Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@zuzul1310 no ta zo vyzera super, musim to kuk na mape, sak to nie je daleko
ano v zappovi mal dost miesta tam je dooost vysoka ta strecha. takze tam nie je o com, videla som aj 4 rocnych chlapcov vacsich od danusa sa v nom vozit a super. len ja som vtedy nadavbala hlavne na to hrkotanie, a ze sa nedal polohovat, ale tento ma vsite polohovanie. tak uvidim ako to bude spravene a ked sa mi to bude pacit bereme ho, potom napisem 😉 😉 😉
A Aké má nuna kolieska? nehrkoce to velmi ?
hrkoce
baby, rozmýšľam o predaji fialovej nuny, ak by mal niekto záujem ....
@havranova3 hrkoce, na rovnom chodníku nie, ale na dlažbe hrkoce dosť.
@havranova3 ano hrkoce, ale prti zappu ide tichucko 😉 😉 a nehrkce ani v nakupnych centrach 😀 tam ide kraaasne tichucko 😀
@anezena pravda to nunicka oproti zappu je zlaticko 😀
@kackabrcka ano jee, len skodaaa ze tu nunu nevymysleli aspon o par cm vyssie - tu striesku a o par cm dlhsiu opierku na chrbatik 😖 😖 😖
Maminky ja som sa uz rozhodla 😀 😀 😀 Len ešte musím najprv predať S4 😎 Aký fusak je k nej najlepší?
@zuzul1310
@anezena
Ahojte, tak nakoniec sme nunu nekupili - mame novy Quinny Senzz 🙂 zatiaľ spokojnosť na 100%, viac uvidime časom. V predajni sa nam zaručili, že určite vydrži, vraj ak by niečo - reklamacia ista 🙂
Aj tak ďakujem za nazory, papa zatiaľ 🙂
@petra53 kolko ta vysiel senzz? A da sa uplne polohovat?
@luciferova ano, da sa polohovat - chrbatik do lahu. Nyšla som ešte model 2010 - vyšiel ma nejakých 250€ - model 2011 je rovnaky - iba odlišné farby a stoji o cca 100€ viac. Ale z modelu 2010 sú už sklady prázdne, jedine, že by si ho našla na nejakej predajni ako ja 😉 vo fotoblogu mam aj foto 🙂
@anezena to mas pravdu aspon to sedatko.. ja ju chem vozit do cca 3rokov no uvidime ci sa sophie do nej potom zmesti..
@petra53 senzz sme zvazovali aj my daaavno este. ale strasne nas odradila ta cena, tak preto sme ho nekupili. aj sme mali objednani zeleny, ale nedarilo sa nam predat jane este v marci a tak som povedala tej pani na predajni v TT ze nech ho preda, ze nejako sa nam nedari predat jane a senzz uz bol v TT. a ptom ked som predala jane kupila som zappa a sla do Prahy 😀 tak nech sluzi 😉 😉
@janina1977 a za čo by si predala fialovú nunu ?
tak babenky, uz mam doma zappika cierneho so vsitym polohovanim, musim to pfotit a potom nahodim foto. je tam ta sstrieska ooomnoho vyssia. a tento kus co mam doma je super zachovaly, ten co sme mali v aprili bol hrozny - vykyvany, doskriabany, tento je ako novy. dala som nanho tu ciernu clonu, mal aj doplnky, pofotim, nahodim. tesim sa 😀 😀 😀
@anezena kde si kupila a za kolko ak to nie je tajne? Predne koliesko nehrkoce?
ked predne koliesko hrkoce, staci vymenit lozisko. 😉
@zajo79 vies mi povedat, co taky spas stoji? A kolko stoja vsetky nove kolieska?
zoberies koliesko, do autoservisu - nove lozisko stoji euro. bud ti to vymeni manzel, alebo ti to urobia tam.
osobne som to nerobila, ale baby v cechach to robia, tak super napad ako to vymenit.
@luciferova cenu neprezradim 😉 😉 ale je z ciech 😉
@zajo79 a dike sza info, musim to niekam odniest nech s ana to kuk 😉 😉
robia to baby, ze zvlecu zo zappa potah, poslu do ciech presit a pride im to. cez mimibazar. no ale...ja by som to asi nerobila. zapp uz je polhovatelny. A by som sa bala, ze to zmeni stabilitu.
@anezena ok 🙂 a preco si sa rozhodla vymenit nnu za zappa, ked si to par stran dozadu uroboila naopak ? 😀 😀
@luciferova ne ja som zappa vymenila za britax verve a az potom som mala nunu. ale kukni foto trosku vyssie - danusovi ta strieska padala uz na hlavu, teda jemu nizky ten kocik. a jedine zappa ma tu striesku tak vyssie, z tych golfacov al. mensich sportakov. chcela som GT3 ale ta je drahsia, a dalsia vec tazsia a nee moc skladna, nevhodna na cestovanie ani vo vlaku. tak preto zapp - uz aj tak iny asi mat nebudeme, sak do nicoho ineho sa nezmesti :D
@anezena gesslein swift? ten je super pre vacsie dieta

@anezena ZOO je v Gyori v MR, taká maličká, ale super, my tam veľmi radi chodíme, presne vhodná veľkosťou pre malé dieťa a mimo sezóny cez týždeň tam je prá ludí, posledné dve návštevy sme tam boli dokopy asi 10ti v celej ZOO takže Danko si pobehal. Áno na nožičky akurát dočiahne a aj na hlavičku má ešte miesto a keď vyrastie tak ho budem používať bez strechy. A v Zappovi mal Danuško dosť miesta aj na výšku?