj s infoškami mám ešte čakať nejaký potvrdzujúci e-mail že či ju majú na sklade alebo môžem už posielať peniažky? díki
@edita84ahoj uz si ukecala mm?mne sa to zatial nepodarilo 😵
kočky prosím lebo teraz fakt neviem v obchodných podmienkach je toto : POZOR !!! POČKAJTE S PREVODOM POKIAĽ VÁS NEBUDEME KONTAKTOVAŤ a potvrdíme, že Vami objednaný tovar Vám vieme v krátkej dobe dodať. takže to je ten e-mail ktorý som hned po zaslaní dostala? som z toho fakt jeleň čo sa týka objednávok cez net :D
@julianna78 Ahoj, ja by som mala záujem,pošli mi fotky a info koľko bola používaná, či je plne funkčná , koľko si za ňu predstavuješ dostať EUR?Ďakujem.

jedna otázočka ohladom nuny poťah sa dá dať nejak lahko dole a vyprať? alebo je to nemožné? povedzme mňa by ani to neodradilo od nuny som do nej blázon 🙂